De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα το πω και ας φάω BAN.Όντας μαλαμδας ως φοιτητής στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης τμήμα ηλεκτρονικής αν όλα τα ΤΕΙ λειτουργούν έτσι είναι για τον ΠΕΟ και πρέπει να ανασταλέι η λειτουργία τους ώστε να μην δέχονται κάθε χρόνο καινούρια ΒΛΗΜΑΤΑ σαν κι εμέ που δήλωσαν την σχολή θεωρόντας την καλή.ΤΕΙ=GTP.
omnislash Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα το πω και ας φάω BAN.Όντας μαλαμδας ως φοιτητής στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης τμήμα ηλεκτρονικής αν όλα τα ΤΕΙ λειτουργούν έτσι είναι για τον ΠΕΟ και πρέπει να ανασταλέι η λειτουργία τους ώστε να μην δέχονται κάθε χρόνο καινούρια ΒΛΗΜΑΤΑ σαν κι εμέ που δήλωσαν την σχολή θεωρόντας την καλή.ΤΕΙ=GTP. Καλα οι καταλήψεις δεν έχουν σχέση με τη σχολή.Και στο Μετσόβειο έχουν.Τι παει να πει αυτό.Κοιτα γενικώς οι σχολές της Θεσσ/νικης είναι για κλάμματα.
ripperakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Gtsamour το αν θα γίνει κανείς καθηγητής μετράει η επιστημονική εξειδίκευση, δηλαδή το τελευταίο πτυχίο/δίπλωμα. Αν υπάρχει δηλαδή το διδακτορικό. Αν είναι κάποιος απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ στο βασικό πτυχίο δεν έχει σχέση. Αφού και οι δύο θα έχουν διδακτορικό είναι ισότιμοι και κρίνονται βάση των δημοσιέυσεων τους σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και της ερευνητικής πορείας τους. Με βάση την λογική σου δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν πέρασε από την αρχή σε ΑΕΙ είναι άχρηστος και δεν μπορεί να προοδεύσει στην ζωή του ότι και αν κάνει! Θεωρείς ότι αν ένας είναι ΤΕΙτζής και 10 διδακτορικά να έχει πάλι ΤΕΙτζής θα είναι...ισοπεδώνεις τα πάντα με την στενόμυαλη λογική σου...παντού υπάρχουν τούβλα, παντού υπάρχουν έξυπνοι και ικανοί άνθρωποι...Άσε την ζωή να κρίνει τον καθένα...όλοι εξάλλου είναι χρήσιμοι στην κοινωνία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...
Critter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πόσοι από αυτους που κάνουν κάτι δικό τους καταστρέφονται καθημερινά ξέρεις? Αν γουστάρεις κάντο, αν έχεις και τα πολλά τα φράγκα για να το κάνεις βέβαια.Τώρα αν θεωρείς δική σου πχ δουλειά να ανοιξεις περίπτερο, μεγειά σου με χαρά σου. Σιγά την επαγγελματική επιτυχία όμως... Και θα το πω για άλλη μια φορά τελευταία... δεν εξαιτάζουμε τις εξαιρέσεις του κανόνα αλλά τον ΚΑΝΟΝΑ. Και εγώ ξέρω άλλους 100 απόφοιτους ΑΕΙ που βγάζουν 6000. Φιλε μου εισαι βγαλμενος απο αλλες εποχες...Εισαι στην εποχη οπου βγαινει η κυρα κατινα στη γειτονια και καμαρωνει για το γιο της. Δηλαδη για σενα τι ειναι επαγγελματικη επιτυχια? Απ'αυτα που γραφεις ειναι το κοινωνικο status και ο τιτλος που εχεις στη δουλεια σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ = ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΣ = Βγαζω χρηματα για να ζησω. Και παρολο που δεν μιλαω για περιπτερο, ΝΑΙ αν ανοιξω περιπτερο στην ομονοια και βγαζω οσα δεν προκειται να δεις ποτε στη ζωη σου (μιας και δεν μπορεις να διανοηθεις ποσα βγαζουν τα συγκεκριμενα περιπτερα), θα ειμαι 100 φορες πιο επιτυχημενος επαγγελματικα, αφου θα βγαζω πολλαπλασια νομιμα χρηματα απο σενα και με πολυ λιγοτερο κοπο. Και οχι απλα θα ειμαι πιο επιτυχημενος αλλα και μαγκας. Δευτερον, αν διαβασεις αυτα που γραφεις, του στυλ "ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ", θα καταλαβεις οτι χρησιμοποιεις απολυτη γλωσσα. Αυτο σημαινει οτι για σενα δεν υπαρχουν ουτε οι εξαιρεσεις. Επομενως ΝΑΙ θα μελετησω και τις εξαιρεσεις. Τριτον, αν καταφερεις να μου αποδειξεις οτι ξερεις 100 ατομα που παιρνουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6000 το μηνα, τοτε πραγματικα θα πω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μαγκας του κοσμου. Αν μιλας για εξωτερικο, χαιρω πολυ χαιροπουλος. Προσωπικα αλλο ενα ατομο ξερω που παιρνει ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ αυτα λεφτα και προκειται για τον διευθυντη του τμηματος ερευνας και αναπτυξης της vodafone, οπου ο ανθρωπος εχει 20 δημοσιευσεις στο IEEE. Ποσες τετοιες θεσεις υπαρχουν, ποσοι εχουν τις γνωσεις του και που καταφερες να τους γνωρισεις όλους?
