leonidas112 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ποιον εκτυπωτή θα μου προτείνετε για πολλή δουλειά γραφείου, με εκτυπώσεις κυρίως ασπρόμαυρων. Ψάχνω έναν κοντά στα 200-300 ευρώ και να είναι οικονομικός, να μη χρειάζεται να του αλλάζω τα μελάνια με 50ε το ένα... Έχετε καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 gia aspromayro mporeis na deis polla oikonomika montela, fthnotera apo to orio pou evales. des edw http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%CA%D4%D5%D0%D9%D4%C5%D3&category2=LASER kai afou deis poios sou aresei psakse na deis poso exoun ta toner sto kathena alla des kai poses selides dinei to kathena, an reaistei pane kai se selida kataskeyasth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Κοίταξε, σχετικά με τα μελάνια, μην κοιτάς μόνο πόσο κοστίζουν, αλλά πόσες σελίδες μπορείς να τυπώσεις με κάθε αλλαγή. Ένας οποιοσδήποτε laser, θα σου βγάλει πολλή δουλειά πριν χρειαστεί να αγοράσεις μελάνια, αλλά είναι ακριβότερα απο αυτά των inkjet, τα οποία αντίθετα, είναι πολύ φθηνότερα, αλλά σε μαζικές εκτυπώσεις, ίσως χρειαστεί να αλλάζεις μελάνια δύο φορές το μήνα. Ένας μονόχρωμος laser, κοστίζει πλέον κοντά στα 100-150 ευρώ, όσο κοστίζει περίπου ένας καλός έγρωμος inkjet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Κοίταξε, σχετικά με τα μελάνια, μην κοιτάς μόνο πόσο κοστίζουν, αλλά πόσες σελίδες μπορείς να τυπώσεις με κάθε αλλαγή. akrivws o,ti sou eipa ki egw prin. symfwnw me ton powerline kai sta ypoloipa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε εφοσον ζητας BKprint only θα σου προτεινα οπως και σουπαν και τα παιδια εναν Lazer με μηνιαιο αριθμο εκτυ/ων 3000σελιδες/τονερ (Ενδεικτικά στο λέω ). προτεινο αυτον ¨: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=738018&tab=specs Ανάλυση Εκτύπωσης : 1200 dpi / Κύκλος Εργασιών 5.000 σελ / μήνα (βασικα και για colour εκτυπωσεις παλι Lazer θα σου προτεινα, εγω εχω 2 injket photo φαση,τα 3αναγεμιζω τα μελανια , συμφερει δεν λεω , αλλα δεν μου κανουν , απο ταχυτητα.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 η οκι ή όχι ! έτσι έλεγε μια παλιά διαφήμιση ! τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ε οχι και τοσο φιλος... εχω δοκιμασει πολλους ,αυτην την στιγμη εχω στο μαγαζι εχω 2 injekt και ενα(apo ta 3) επαγγαλματικο φωτο/κο σε λαν. (Hp7700-EpsonR300-RICHOAficio 700-Canon700-Gestetner1251). ειναι η δουλεια τετοια, που χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Απο τη στιγμή που σου είναι απαραίτητες φωτογραφικές εκτυπώσεις, άρα πάμε για λύση inkjet, σε παραπέμπω στη λύση που σου ανέφερα πιο πάνω, δηλαδή κάποιο μοντέλο με ξεχωριστό δοχείο μελανιού για κάθε χρώμα. Θα σε γλυτώσει απο μία σειρά περιττά έξοδα. Αυτό γιατί, στην περίπτωση που σου τελειώσει το cyan, πχ, θα πρέπει να αλλάξεις όλο το τρίχρωμο δοχείο μελανιού, εάν δεν έχεις ξεχωριστό μελάνι για κάθε χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ola kala einai , h gnomh mu ine mhn dinis pano apo 150e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.