Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Τα πανεπιστήμια θα αποκτήσουν το λειτουργικό ρόλο που τους πρέπει όταν καταργηθούν οι φαιδρές πανελλαδικές εξετάσεις και ψοφήσουν τα κόμματα στις σχολές.
omnislash Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε διαφωνώ με αυτό πού λες.Στη ΝΟΠΕ κάνουν όση στατιστική χρειάζεται να γνωρίζουν ως οικονομολόγοι (τουλάχιστον για αρχή). ποιοι οικονομολόγοι.Οι οικονομολόγοι του critter που δεν ξέραν το y=ax γιατί μπαίνουν μπουμπούκια από τη θεωρητική; Καταρχήν στο εξωτερικό στις πολυτεχνικές σχολές σχεδόν όλα τα μαθήαμτα είανι με ανοιχτά τα βιβλιά.Ε εύκολα είναι μορέ.Ωχ αμάν.Αν οι οικονομολόγος δεν ξέρει μήτρες καμπύλες στατιστική και καμιά διαφορική τι σόι οικονομολόγος είναι! Μιλάμε για ~100 γραμμές κώδικα.... Σιγά, να σου γράψω κώδικα με προσθεση δυο αριθμών να πιάνει 30 σειρές.Με εξαιρέσεις κοκ.. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι εγώ που σπούδασα 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο και άλλα 2 σε μεταπτυχιακά, γνωρίζω ξένες γλώσσες, υπολογιστές κλπ, και μπορεί να μη σκοτώνομαι και στη δουλειά, θα πάρω λιγώτερα ή τα ίδια με εκείνους. Ε πέτσα αυτά στον εργοδότη σου.Για μένα πρέπει να ισχύει ίδιος ο μισθός ανεξαρτήτως πτυχίου με κατώτερο 1100.Με πληρωμένες υπερωρίες.Η μόνη διαφορά στο επίδομα πτυχίου καμιά 75 100 ανάμεσα στον -ιτζη και τον Πανεπιστημιακό.Αυτά για να σταματήσουν οι κόντρες
fanpan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχήν omnislash το ότι μπαίνουν μπουμπούκια από τη θεωρητική δεν φταίει η σχολή.Και επίσης πως γνωρίζεις το επίπεδο των φοιτητών στη συγκεκριμένη σχολή? Έχεις περάσει από εκεί?
omnislash Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχήν omnislash το ότι μπαίνουν μπουμπούκια από τη θεωρητική δεν φταίει η σχολή.Και επίσης πως γνωρίζεις το επίπεδο των φοιτητών στη συγκεκριμένη σχολή? Έχεις περάσει από εκεί? Δυο σχέσεις.Μια εφήμερη και μια μεγαλύτερη.Ε ακου που σου λέω τώρα κάτι ξέρω.Οι τύπισσες όχι την y=ax δεν ήξεραν μπέρδευαν το μέσο όρο με τη μέση τιμή.Πάντως ήταν τζιμάνια στη σμίκρυνση εγγράφων
gtsamour Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή συγκρίνεις τα ΤΕΙ με τους μπετατζήδες-σκουπιδιάρηδες? Αυτό κατάλαβες εσύ? Το ζήτημα είναι να ζητήσεις να αναβαθμιστεί και να έχει αξία το δικό σου πτυχίο και όχι να θες να ρίξεις το πτυχίο των άλλων. Αντί να αγωνιζόμαστε για καλύτερες συνθήκες εργασίας, ασχολούμαστε με το ποιος έχει το πιο μεγάλο... πτυχίο. Δεν κατράλαβες φίλε μου... το ζήτημα είναι να προσπαθήσεις και να καταφέρεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, όχι να κάνεις μια παπαριά και να προσπαθείς να την εξισώσεις με κάτι καλύτερο (ανωτατικοποίηση). Και όποιος πιστεύει ότι στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει ανεξαρτητοποίηση του πτυχίου με την εργασία του, πλανάται πλάνη ικτρά. Αν δεν έχεις πτυχίο αντίστοιχο και αξιόλογο πάνω σε αυτό που κάνεις, ποτέ δε θα πάρεις καλά λεφτά, εγώ δεν το έχω δεί ποτέ να συμβαίνει (μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις). Οι απόφοιτοι ΤΕΙ πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, ισάξιοι με απόφοιτους ΑΕΙ δεν θα γίνουν ποτέ και αυτό γιατί τα ΤΕΙ είναι σκέτα μπ@υρδέλα. Στην τελικοί το ήξεραν και εξαρχής και αν ήθελε κάποιος κάτι καλύτερο ας πάσχιζε για κάτι καλύτερο, όλα τα άλλα είναι τρίχες.
iced Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τι τει τι αει? Τι κοκκινο τι πρασινο λαμπακι και τα δυο μπου@@@λα ειναι.... Σκετη απογοητεση.... Αν ηξερα απο πριν τι επικρατει αποκλειεται να ειχα περασει....
gtsamour Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Και τι θα έκανες? Θα πήγαινες στο MIT και το UCLA που σε περιμένανε ή θα έβγαζες κανένα Deree που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ όμως γτπ? Ή θα πήγαινες στην Αγγλία σε κανένα πανεπιστημιάκι της σειράς....σαν αυτό που πήγε και ο γιός της κυρά Μαρίας της απέναντι....