Critter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Χα χα χα καλό....1. Η μεγαλύτερη χαζομάρα που άκουσα προσφατα είναι ότι το παιδαγωγικό είναι εύκολο. Η αδελφή μου είναι παιδαγωγός και σε πληροφορώ ότι οι άπειρες σελίδες μπλά μπλά που πρέπει να αποστηθίσεις είναι κάτι το πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον για έναν ΤΕΙτζή. Αν εισαι της θεωρητικης γνωσης και σου αρεσει το διαβασμα, ειναι ευκολο. Τα παιδαγωνικα ειναι πραγματα που βασιζονται στη λογικη οπως και τα οικονομικα σε γενικες γραμμες. Αντιθετα τα μαθηματικοφυσικα σε υψηλο επιπεδο, ξευφευγουν απο τα καθημερινα φαινομενα και προκειται για εξ ολοκληρου νεα γνωση. Για την ακριβεια καμμια σχολη δεν ειναι απο μονη της ευκολη η δυσκολη. Το ατομο την κανει. Προσφατα καποιος απο το παιδαγωγικο εγραφε στον ινσομνια οτι ειναι ευκολη σχολη, ομοιως τα ιδια μου ειπε και ξαδερφη μου η οποια τελειωσε στην Σαλονικη. Εμενα προσωπικα δεν νομιζω οτι θα μου φαινοταν δυσκολη αλλα βαρετη. Αν δεν εχεις ασκησεις να σε προκαλουν να τις λυσεις, σπαζοκεφαλιες κτλ, δεν εχει νοημα (αυτα απο εναν των θετικων επιστημων ) Εγώ θα το πω και ας φάω BAN.Όντας μαλαμδας ως φοιτητής στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης τμήμα ηλεκτρονικής αν όλα τα ΤΕΙ λειτουργούν έτσι είναι για τον ΠΕΟ και πρέπει να ανασταλέι η λειτουργία τους ώστε να μην δέχονται κάθε χρόνο καινούρια ΒΛΗΜΑΤΑ σαν κι εμέ που δήλωσαν την σχολή θεωρόντας την καλή.ΤΕΙ=GTP. Ο αστυνομικος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο, αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ο gts προφανως εννοει θεσεις καθηγητων σε πανεπιστημια, managers, πολυ υψηλοβαθμα στελεχη σε εταιριες κτλ. και μετα σου λεει οτι μιλαει για την πλειοψηφια. Οκ, ποσοι απο τους αποφοιτους αει γινονται καθηγητες; 1 στους 1000; και ποσοι διευθηντες; 1 στους 100; Στους αποφοιτους τει ισως να ειναι πολυ πιο μικρα τα ποσοστα, αλλα ουτως ή αλλως για να γινει καποιος καθηγητης πρεπει εκτος απο το πτυχιο να κανει και 1000 αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα. οι περισσοτεροι γνωστοι μου που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα, μου λενε οτι το πτυχιο ηταν απλα για τα τυπικα προσοντα, απο κει και περα κανεις δεν πολυνοιαζεται αν ειναι απο τει, αει κτλ. Στις περισσοτερες περιπτωσεις μαλιστα δουλευουν συναδελφοι αποφοιτοι αει και τει.
