LL_NEO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εμ γι αυτό πρέπει να πολεμήσουν ο φοιτητές ΑΕι κ ΤΕΙ.Για σταθερες δουλειες χωρίς άγχοςκαι πρααγωγές αυξημένο επίδομα πτυχίου και κατώτερο μισθό 1100 ευρώ στον ανειδίκευτο εργάτη. Και με όλες τις επιχειρήσεις μετά να την κάνουν για Βαλκάνια. Που το βρήκατε ρε γραμμένο το σταθερή δουλειά, χωρίς άγχος και τέτοια; Και επειδή βλέπω πολλούς τελευταία να μιλάνε για παπαριές τύπου 1000-1200 ευρώ στον ανειδίκευτο και επειδή έχω (ω ναι) ένα φίλο κουμμούνι του κερατά (ο ίδιος το λέει) γιατρό που καθαρίζει κανα 3000 αυτός και κανα 2000 η γυναίκα του (μικροβιολόγος). Χτίζουν τώρα μια τρώγλη στην Καλαμάτα, και τους είπα, "αφου γουστάρετε μεγάλους μισθούς για τον ανειδίκευτο και τα σχετικά, κανονίστε τώρα που θα έρθουν τα μαστόρια, να δίνετε κανα 70άρικο στον παραγιο και αναλογικά να ανεβαίνετε). Μαντέψτε αν τελικά τα έδωσαν. Τι θέλω να πω; Όσοι μου ευαγγελίζεστε 1000+ ευρώ στον ανειδίκευτο, σκεφτείτε τι θα γίνει στο γενικό επίπεδο των τιμών και πόσα τελικά θα καταλήξετε να παίρνετε σε τιμές 2007. Και επειδή στούρνο Omniflash θα ξαναπείς τη μαλακία, σε προφυλάσω για μια φορά και σου λέω δυο λέξεις: Πινοσετ-Χιλή
omnislash Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πινοσετ-Χιλή A τέτοιες πολιτικές πεποιθήσεις έχεις;Ντάξει εγώ προτιμώ πάντως Περόν.Οσο για τους γιατρούς ναι ρε συ έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να δίνει μόνο ένας τόσα λεφτά πρεπει συλλογικά να γίνει αύξηση μισθών με συμβασεις. Αλλά η περηφάνεια και η ικανοποίηση για τον Έλληνα εργαζόμενο μεταφράζονται σε Audi a8 και εξοχικό στο Πήλιο. αν κατι αντιπαθώ περισσότερο στον κόσμο εκτός από τις απολιτικ γυναίκες είανι οι λαμαρινοφόροι.Εγώ θέλω να αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουρία στη δουλειά μου.Υπάρχει κανείς που δε θέλει;Δε γουστάρω τον ανταγωνισμό γιατί πρώτον φθείρεσαι και 2ον το άγχος σου στρεί τη δημιουργικότητα.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ omnislash, εκράζοντας μεγάλη μερίδα του κόσμου του forum (και γυναίκες) θα ήθελα να σε παρακαλέσω να ποστάρεις τη φωτογραφία σου στο αντίστοιχο thread. Και όχι, δε θέλουμε να σε λιντσάρουμε!
omnislash Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ omnislash, εκράζοντας μεγάλη μερίδα του κόσμου του forum (και γυναίκες) θα ήθελα να σε παρακαλέσω να ποστάρεις τη φωτογραφία σου στο αντίστοιχο thread. Και όχι, δε θέλουμε να σε λιντσάρουμε! Γιατί καλλιστεία έχουμε;Που ξέρω γω ότι δεν παρακολουθεί κανάς ασφαλίτης.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί καλλιστεία έχουμε;Που ξέρω γω ότι δεν παρακολουθεί κανάς ασφαλίτης. Πολύ τρέντυ απάντηση.
