xrest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 How Sega Can Save Sonic the Hedgehog http://www.1up.com/do/feature?cId=3157060 Πολυ ενδιαφερον αρθρο,για το πως το φαντασμα της Sega,εχει φτασει εναν απο τους πιο δημοφιλεις χαραχτηρες στην ιστορια των video games στο τελμα.Αντι γι α το γνωστο "Free Willy" τωρα θα εχουμε "Free Sonic"...
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 για μια στιγμη. το καινουργιο sonic που θα βγει για wii εχει παρει τις καλυτερες κριτικες απο ολους.οποτε τιποτε δεν εχει τελειωσει ακομα για τον αγαπημενο μας σκαντζοχοιρο.
Pytzamarama Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Φοβαμαι οτι ο αγαπημενος μας Sonic πεθανε μετα το Sonic Adventures 2 στο DC. Η παλια δραστηρια Sonic Team που μας εδωσε τοσα διαμαντια εχει ξεθωριασει... Βαλε και το απαραδεκτο management της SEGA που αν εξαιρεσεις το Outrun της SUMO εχει να βγαλει παιχνιδι ανταξιο του ονοματος της απο to Panzer Dragoon Orta στο XBOX και δεν κανει και χρηση των μεγαλων franchise (Vectorman,ClockWork Knight,Nights και τοσα αλλα...) και εχεις πληρη εικονα....
xrest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Φοβαμαι οτι ο αγαπημενος μας Sonic πεθανε μετα το Sonic Adventures 2 στο DC.Η παλια δραστηρια Sonic Team που μας εδωσε τοσα διαμαντια εχει ξεθωριασει... Βαλε και το απαραδεκτο management της SEGA που αν εξαιρεσεις το Outrun της SUMO εχει να βγαλει παιχνιδι ανταξιο του ονοματος της απο to Panzer Dragoon Orta στο XBOX και εχεις πληρη εικονα.... akribws pytzarama.ousiastika to orta k to virtua fighter sinexisan tin kali paradosi.k pws na min exei ksethwriasei i sonic team otan k o idritis tis o yuji naka exei ftiaksei diko tou studio..kai pera apo auto mi ksexname kai tin emploki tis sammy pisw apo tin sega,pou einai enas paragontas tis kakis diaxiriseis. k na simplirwsw..shining force,phantasy star,alla plirws ananewmena.exei ta paixnidia na to kanei,kai einai i monadiki etaireia pou mporouse na bgalei titlous gia oles tis katigories
Daredevil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 3exasate to virtua tennis basika gia mena to problhma einai oti ka8onte kai bgazon 3 sonic multi ka8e xrono kai to exoun kapsei. Ante na doume to sega rally 3
asmilon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Αν και το αρθρο εχει χθεσινη ημερομηνια, φαινεται πως αγνοει παντελως την εκδοση για το Wii. Προσωπικα οτι εχω δει απο βιντεο που κυκλοφορουν, μου δινουν την εντυπωση πως η εκδοση αυτη θα ειναι πολλα υποσχομενη, αφου φαινεται καλα δουλεμενη και πολυ γρηγορη. Αν δε κανω λαθος βγαινει στις 2 Μαρτιου, οποτε συντομα θα μαθουμε κατα ποσο το Secret Rings θα ειναι μια πολυ καλη συνεχεια του Sonic ή οχι...
Daredevil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 koita na deis kai sto ds exei bgei ena para poly kalo sonic to 8ema den einai na bgainoun 10 kai to 1 na einai kalo giati ap oti katalabaineis xalane to brand
xrest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 de leei kati re asmilon pounai xthesino arthro..na pw oti itan 3 minwn na pw ok.gia tous fans tou sonic i alithini sinexeia tha einai mia 2d ekdosi me 3d periballon k interaction sta protipa tou nights.pseudo 3d.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Φοβαμαι οτι ο αγαπημενος μας Sonic πεθανε μετα το Sonic Adventures 2 στο DC. Εγω θα ελεγα οτι ''πεθανε'' απο το sonic adventure το πρωτο.Το 2 δεν μου αρεσε τοσο αν και πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα σημερινα sonic... xrest νομιζω οτι μια τετοια εκδοση του sonic(2D με 3D περιβαλλον) θα αρεσε στους fan της σειρας που εχουν αγαπησει τα 2D sonic αλλα μονο σε αυτους. Δεν πιστευω οτι εχει να δωσει κατι μια τετοια κινηση. Με δεδομενο οτι η sega δεν εχει ορεξη και δεν θελει μαλλον να ''ψαχτει''(ισως και να μην μπορει να το κανει επειδη απλα ο sonic δεν κανει για 3D τελικα...) για το game και το μελλον της σειρας ...δεν νομιζω οτι θα δουμε κατι καλυτερο.
Cue Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 koita na deis kai sto ds exei bgei ena para poly kalo sonic to 8ema den einai na bgainoun 10 kai to 1 na einai kalo giati ap oti katalabaineis xalane to brand Αυτό θα λεγα και εγώ αν και παραδέχομαι ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια του Sonic (πιτσιρικάς "έλιωνα" στα coin-up το 1). Πάω να διαβάσω το άρθρο...
ReZonanZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 exei bgei to sonic se coin op? Δεν νομιζω...Η μονη εμφανιση του sonic σε coin-op ηταν ως μπρελοκ(!) μεσα στο rad mobile,το οποιο ηταν ενα πολυ καλο racing game για την εποχη του.Προσπαθω να το παιξω στον ΜΑΜΕ αλλα ειναι πολυ δυσκολο.Τουλαχιστον στα ηλεκτρονικα το τερματιζα...
Daredevil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 e nai etsi 3erw ki gw aplws epeidh o filos anaferei coin op...
ReZonanZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 koita na deis kai sto ds exei bgei ena para poly kalo sonic to 8ema den einai na bgainoun 10 kai to 1 na einai kalo giati ap oti katalabaineis xalane to brand Ισως ο λογος που ειναι καλο ειναι επειδη ειναι σε 2 διαστασεις...Εχοντας master system,mega drive dreamcast pc kai ds και εχοντας παιξει πολλα και διαφορα sonic σε ολες τις παραπανω πλατφορμες,μπορω να πω οτι τα αγαπημενα μου ειναι τα 3 πρωτα του mega drive.Ειδικα το 2,παραμενει το αγαπημενο μου sonic up to date και δεν πιστευω να γινει κατι και να αλλαξει αυτο.Δυστυχως η SEGA δεν τα πηγε και πολυ καλα στις 3 διαστασεις,σε αντιθεση με τη Nintendo και το Μarιο64 στο Ν64... Παντως το outrun 2006 το ευχαριστηθηκα στο pc
Cue Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Yeap coin-up! Στο Πόρο του Ηρακλείου σε ένα πολύ γνωστό της εποχής μαγαζί. Θυμάμαι ακριβώς και την θέση που ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.