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Gtsamour το αν θα γίνει κανείς καθηγητής μετράει η επιστημονική εξειδίκευση, δηλαδή το τελευταίο πτυχίο/δίπλωμα. Αν υπάρχει δηλαδή το διδακτορικό. Αν είναι κάποιος απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ στο βασικό πτυχίο δεν έχει σχέση. Αφού και οι δύο θα έχουν διδακτορικό είναι ισότιμοι και κρίνονται βάση των δημοσιέυσεων τους σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και της ερευνητικής πορείας τους. Με βάση την λογική σου δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν πέρασε από την αρχή σε ΑΕΙ είναι άχρηστος και δεν μπορεί να προοδεύσει στην ζωή του ότι και αν κάνει! Θεωρείς ότι αν ένας είναι ΤΕΙτζής και 10 διδακτορικά να έχει πάλι ΤΕΙτζής θα είναι...ισοπεδώνεις τα πάντα με την στενόμυαλη λογική σου...παντού υπάρχουν τούβλα, παντού υπάρχουν έξυπνοι και ικανοί άνθρωποι...Άσε την ζωή να κρίνει τον καθένα...όλοι εξάλλου είναι χρήσιμοι στην κοινωνία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο... Κοίτα, δεν ξέρω φίλε μου με τι φούμαρα σου έχουν φουσκώσει το μυαλουδάκι στο ΤΕΙ που σπούδασες αλλά η ρετσινιά του ΤΕΙ θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή ΟΤΙ και να κάνεις μετά και ΟΤΙ νόμο να επικαλέστείς. Κανείς νόμος δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι η σχολή που σπούδασες είναι για τον Π και η κατάρτηση που πήρες επίσης, γιατί δεν είχες τις δυνάμεις για κάτι καλύτερο την περίοδο που έπρεπε. Το συντομότερο που θα πάψεις να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου το καλύτερο για σένα. Οι σχετικοί νόμοι που επικαλείσαι είναι ΜΟΝΟ στα χαρτιά φίλε μου, πρακτική εφαρμογή δεν έχουν όσο και να το θέλεις εσύ και όποιος άλλος (τουλάχιστον για την πλειωψηφία). Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι ένας απόφοιτος ΤΕΙ με διδακτορικό θα είναι ποτέ ισότιμός με κάποιον από ΑΕΙ με διδακτορικό και κυρίως μην κάνεις όνειρα για ΤΕΙτζήδες σε θέσεις καθηγητών ΑΕΙ. Τώρα όσο και να θές να πιστέψεις το αντίθετο οι ΤΕΙτζήδες ακόμα τρώνε και θα τρώνε πόρτα (και καλά θα κάνουν) όταν πάνε να ψάξουν για μεταπτυχιακά και αυτό γιατί ένας καθηγητής θέλει φοιτητές επιπέδου στο μεταπτυχιακό που θα δώσει, και όλοι ξέρουν... Η δική μου λογική δεν είναι στενόμυαλη, μάλλον η δική σου είναι πολύ αερόμυαλη και εμπεριέχει και ΠΑΡΑ πολύ wishfull thinking. Φυσικά και παντού υπάρχουν τούβλα όπως λές, απλά κάπου τείνουν να συγκεντρώνονται ΠΟΛΥ περισσότερα επειδή οι απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλώτερες. Πως δεν μπορεί να προοδεύσει ένας απόφοιτος ΤΕΙ.... να προοδεύσει εκεί που σπούδασε και ο ίδιος, τι δουλειά έχει στα ΑΕΙ ένας σκιτζής που θα γίνει και καθηγητής τρομάρα του... Ευτυχώς δε θα γίνει ποτέ.