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 εγω εχω να πως,πως σαν μαθηματικος εδωσα 3 φορες μαθηματικα για 3 φιλους μου στο τει αθηνας (που λεγεται πως ειναι το καλυτερο τει στην ελλαδα) 2 διοικηση επιχειρησεων,1 ηλεκτρονικη στον 1 εδωσα βεβαιωση απο γραμματεια οτι ειμαι ο φιλος μου ,επειδη δεν ειχα πασο (στα τει δινεις εξετασεις με πασο-οχι 3πτυχο...) στον 2 πηρα βεβαιωση οτι εδωσα για να την προσκομιση στον εργοδοτη του..εννοειται βεβαιωση στο ονομα του φιλου μου στον 3 πηρα το πασο του και αλλαξα την φωτογραφια απλα και εβαλα την δικια μου,και ο καθηγητης ειπε πως δινουν οσοι εχουν πασο,επειδη γινονται πολλα και απο εδω και περα θα ναι αυστηροι... εβαλαν μια ασκηση μελετη 1ης παραγωγου σε μορφη προβληματος (3 λύκειου α ομαδα) και ο καθηγητης ειπε πως αυτη η συγκεκριμενη ασκηση ειναι για δυνατα μυαλα.... με τα παραπανω δεν θελω να το παιξω γαματος,ουτε εξυπνος βλακεια μου που εδινα γι αυτους,αλλα με παρακαλουσαν,και βλακεια τους επειδη δεν μαθαν τπτ απλα θελω να πω μεσα απο αυτα τα τραγελαφικα πως κανεις δεν υποτιμα τα ΤΕΙ τα ΤΕΙ υποτιμουν μονα τους τον εαυτο τους... και μαζι παραμυθιαζουν κοσμο επισης εχω να πω πως μερικοι που τελειωνουν σχολες οπως ηλεκτρονικη και πληροφορικη ειναι πολυ καλοι εως αστερια αλλα δεν ειναι κανονας,ειναι εξαιρεση...δυστυχως
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 εβαλαν μια ασκηση μελετη 1ης παραγωγου σε μορφη προβληματος (3 λύκειου α ομαδα) και ο καθηγητης ειπε πως αυτη η συγκεκριμενη ασκηση ειναι για δυνατα μυαλα....στο ηλεκτρονικης ή στο διοικησης επιχειρησεων; γιατι και σε αει διοικησης επιχειρησεων μην νομιζεις οτι κανουν σειρες taylor...
omnislash Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 επισης εχω να πω πως μερικοι που τελειωνουν σχολες οπως ηλεκτρονικη και πληροφορικη ειναι πολυ καλοι εως αστερια Καμία σχέση.Απλά αν στς άλλες σχολές αξίζει 1 στους 10 εκεί αξίζουν 2 στους 10.μην ακούσω flames γιατί στα αΕΙ αξίζουν στις θεωρητικές σχολές 4-5 στους 10 και στα πολυτεχνεία και τις θετικές 7 στους 10.Εμάς καθηγητής μας λ΄΄ει πως το 70% των αποφοίτων του τμήματος δεν μπορεί να εργαστεί.
ripperakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Όσο ανεβαίνει η βάση μιας σχολής λογικό είναι να μαζεύονται σε αυτή, συγκρητικά με άλλες σχολές, πιο καλοί φοιτητές. Υπάρχουν όμως και υψηλοβαθμα ΤΕΙ και χαμηλόβαθμα ΑΕΙ (οπότε αντιστοιχα αυξομειώνεται το ποσοστό των καλύτερων ή των χειρότερων φοιτητών) και αυτό πολλές φορές εξαρτάται από τη ζήτηση και όχι τη ποιότητα και την αξία κάθε σχολής. Γνώμη μου είναι πως, τα ΤΕΙ πρέπει να απορροφηθούν/συγχωνευθούν από ΑΕΙ που βρίσκονται σε ίδιες πόλεις και να γίνει ένα ενιαίο Πανεπιστήμιο, που θα προσφέρει τόσο τις θεωρητικές γνώσεις ενός ΑΕΙ, όσο και τις πρακτικές, μέσω των εργαστηριών των ΤΕΙ.
