Προς το περιεχόμενο

Μήπως κάνω κάτι λάθος με το wjnrar?

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την έκδοση 3.41 κρακαρισμένη κΑι το πρόβλημα μου είναι το εξής: σε όποιο βαθμό και να κάνω συμπίεση πάντα το συμπιέζει με τον ίδιο τρόπο, ΚΑΘΟΛΟΥ!. Τι να φταίει? Μπορεί επειδή είναι κρακαρισμένο?

Δημοσ.

καλά κατάλαβα. διάβασα ένα παλιότερο thread και είδα τι συμβαίνει! όμως όταν θέλω να στείλω φωτό με hotmail τι κάνω, αφού δε χωράει πολλά ΜΒ συνημένων?

Δημοσ.
καλά κατάλαβα. διάβασα ένα παλιότερο thread και είδα τι συμβαίνει! όμως όταν θέλω να στείλω φωτό με hotmail τι κάνω, αφού δε χωράει πολλά ΜΒ συνημένων?

Για μενα....

Πρωτον φτιαξε εναν αλλον λογαριασμο email βλεπε yahoo,gmail(αν θες invitation για το gmail ζητα μου κ την εχεις στο λεπτο...)

Για το yahoo....απλα free k send message εως 10mb...:-D

Tελος για συμπιεση προγραμματων δοκιμασε το 7zip freeware(για να μην μπαινεις σε μπελαδες οταν θες να ρωτησεις κατι στο forum:mrgreen: )-ελληνικο μενου υποστηριζει ΟΛΑ τα format συμπιεσης κ ειναι πολυ απλο στην χρηση....

http://www.7-zip.org/

Tελος αν δεν εχεις ορεξη για ολα αυτα μπες

http://imageshack.us/

κανε upload την εικονα που θες ΕΩΣ 1.5mb κ στειλε το link στο φιλο-η που θες...Εκτος αν ειναι secret επομενως παμε παλι στην αρχικη λυση...

Δημοσ.
(αν θες invitation για το gmail ζητα μου κ την εχεις στο λεπτο...)

Πλέον μπορεί ο καθένας να ανοίξει λογαριασμό στο gmail χωρίς invitation. :)

+1 για το gmail λοιπόν

Δημοσ.

Δοκίμασες να παίξεις με τις ρυθμίσεις; To default για τη συμπίεση είναι το normal. Άλλαξε το σε best, αν και εξαρτάται πάντοτε από τον τύπο του αρχείου.

f_comprm_521d2c5.jpg

Δημοσ.
Εχεις δικιο δεν το ειχα δει

Εχω να μπω στο site κατι χρονια(Outlook user)

Ούτε εγώ! Αλλού το είχα διαβάσει πριν μέρες! ;)

Α, πέτα το outlook και βάλε thunderbird! Δοκίμασέ το τουλάχιστον και δε θα το μετανιώσεις! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...