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 οι περισσοτεροι γνωστοι μου που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα, μου λενε οτι το πτυχιο ηταν απλα για τα τυπικα προσοντα, απο κει και περα κανεις δεν πολυνοιαζεται αν ειναι απο τει, αει κτλ. Στις περισσοτερες περιπτωσεις μαλιστα δουλευουν συναδελφοι αποφοιτοι αει και τει. Που δουλεύουν οι φίλοι σου ρε Hasan σε καμιά μεταφορική? Εδώ μιλάμε για εταιρίες όχι μαλ@κίες
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε μου εισαι βγαλμενος απο αλλες εποχες...Εισαι στην εποχη οπου βγαινει η κυρα κατινα στη γειτονια και καμαρωνει για το γιο της. Δηλαδη για σενα τι ειναι επαγγελματικη επιτυχια? Απ'αυτα που γραφεις ειναι το κοινωνικο status και ο τιτλος που εχεις στη δουλεια σου.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ = ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΣ = Βγαζω χρηματα για να ζησω. Και παρολο που δεν μιλαω για περιπτερο, ΝΑΙ αν ανοιξω περιπτερο στην ομονοια και βγαζω οσα δεν προκειται να δεις ποτε στη ζωη σου (μιας και δεν μπορεις να διανοηθεις ποσα βγαζουν τα συγκεκριμενα περιπτερα), θα ειμαι 100 φορες πιο επιτυχημενος επαγγελματικα, αφου θα βγαζω πολλαπλασια νομιμα χρηματα απο σενα και με πολυ λιγοτερο κοπο. Και οχι απλα θα ειμαι πιο επιτυχημενος αλλα και μαγκας. Εσύ φιλαράκο από ποιά εποχή είσαι δε μας είπες ακόμα, πόσο χρονών είσαι και πάνω σε τι πείρα ζωής βασίζεις τις π@π@ριές που αραδιάζεις για περίπτερα στην Ομόνοια κιόλας παρακαλώ (τα πολλά λεφτά πιάσαμε με τη μια.... την καλή!). Για να πάρεις περίπτερο στην Ομόνοια και να βγάλεις λεφτά πρέπει πρώτα να βγάλεις κάτι άλλο κάπου αλλού... με πιάνεις? Από αυτά που λές μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις δουλέψει (τουλάχιστον σοβαρά) ακόμα. Όταν αγορίνα μου θα πας με το πτυχιάκι σου να βρείς δουλειά και αρχίσεις να τρώς τις κατραπακιές τη μια μετά την άλλη και θα παίρνεις 3 και 60 θα καταλάβεις ότι τότε στο λύκειο θα έπρεπε να είχες στρώσει κώλο στο διάβασμα... Τώρα για τη δική σου δουλειά που λες να ανοίξεις, μακάρι να πας καλά στο εύχομαι. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι η εποχή είναι χειρώτερη από ποτέ για τέτοιες δουλειές (μεμονομένους επιχειρηματίες) και οδεύει προς χειρώτερα. Δευτερον, αν διαβασεις αυτα που γραφεις, του στυλ "ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ", θα καταλαβεις οτι χρησιμοποιεις απολυτη γλωσσα. Αυτο σημαινει οτι για σενα δεν υπαρχουν ουτε οι εξαιρεσεις. Επομενως ΝΑΙ θα μελετησω και τις εξαιρεσεις. Φυσικά και μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά δεν θα ήμουν τόσο αφελής στη θέση σου να περιμένω ότι αυτές οι λιγοστές εξαιρέσεις θα αφορούν εμένα και να χτίζω παλάτια πάνω στην άμμο. Τριτον, αν καταφερεις να μου αποδειξεις οτι ξερεις 100 ατομα που παιρνουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6000 το μηνα, τοτε πραγματικα θα πω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μαγκας του κοσμου. Αν μιλας για εξωτερικο, χαιρω πολυ χαιροπουλος.Προσωπικα αλλο ενα ατομο ξερω που παιρνει ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ αυτα λεφτα και προκειται για τον διευθυντη του τμηματος ερευνας και αναπτυξης της vodafone, οπου ο ανθρωπος εχει 20 δημοσιευσεις στο IEEE. Ποσες τετοιες θεσεις υπαρχουν, ποσοι εχουν τις γνωσεις του και που καταφερες να τους γνωρισεις όλους? Μην είσαι κουτός και αφελής, και εσύ ξέρεις, μόνο γιατρούς και υπουργούς να σου πω ξεπερνάμε τους 100. Στο 100 κόλλησες εσύ? Δεν πιστεύω να έχεις κιόλας απογειωθεί τόσο που να υποστηρίζεις ότι οι ΤΕΙτζήδες βγάζουν και περισσότερα.... Προσγειώσου λίγο. Τελικά πόσο χρονών είσαι θα μας πείς?
