diachiristis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Έχω την έκδοση 3.41 κρακαρισμένη κΑι το πρόβλημα μου είναι το εξής: σε όποιο βαθμό και να κάνω συμπίεση πάντα το συμπιέζει με τον ίδιο τρόπο, ΚΑΘΟΛΟΥ!. Τι να φταίει? Μπορεί επειδή είναι κρακαρισμένο?
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 kribe logia katarxin. ti arxia simpiezis? den simpiezonte ola kala... min mou pis kanena jpg! einai idi simpiesmeno kai paei legontas
diachiristis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλά κατάλαβα. διάβασα ένα παλιότερο thread και είδα τι συμβαίνει! όμως όταν θέλω να στείλω φωτό με hotmail τι κάνω, αφού δε χωράει πολλά ΜΒ συνημένων?
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 mia mia tis foto kai simpiesmenes se jpg. mexri 1-2 mb einai logika megethi.
gagarin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλά κατάλαβα. διάβασα ένα παλιότερο thread και είδα τι συμβαίνει! όμως όταν θέλω να στείλω φωτό με hotmail τι κάνω, αφού δε χωράει πολλά ΜΒ συνημένων? Για μενα.... Πρωτον φτιαξε εναν αλλον λογαριασμο email βλεπε yahoo,gmail(αν θες invitation για το gmail ζητα μου κ την εχεις στο λεπτο...) Για το yahoo....απλα free k send message εως 10mb... Tελος για συμπιεση προγραμματων δοκιμασε το 7zip freeware(για να μην μπαινεις σε μπελαδες οταν θες να ρωτησεις κατι στο forum:mrgreen: )-ελληνικο μενου υποστηριζει ΟΛΑ τα format συμπιεσης κ ειναι πολυ απλο στην χρηση.... http://www.7-zip.org/ Tελος αν δεν εχεις ορεξη για ολα αυτα μπες http://imageshack.us/ κανε upload την εικονα που θες ΕΩΣ 1.5mb κ στειλε το link στο φιλο-η που θες...Εκτος αν ειναι secret επομενως παμε παλι στην αρχικη λυση...
Darkman_dd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 (αν θες invitation για το gmail ζητα μου κ την εχεις στο λεπτο...) Πλέον μπορεί ο καθένας να ανοίξει λογαριασμό στο gmail χωρίς invitation. +1 για το gmail λοιπόν
gagarin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 +1 για το gmail λοιπόν Εχεις δικιο δεν το ειχα δει:???: Εχω να μπω στο site κατι χρονια(Outlook user)
xpapias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασες να παίξεις με τις ρυθμίσεις; To default για τη συμπίεση είναι το normal. Άλλαξε το σε best, αν και εξαρτάται πάντοτε από τον τύπο του αρχείου.
Darkman_dd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εχεις δικιο δεν το ειχα δει Εχω να μπω στο site κατι χρονια(Outlook user) Ούτε εγώ! Αλλού το είχα διαβάσει πριν μέρες! Α, πέτα το outlook και βάλε thunderbird! Δοκίμασέ το τουλάχιστον και δε θα το μετανιώσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.