Προς το περιεχόμενο

OTE sucks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα γίνει με τον ΟΤΕ ρε παιδιά επιτέλους. :confused: Λοιπόν ειμαι κάτοχος ADSL πρόσβασης 1mbit Connex εδώ και πολύ καιρό. Κάνω αίτηση τηλεφωνικά απο το 134 αναβάθμισης γραμμής στα 2mbit. Ωραία μου λέει ο υπάλληλος εγινε η αιτησής σας. Μετά απο 2 μέρες βλεπω στο router μου πράγματι ο παροχέας (ΟΤΕΝΕΤ) έχει γίνει 2048/256. Κάνω ενα τέστ την γραμμή και ειναι ακριβώς ότι ειχα και πριν δηλαδή 1mbit. Να σημειώσω οτι βρίσκομαι σε νησί και δεν έχουμε καθόλου lag στης γραμμές. 1mbit = 105kb/s download . Δηλαδή οι γραμμές πηγαίνουν καλά. Πέρνω λοιπόν ξανα τηλέφωνο στο 134 και ζητάω να μάθω τι συμβαίνει έχοντας στο μυαλό μου , ότι ίσως μου αναβαθμίστηκε ο παροχέας αλλα όχι η γραμμή ADSL απο τον Οτέ. Εκανα γύρω στα 10 τηλεφωνήματα και κάθε υπάλληλος μου λέγε κάτι διαφορετικό. Ο πρώτος μου είπε να δηλώσω βλάβη (μια γυναίκα ήταν , απορώ αν ξέρει τίποτα απο internet) και ο τελευταίος μου πε ότι έχετε αναβαθμιστεί στα 2mbit , απλά η γραμμής φαίνεται 1mbit γιατι ακόμα δεν έχει γίνει αναβάθμιση "συνδρομής" στο account μου.Και ότι φαίνεται στο computer του ότι έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αυτή. :evil: Στο activation site της ΟΤΕΝΕΤ επίσης φαίνεται οτι έχω 1mbit.

Καμοιά πρόταση ρε παιδία ??

Δημοσ.

Φίλε μου οταν πρωτοπύρα τηλέφωνο τους είπα εχω Connex 1mbit και θέλω να παμε στα 2mbit. Δεν χρειάζεται να έχουν και πολυ μυαλό οι υπάλληλοι για να καταλάβουν οτι εννοώ και τα 2.Αλλωστε Connex = Παροχέας και γραμμή όπωςδείχνουν και στο site τους με 35,80 Ευρώ τον μήνα για 2Mbit. Αυτό ζήτησα. Αλλωστε υπάρχει περίπτωση να ζητούσα μόνο παροχέα και να πληρώνω αδικα 2mbit και να χω στην ουσία 1 ? :)

Δημοσ.

den diafwnw mazi sou, alla prepei prwta na ksereis oti kai to connex, kai to ondsl kit meta thn parodo twn dwrean mhnwn pou dinoun, paei ana mhna sundromh.

Poso kairo to exeis to connex?Sou erxetai logariasmos otenet?

An sou erxetai logariasmos otenet, shmainei pws pagio grammhs+sundromh=2 diaforetika pragmata

kai gia auto isws na sou kanane mono anaba8mish grammhs...

Δημοσ.

Ναι φίλος και παροχεά ΟΤΕΝΕΤ και γραμμή DSL :) θα ξαναπάρω τηλ το μεσημέρι να τους πρήξω λίγο. εντωμεταξύ έστειλα και μία καταγγελία στον ΕΕΤΤ έτσι για να υπάρχει :)

Δημοσ.
Μετά απο 2 μέρες βλεπω στο router μου πράγματι ο παροχέας (ΟΤΕΝΕΤ) έχει γίνει 2048/256. Κάνω ενα τέστ την γραμμή και ειναι ακριβώς ότι ειχα και πριν δηλαδή 1mbit.

apo to router vlepeis tin grammi kai oxi tin sindesi

exeis grammi 2 mbit apla pare tin otenet tilephono na stin girisoun kai tin sindesi sta 2 mbit.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά . αναβάθμιση σε πακετο Connex 2mbit ζήτησα. Ειναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν και τα δύο

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά . αναβάθμιση σε πακετο Connex 2mbit ζήτησα. Ειναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν και τα δύο

den mporw na kserw ti tous zhthses sto thlefwno, alla meta apo 2 xronia pou exeis to connex, einai kati to teleiws diaforetiko, h grammh DSL kai h sundromh DSL...kai ta duo ta plhrwneis ksexwrista, den einai enwmena opws sto arxiko paketo pou agorazeis, giati ekei sou prosferoun (upoti8etai) dwrean kapoious mhnes...sorry, alla den exeis kai dikio sthn kataggelia pou ekanes...an kai 8a tous aksizan polles kataggelies me ta polla paraptwmata pou exoun...telws pantwn, zhta kai mia anaba8mish sundromhs kai meta 8a eisai ok.

Δημοσ.

παιδια για να μην μπερδευομαστε.

-Το connx αποτελειται απο τον provider που ειναι η otenet και απο την γραμμη adsl.

-Μετα το τελος της 6μηνης δεσμευσης το πακετο μετατρεπεται αυτοματα σε αοριστου.Μπορεις ειτε να το διακοψεις ειτε να αλλαξεις προσφορα.Η διακοπη δεν γινεται τηλεφωνικα αλλα μονο απο καταστημα οτε.Η καταργηση της adsl δεν συμαινει οτι καταργειται και η otenet.

-Στους 6 μηνες που υπαρχει η δεσμευση δεν μπορει να γινει υποβαθμιση της γραμμης αλλα μονο αναβαθμιση.

-Οταν καλειται για αναβαθμιση της γραμμης υπαρχει περιπτωση να σας αναβαθμισουν μονο την adsl χωρις να σας αναβαθμισουν την otenet.Καλο ειναι να το ελεγχεται καλωντας στην otenet η στο 134.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...