Finn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Κοίτα, δεν ξέρω φίλε μου με τι φούμαρα σου έχουν φουσκώσει το μυαλουδάκι στο ΤΕΙ που σπούδασες αλλά η ρετσινιά του ΤΕΙ θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή ΟΤΙ και να κάνεις μετά και ΟΤΙ νόμο να επικαλέστείς. Κανείς νόμος δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι η σχολή που σπούδασες είναι για τον Π και η κατάρτηση που πήρες επίσης, γιατί δεν είχες τις δυνάμεις για κάτι καλύτερο την περίοδο που έπρεπε.Το συντομότερο που θα πάψεις να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου το καλύτερο για σένα. Οι σχετικοί νόμοι που επικαλείσαι είναι ΜΟΝΟ στα χαρτιά φίλε μου, πρακτική εφαρμογή δεν έχουν όσο και να το θέλεις εσύ και όποιος άλλος (τουλάχιστον για την πλειωψηφία). Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι ένας απόφοιτος ΤΕΙ με διδακτορικό θα είναι ποτέ ισότιμός με κάποιον από ΑΕΙ με διδακτορικό και κυρίως μην κάνεις όνειρα για ΤΕΙτζήδες σε θέσεις καθηγητών ΑΕΙ. Τώρα όσο και να θές να πιστέψεις το αντίθετο οι ΤΕΙτζήδες ακόμα τρώνε και θα τρώνε πόρτα (και καλά θα κάνουν) όταν πάνε να ψάξουν για μεταπτυχιακά και αυτό γιατί ένας καθηγητής θέλει φοιτητές επιπέδου στο μεταπτυχιακό που θα δώσει, και όλοι ξέρουν... Η δική μου λογική δεν είναι στενόμυαλη, μάλλον η δική σου είναι πολύ αερόμυαλη και εμπεριέχει και ΠΑΡΑ πολύ wishfull thinking. Φυσικά και παντού υπάρχουν τούβλα όπως λές, απλά κάπου τείνουν να συγκεντρώνονται ΠΟΛΥ περισσότερα επειδή οι απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλώτερες. Πως δεν μπορεί να προοδεύσει ένας απόφοιτος ΤΕΙ.... να προοδεύσει εκεί που σπούδασε και ο ίδιος, τι δουλειά έχει στα ΑΕΙ ένας σκιτζής που θα γίνει και καθηγητής τρομάρα του... Ευτυχώς δε θα γίνει ποτέ. Εμένα απλά μου φαίνεται οτι φοβάσαι μη σου φάει τη θέση καμιά μέρα ένας απ τους αχαίρευτους τειτζήδες. Κι η θειά μου χαιρότανε που ο γιος της πέρασε στις Βαλκανικές σπουδές (ΑΠΘ/Φλώρινα) και κορόιδευε εμένα που πέρασα ηλεκτρονικός στα Χανιά. ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ?? Δλδ τι νομίζετε ρε? Έχουμε φτάσει στο σημείο να κοιτάτε αν υπάρχει η λέξη ΑΕΙ μπροστά κι όχι ποιο είναι το θέμα της κάθε σχολής.Δε σας νοιάζει αμα είναι Θεολογία,Αγγλ. Φιλολογία,Νομική,Μηχανολογία αλλά αν μπροστά υπάρχει η μαγική λέξη ΑΕΙ.
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου, το τελευταίο πράγμα που θα φοβόμουν σε αυτό τον κόσμο είναι μη μου φάει τη θέση ένας ΤΕΙτζής. Πιο πιθανό θα ήταν να βγεί ο ήλιος από τη δύση παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχω τίποτε με τους ΤΕΙτζήδες, αλλά μην πάνε να τα κάνουν όλα ίσα και όμοια επειδή έτσι τους συμφέρει. Έκανες την επιλογή σου γιατί μέχρι εκεί μπορούσες μεγειά σου με χαρά σου. Ασε τώρα τις κρίσεις μεγαλείου ρε φίλε και πάσχισε εκει πέρα να κάνεις ότι μπορείς με αυτά που έχεις στα χέρια σου.... που φαντασιώνεσαι διδακτορικά και καθηγητιλικια... Βγάλατε εκεί μια π..τσο σχολή και τώρα μου ζητάτε εξισώσεις πτυχείων με το μαγικό ραβδί. Αφού ειστε γτπ πως να το κάνουμε τώρα, ο κόσμος τοχει τουμπανο...
