snarp7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως και γω ρε φίλε που είχα το ίδιο πρόβλημα πάνω κάτω μαζι σου πριν 5 μέρες περίπου, δηλαδή έτσι στα ξαφνικά το PC άνοιγε αλλά η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα. Έκανα τα πάντα από αυτα που ανέφερες παραπάνω, και τελικά αυτη ντην στιγμή πήρα καινουργια mobo+cpu. Δυστυχώς είναι θέμα μητρικής εκτός αν πραγματικά έχει φάει κανένα κόλλημα που θα περάσει σε 2-3 μέρες έτσι στα ξαφνικά, πράγμα απίθανο.. Έυχομαι, αν δεν είχες σκοπό για αναβάθμιση, να μην έπαθες τα δικά μου και να βρεθεί λύση.
kostassid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 τελικα πηγα eshop και πηρα αυτη: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528356 Mου ειπε ο πωλητης οτι ειναι θυγατρικη της Asus και ειδα και τη βαθμολογια που εχει 9/10 σε σχεση με την MSI που εχει ξεμεινει, θα τη βαλω σημερα η αυριο και θα ενημερωσω ...αν κατι δεν παει καλα ομως, παιρνω μικροδανειο απο τους γονεις και εφυγα και νεο Pc, δεν την παλευω χωρις. Πανω που ειχα βαλει και dsl...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Bασικα δεν υπαρχει και αλλη καινουρια μητρικη πλεον για s478...
kostassid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Απανταω για να κλεισει η ιστορια αυτη, που με εχει κουρασει παρα πολυ. Λοιπον την Τεταρτη πηρα τη νεα μητρικη της MSI και εβαλα τον Pceleron 2700 που εχω. Τζιφος! Απογοητευτηκα απολυτα, οποτε λεω φταιει ο επεξεργαστης. Τον παω σε ενα φιλο μου δουλευει...χμ...τροφοδοτικο λεω ειναι (παρολο που το εχω μετρησει με το πολυμετρο) το βαζω στου φιλου μου, ξαναδουλευει. Τα συνδεω στο μηχανημα μου ξανα ολα και με αλλη καρτα γραφικων τιποτα...Παιδια εκεινη την ωρα πρεπει να δακρυσα απο τα νευρα μου. Χθες,Πεμπτη αγορα τα εξης...INTEL PENTIUM D 915 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX,Asus P5PE-VM + 512Ram TwinMos. Τα βαζω ,τα συνδεω σωστα, ολα τελεια και δεν (επαναλαμβανω ,ΔΕΝ) αναβει!Το προβλημα παρεμενε ως ειχε, δηλαδη με το που εψαχνε τους σκληρους η μετραγε τη μνημη εκανε Restart. Εκεινη την ωρα, τα παρατησα ολα οπως ηταν, σιχαθηκα και σκεφτηκα οτι εχω χασει, 4 μερες απο τη ζωη μου γιαυτο το πραγμα. Φωναξα το φιλο μου, εφερε το pc του και κανοντας δοκιμες, καταληξαμε να ανταλλαξουμε τροφοδοτικα και οι υπολογιστες μας δουλευουν χωρις προβλημα απο χθες, περιπου 12 ωρες, συνεχομενα, κανοντας enconding στο backround και με το Quake3 να παιζει μονο του (σαν βαρια εργασια) και μετραμε περιμενωντας να βρουμε τι εφταιγε. Χωρις να το παιξω καποιος, απο το 1997 αχολουμε με υπολογιστες και παντα εγω βοηθουσα τους φιλους μου και παντα εβρισκα τι εφταιγε και τι επρεπε να γινει.Ομως δεν μπορεσα να βοηθησω τον εαυτο μου τελικα. Αυτα, εχαριστω οσους με βοηθησαν απο εδω μεσα
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 afou kataliksate sto trofodotiko profanos htan to trofodotiko! tora ti kai pos min ta rotas... simasia exei oti brikes ti lisi. an kai kalo einai na mathenoume apo ta problimata gia eunohtous logos. ti na kanoume omos o kosmos ton h/y mono rodinos den einai
SUEd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 File Snarp7, eixa kai gw to idio problima me sena se gigabyte ga-k8nxp-939...i kapws etsi.Emfanistike meta apo apopeira na anabathmisw to bios. Afou dokimasa ta panta (akoma k ultrex....) antimetwpisa to problima me ton exis epistimoniko tropo: Patisa polles kai sunexomenes fores to start k to reset, mexri pou telika edwse sima stin othoni. P.S. Min to dokimasete an den eisaste apelpismenoi.
makellarispn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πριν αρχισεις να ξοδεύεσαι κοιτα με ένα δυνατό φακό στις υποδοχές των μνημών RAM.Κάτι μου λέει πως κάτι έχει πέσει μέσα και βραχυκυκλώνει το σύστημα.Την είχε πάθει ένας φίλος μου έτσι και μάντεψε τι βρήκε όταν έψαξε.....μια βλεφαρίδα του μεσα στην υποδοχή της RAM.Καλή τύχη....
adgpk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας και απο μενα.Εχω εδω και μια βδομαδα περιπου, ακριβως το ιδιο προβλημα με τον kostassid με την ιδια ακριβως μητρικη!!!Πηγα να βαλω μια μνημη 1Gb Kingston (πανω ειχε 512 Κingston και αυτη) και απο τοτε νεκρα!!!Δεν ανοιγει κλασσικα η οθονη!Εμενα ομως φαινεται οτι δεν bootarei...Διαβαζει συνεχεια τα dvd και τον σκληρο και δεν κανει το κλασσικο μπιπ για να ξεκινησει και να ανοιξει η οθονη και να τρεξουν τα windows...Δοκιμασα τα πιο πολλα που εχουν γραφει στο topic, με τη μπαταρια για να κανει clearmos,εβγαλα τα dvd+σκληρο,εβγαλα pci καρτες,εβαλα αλλη καρτα γραφικων,επαιξα με τις μνημες γενικοτερα,το πηγα να το κοιταξουνε (δεν μου φανηκε και πολυ ειδικος αυτος:twisted: ) μετρησε με ενα μηχανηματακι αν δινει κανονικα ρευμα το τροφοδοτικο στη mobo και ηταν ok,εβαλα cd αυθεντικο των windows μπας και το διαβασει και ανοιξει η οθονη τιποτα,εβαλα διαφορετικο καλωδιο που συνδεει τη mobo με σκληρο,τον ανοιγοκλεισα αρκετες φορες (κλεινει βγαζοντας τον απο την πριζα,δεν κανει restart ουτε κλεινει πατωντας το off για αρκετη ωρα) και ΤΙΠΟΤΑ:-? Και ολα τα ανεμιστηρακια δουλευουν μια χαρα....Αυριο θα δοκιμασω το σκληρο μου σε ενος φιλου και ισως δοκιμασω και διαφορετικο τροφοδοτικο...Αν ουτε τοτε τρεξει παω απο Δευτερα και βαζω την ιδια mobo που βρηκε και ο kostassid καθως δεν υπαρχει αλλη για 478!!!:???: Προς το παρον εχω δανειστει ενα laptop μιας ξαδερφης και αυριο το επιστρεφω...Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε καλοδεχουμενο Tnx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.