Harkon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τα πανεπιστήμια θα αποκτήσουν το λειτουργικό ρόλο που τους πρέπει όταν καταργηθούν οι φαιδρές πανελλαδικές εξετάσεις και ψοφήσουν τα κόμματα στις σχολές. +100000. Respect.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Σιγά, να σου γράψω κώδικα με προσθεση δυο αριθμών να πιάνει 30 σειρές.Με εξαιρέσεις κοκ.. Επειδή εμένα η πρόσθεση μου παίρνει μία γραμμή, οι 100 μου φάνηκαν κάπως... Τα πανεπιστήμια θα αποκτήσουν το λειτουργικό ρόλο που τους πρέπει όταν καταργηθούν οι φαιδρές πανελλαδικές εξετάσεις και ψοφήσουν τα κόμματα στις σχολές. Α, γειά σου...
omnislash Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τι τει τι αει? Τι κοκκινο τι πρασινο λαμπακι και τα δυο μπου@@@λα ειναι.... Σκετη απογοητεση.... Αν ηξερα απο πριν τι επικρατει αποκλειεται να ειχα περασει.... Που έχεις περάσει ρε φίλε και αν δε γουσταρες αυτά τα δυο τι εναλλλακτική είχες;
Critter Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Οι απόφοιτοι ΤΕΙ πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, ισάξιοι με απόφοιτους ΑΕΙ δεν θα γίνουν ποτέ και αυτό γιατί τα ΤΕΙ είναι σκέτα μπ@υρδέλα. Στην τελικοί το ήξεραν και εξαρχής και αν ήθελε κάποιος κάτι καλύτερο ας πάσχιζε για κάτι καλύτερο, όλα τα άλλα είναι τρίχες. Πρεπει να καταλαβεις οτι που να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν μπορεις να μας πεισεις οτι οποιοδηποτε εκπαιδευτικο ιδρυμα της Ελλαδας (μαζι με τα πολυτεχνεια μεσα) δεν ειναι μπουρδέλα. Εκτος απο προσωπικη εμπειρια σε καποια εξ αυτων, εχω και φιλους, συγγενεις και απλους γνωστους με μαρτυριες απο ολα τα ιδρυματα οτι επικρατει το χαος. Απλα αλλα ειναι περισσοτερο και αλλα λιγοτερο μπουρδελα. Και που να χτυπας τον κωλο σου κατω, στον ιδιωτικο τομεα περνάς με συνεντευξη και οχι με πτυχιο και ΝΑΙ πολλοι αποφοιτοι ΤΕΙ ειναι σε θεσεις ανωτερες και με περισσοτερα λεφτα απο αποφοιτους ΑΕΙ. Στη συνεντευξη που φαινεται η αξια, φαινονται αν ποσο αξιζουν. Και αυτο στο λεει καποιος (εγω) που στην τελικη δεν με συμφερει τα ΤΕΙ να ειναι εστω κοντα στην αξια των ΑΕΙ γιατι το πτυχιο μου σε 1 χρονο θα ειναι απο ΑΕΙ και εχω και master. Εχω μιλησει με ΙΕΚτζη και με εχει βουλωσει και εχω μιλησει και με υποψηφιο διδακτορα και τον εχω βουλωσει. Παρτο χαμπαρι οτι το τι ξερει κανεις δεν εξαρταται απο το ιδρυμα ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Απο εκει και περα, θες να λες οτι εισαι ο γ@μαω της Ελληνικης παιδειας? Πραγματικα ειναι προβλημα σου! Ψωροπερηφανεια λεγεται αυτο.
kamenopixel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ..ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Εχεις δικιο,αλλα ενα πτυχιο απο ενα καλο ΑΕΙ παραμενει ενα δυνατο χαρτι.Δεν γινεται να ισοπεδωνουμε τα παντα.Αυτος που δουλευει,διαβαζει μονος του επειδη γουσταρει πραγματικα,αυτος ναι θα προοδευσει.Ξερω κι εγω παιδια απο ΙΕΚ τα οποια εχουν προχωρησει γιατι πραγματικα γουσταραν αυτο που εκαναν. Τα πανεπιστήμια θα αποκτήσουν το λειτουργικό ρόλο που τους πρέπει όταν καταργηθούν οι φαιδρές πανελλαδικές εξετάσεις και ψοφήσουν τα κόμματα στις σχολές. +1 Και η ειρωνεια ειναι οτι η εκαστοτε κυβερνηση "κανει αγωνα" για να διρθωσει την παιδεια αλλα τα φερεφωνα παραμενουν μεσα στις σχολες για να ανακατωνουν τα παντα.
omnislash Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πρεπει να καταλαβεις οτι που να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν μπορεις να μας πεισεις οτι οποιοδηποτε εκπαιδευτικο ιδρυμα της Ελλαδας (μαζι με τα πολυτεχνεια μεσα) δεν ειναι μπουρδέλα Ρε κριτερ σε μπουρδέλα σπουδάζεις και συ.Μην τα ισοπεδώνεις όλα.Εγώ από το τμήμα μουτ για τα κονδύλια που μας δίνουν είναι ευχαριστήμενος.Και εργασίες σε καθε μάθημα, και εύκολη επικοινωνία με τους καθηγητες και το κυριότερο απαλλακτικές εργασίες για να μη γίνεται στην εξεταστική η μάχη του σκονακίου
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 δηλαδη καταλαβαν οτι δεν μπορουν να βαλουν θεματα που να χρειαζονται σκεψη για να λυθουν και οχι σκονακια και το εριξαν στις εργασιες; κ αλλου κανουν εργασιες, αλλα απλα για να γινεις δεκτος στην εξεταστικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.