activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 xtes aniksa mia kai simera den tin briskw pouthena! oute stin prosopiki mou selida. pou mpori na pige?
Darkman_dd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 H πολιτική τέτοιων sites είναι να σβήνουν δημοπρασίες που δε συμφωνούν με τους κανόνες, αν και το λογικό είναι να ειδοποιούν κιόλας. Επικοινώνησε με το ίδιο το site που είναι και οι αρμόδιοι να σου απαντήσουν.
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 file den kserw ti paixtike. basika den prepi na anikse katholou.eno dimiourgithike kanonikotata (an den plirouse kapious kanones den tha sinevene auto) simera einai eksafanismeni! telos panto tin aniksa ksana na doume ti tha simbi kai shmera.
djapal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλά μην το ψάχνεις. μπορεί - και το πιο πιθανό είναι - να σ'την έσβησαν. ΤΟ emarket, από τότε που μπήκαν τα μαγαζιά μέσα, έχασε την αξία του. Προσπαθείς να βρεις κάτι μεταχειρισμένο και βρίσκεις τις αγγελίες των καταστημάτων. έλεος...
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 pantos h deuteri akoma ekei einai kai anikse kanonika . ante na doume
duende Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 μη το ψαχνεις,αμα δε γουσταρουν μια δημοπρασια τη σβηνουν ειτε γιατι παει κοντρα στους κανονες ειτε (το πιο συνηθες) δε συμφερει καποιους αλλους εκει μεσα.μπες και διαβασε τι μπινελικι εχει πεσει εκει μεσα,το site ειναι για τα μπαζα.προσωπικα μου εχουν σβησει ουτε μια ουτε 2 φορες και τις ξαναβαλα αλλα δε ξανασχοληθηκα.
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 auto den to ksera paidia. proti fora mou sinebi. tha to paratirisw pantos kai tha praksw analogos.. tin prwti fora sinxoremeni. tin deuteri makarites
NiTroGen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Διαβάστε και καμιά ανακοίνωση πριν αρχίσετε να "χτυπάτε" το e-market!!! 12 Φεβρουαρίου 2007 - Τεχνικό Πρόβλημα Αγαπητά μέλη του emarket Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος αναγκαστήκαμε να κάνουμε ολική επαναφορά της βάσης . Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε δημιουργία νέου μέλους' date=' δημιουργία καταχώρησης, αξιολόγηση κτλ έγινε μετά τις 8.00 πμ θα πρέπει να επαναληφθεί. Λυπούμαστε πολύ για τα προβλήματα που αυτή η κίνησή μας μπορεί να σας προκαλέσει, αλλά είναι απαραίτητη για την ανάκτηση πολύτιμων για πολλούς από εσάς δεδομένων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση Emarket.gr[/indent']
activex Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 euxaristoume NiTroGen ontos den to proseksa. egw sti thesi tous pantos tha estelna ena mail (automatopoihmeno fantazome einai kai arketa eukolo) h toulaxisto tha ebaza tin anakinosi kapou na kani bam telos panton.
grdimis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 euxaristoume NiTroGen ontos den to proseksa. egw sti thesi tous pantos tha estelna ena mail (automatopoihmeno fantazome einai kai arketa eukolo) h toulaxisto tha ebaza tin anakinosi kapou na kani bam telos panton. Καλα ε αν αυτο το site αλλαξει παλι ονομα θα το κανει texnikoprovlima.gr Πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ παρα να το δεις σηκομενο. Γιαυτο και εγω το ριξα στο τζοκερ
JohnKaL- Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Καλα ε αν αυτο το site αλλαξει παλι ονομα θα το κανει texnikoprovlima.gr Πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ παρα να το δεις σηκομενο. Γιαυτο και εγω το ριξα στο τζοκερ χααχχαχα! Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΜΗ , ΕΤΣΙ?! Εμένα κάνοντας την εγγραφή μου ζήτησε να στείλω μήνυμα στον τάδε αριθμό για να μου ενεργοποιήσουν το account (ασχολίαστο) σε 6 ώρες ή να πάρω τηλ.! Έκανα το πρώτο και ακόμα περιμένω..........!! Έχουν περάσει κάτι μήνες! Μεγάλος ερασιτεχνισμός..! Αφήστε πως το μετάνιωσα κι'όλας που έδωσα προσωπικά στοιχεία και δεν ξέρω που και πως θα χρησιμοποιηθούν απο μέρος τους... Άντε να γίνει κανένα ebay ελληνικό να δούμε άσπρη μέρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.