sno0py Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εγω απο σπουδαζω Στο ΕΠΠ εφορμοσμενη πληροφρικη κ πολυμεσα ΤΕΙ Ηρακλειου κ βγαινοντας απο εω πιστευω οτι η γνωσεις μου θα ειναι ισαξιες με εναν αποφοιτο ΑΕΙ αντιστοιχης σχολης!Κ να ρωτησω κατι η ωαση τησ σχολης μου πριν 4-5 χρονια ηταν 15.00+ μορια,(ηταν η πιο υψιλοβαθμη μετα την γραφιστικη η οποια εχει κ το σχεδιο κ εφτανε στα 16.000 μορια κ την Πληροφρικη αθινας)κ τωρα εχει πεσει στο 10.800 μηπως αυτο ειναι φυσικο επακολουθο στην δυσκολια που εχει να Βγαλλεις την σχολη μας(8 χρονια που υπαρχει εχουν τελειωσει δυψηφιος αριθμος σπουδαστων)? Μηπως στην δυσκολια των μαθηματων? Οταν προτοηρθα φοιτητης κ ελεγα οτι σπουδαζω στην συγεκριμενη σχολη με λεγαν κακομοιρη που πας ξυπολιτος στα αγκαθια αναφερομενοι στην δυσκολια της. Το σημαντικοτερο προβλημα των περισσοτερων ΤΕΙ ειναι οτι δεν εχουν πολλους μονιμους καθηγητες σε σχεση με ενα ΑΕΙ κ λιγοτερα κονδυλια σε σχεση με ενα ΑΕΙ κ τιποτα αλλο! Κ να ανφερθω κ στο τραγελαφικο που ειχε συμβει σε εναν φιλο μου απο το ΤΕΙ που πηγε να βοηθησει σε ενα μαθημα που κανουμε πρωτο εξαμηνο στο ΤΕΙ εναν αντοιστιχο φοιτητη του ΑΕΙ πληροφορικης κ αυτα που μαθαιναμε στα πρωτα μαθηματα αυτος τα βλεπε τρελα κ το μαθημα το αντοιστιχο το χαν σε μεγαλυτερο εξαμηνο απο μας(σημειωση ο φιλος μου δεν ειχε περασει τοτε την θεωρια κ ειχε τις βασικες γνωσεις του μαθηματος) Οποτε αυτη η καραμελα οτι τα ΤΕΙ βγαζουν ελλειπης σε γνωσεις αποφοιτους δεν ισχυει για πολλα τμηματα των ΤΕΙ! Κ θα πρεπει να δωθει μεγαλυτερη σημασια να ανωτατοποιηθουν στην πραξη!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μια που είπες για δικαιολογητικά, ναι θέλω σκαναρισμένο το έντυπο μισθοδοσίας του γνωστού σου με τα 6000, μπορείς? Από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω διαβάσει στο παρόν thread.
LL_NEO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Οσο για τους γιατρούς ναι ρε συ έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να δίνει μόνο ένας τόσα λεφτά πρεπει συλλογικά να γίνει αύξηση μισθών με συμβασεις. Όσοι μου ευαγγελίζεστε 1000+ ευρώ στον ανειδίκευτο, σκεφτείτε τι θα γίνει στο γενικό επίπεδο των τιμών και πόσα τελικά θα καταλήξετε να παίρνετε σε τιμές 2007. Τι δεν κατάλαβες;
KWSN_Men Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εμ γι αυτό πρέπει να πολεμήσουν ο φοιτητές ΑΕι κ ΤΕΙ.Για σταθερες δουλειες χωρίς άγχοςκαι πρααγωγές αυξημένο επίδομα πτυχίου και κατώτερο μισθό 1100 ευρώ στον ανειδίκευτο εργάτη. Σε βλέπω πολύ ανταγωνιστικό πάντως. Προσπαθείς φιλότιμα να πάρεις τα πρωτεία από τον gtsamour στο παρόν thread. Αλλά η περηφάνεια και η ικανοποίηση για τον Έλληνα εργαζόμενο μεταφράζονται σε Audi a8 και εξοχικό στο Πήλιο. Όχι ρε, που να το παρκάρεις; Και ένα S6 καλό είναι. Ντάξει εγώ προτιμώ πάντως Περόν. Μπα, πολύ χάλια musical.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 στο ηλεκτρονικης ή στο διοικησης επιχειρησεων; γιατι και σε αει διοικησης επιχειρησεων μην νομιζεις οτι κανουν σειρες taylor... Και γιατί να κάνουν; Θα τους χρειαστούν κάπου στην αγορά εργασίας;
johnnyestia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πιστεύω πως οι λέξεις ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Ελλάδα αποτελούν μια ταμπέλα. Δεν μπορείς πχ να βαφτίζεις ΑΕΙ ένα νεοσύστατο τμήμα χωρίς κτίριο, χωρίς διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών και με καθηγητές αμφιβόλου ακαδημαϊκής ταυτότητας. Από την άλλη τα ΤΕΙ απέχουν πολύ τουλάχιστον σε υποδομές για να δικαιολογήσουν ισότητα με ΑΕΙ που τιμούν τον τίτλο τους. Ο κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά είναι το σθένος και η ποιότητα του νέου που καλείται να λάβει τις γνώσεις που του προσφέρονται. Ένας καλός απόφοιτος ΤΕΙ πατάει κάτω εύκολα κάποιον που απλά τελίωσε ένα ΑΕΙ. Δεν μπορούμε να κατατάξουμε τόσες χιλιάδες αποφοίτων από ΤΕΙ και ΑΕΙ σε ξεχωριστά τσουβάλια. Για την off-topic συζήτηση με τα 1100 ευρώ, θα απορήσω με αυτούς που τα θεωρούν ουτοπικά. Με τέτοια κακοδιαχείρηση στο Δημόσιο χρήμα που υπάρχει, φαίνεται να έχουμε περιθώριο όχι για 1100, αλλά για πολλά παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.