Finn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου, το τελευταίο πράγμα που θα φοβόμουν σε αυτό τον κόσμο είναι μη μου φάει τη θέση ένας ΤΕΙτζής. Πιο πιθανό θα ήταν να βγεί ο ήλιος από τη δύση παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχω τίποτε με τους ΤΕΙτζήδες, αλλά μην πάνε να τα κάνουν όλα ίσα και όμοια επειδή έτσι τους συμφέρει. Έκανες την επιλογή σου γιατί μέχρι εκεί μπορούσες μεγειά σου με χαρά σου. Ασε τώρα τις κρίσεις μεγαλείου ρε φίλε και πάσχισε εκει πέρα να κάνεις ότι μπορείς με αυτά που έχεις στα χέρια σου.... που φαντασιώνεσαι διδακτορικά και καθηγητιλικια... Βγάλατε εκεί μια π..τσο σχολή και τώρα μου ζητάτε εξισώσεις πτυχείων με το μαγικό ραβδί. Αφού ειστε γτπ πως να το κάνουμε τώρα, ο κόσμος τοχει τουμπανο... Ειμαστε ότι κάνουμε,όχι ότι λέμε οτι έιμαστε.Ξέρω τι έχω κάνει ως τώρα,ξέρω που μπορώ να φτάσω και δε θα μου πεις εσυ τα ορία μου. Κανείς δε τα ξέρει καλύτερα απο μένα. Πρέπει να πικράθηκες πάντως απο κανα τειτζή που πηρε προαγωγή πιο γρήγορα απο σένα.
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ειμαστε ότι κάνουμε,όχι ότι λέμε οτι έιμαστε.Ξέρω τι έχω κάνει ως τώρα,ξέρω που μπορώ να φτάσω και δε θα μου πεις εσυ τα ορία μου.Κανείς δε τα ξέρει καλύτερα απο μένα. Πρέπει να πικράθηκες πάντως απο κανα τειτζή που πηρε προαγωγή πιο γρήγορα απο σένα. Έχεις φάει κόλλημα εσύ με το υποτιθέμενο ΤΕΙτσή που θα φάει τη θέση του ΑΕΙτζή και θα πάρει προαγωγή. Πως φαίνεται οτι δεν εχεις δουλέψει ακόμα και είσαι μικρός με όνειρα. Αγόρι μου ξύπνα, οι ΤΕΙτζήδες σε κάθε σοβαρή εταιρία είναι πιο κάτω και κάνουν άλλες δουλειές σε άλλες θέσεις. Δεν τίθεται θέμα να φάνε καμία θέση, συνήθως μένουν στην ίδια μια ζωη.
The_Judas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δλδ τι νομίζετε ρε? Έχουμε φτάσει στο σημείο να κοιτάτε αν υπάρχει η λέξη ΑΕΙ μπροστά κι όχι ποιο είναι το θέμα της κάθε σχολής.Δε σας νοιάζει αμα είναι Θεολογία,Αγγλ. Φιλολογία,Νομική,Μηχανολογία αλλά αν μπροστά υπάρχει η μαγική λέξη ΑΕΙ. Αυτό είναι το πιο παρανοικό στην συζήτηση που κάνουμε τώρα. Μπορεί κάποιος να έγραψε 9/20 και να πέρασε Ιταλική Φιλολογία (χωρίς να υποτιμώ το αντικείμενο σπουδών) σε ΑΕΙ... αλλά πάλι θεωρείται πιο «διαβαστερός» και επιτυχημένος από αυτόν που πέρασε με 14/20 σε κάποιο ΤΕΙ.
ripperakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε gtsamour τίποτα από όσα σου λέω δεν είναι τυχαία, ούτε πετάω στα σύννεφα με αερολογίες. Δεν φαντασιώνομαι διδακτορικά! Είμαι διδακτορικός φοιτητής σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Εσένα μάλλον δεν σε δεχτήκανε σε κάτι παρόμοιο και έφαγες πόρτα, γιαυτό σου έχει μείνει αποθημένο και μια πικρία...και κοίτα να αλλάξεις χαρακτήρα και να είσαι πιο χαμηλών τόνων γιατί στην εταιρεία που δουλεύεις θα σε καταλάβουν και θα σε πετάξουν με τις κλωτσιές...απλά μια συμβουλή...στο κάτω κάτω τόσο προοδευτικούς και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, όπως εσένα βγάζουν τα Πανεπιστήμια; Να τους χαίρονται...έτσι θα πάει η επιστήμη μπροστά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.