panoskk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 εχω το παρακατω μηχανημα CPU Intel Core 2 X-Treme QX6700 (s775/2,66Ghz/2x4MB L2/1066 FSB) MOTHERBOARD Asus Striker Extreme i680 (S775,DDR2) MNHMH OCZ Ram 2GB Kit (2X1GB) DDR2 1066MHz SLI ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 2 OCZ 8800GTX 768MB HTDP ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ SLI windows xp . . και το προβλημα ειναι πως απο παιχνιδια δεν μπορω να παιξω τιποτα
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δώσε τίποτα επιπλέον πληροφορίες. Τι ακριβώς συμβαίνει όταν ξεκινάς ένας παιχνίδι; Κολλάει; Σέρνεται; Δεν ξεκινάει; Μόνο στα 3D games συμβαίνει αυτό; Πάντα υπήρχε αυτό το πρόβλημα; Έχεις δοκιμάσει κάποια λύση ήδη;
elapse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Τι εννοείς ότι "απο παιχνιδια δεν μπορω να παιξω τιποτα"; Τι γίνεται κολάει το pc, κρασάρει; γίνε πιο συγκεκριμένος Υποθέτω ότι έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers για τα πάντα και το τελευταίο bios της μητρικής έτσι; Τι τροφοδοτικό έχεις;
panoskk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Τι εννοείς ότι "απο παιχνιδια δεν μπορω να παιξω τιποτα"; Τι γίνεται κολάει το pc, κρασάρει; γίνε πιο συγκεκριμένος Υποθέτω ότι έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers για τα πάντα και το τελευταίο bios της μητρικής έτσι; Τι τροφοδοτικό έχεις; απο drivers εχει τα τελευταια τροφοδοτικο εχω το Enermax 1000W Galaxy για παραδειγμα splinter cell doule agent εγκατασταση full κανει το τεστ για το pc ολα οκ και μολις το τρεχω μια μου βγαζει μπλε οθονη με κινεζικα μια κολαει το ΕΧΕ του στο tomb raider μπαινει στο αρχικο μενου και μετα κολαει η οθονη υποψιν οτι κολημα ειχα ειναι μονο με games
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Η λύση είναι μόνο το κουμπί reset; Από θερμοκρασίες πώς πάνε κατά το gaming; Δοκίμασε τους 97.02.
panoskk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Η λύση είναι μόνο το κουμπί reset; Από θερμοκρασίες πώς πάνε κατά το gaming; Δοκίμασε τους 97.02. μονο reset η θερμοκρασια το επεξεργαστη ειναι 42 κατα το gaming δεν ξερω γιατι δεν εχω παιξει τιποτα ακομα
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Οι θερμοκρασίες των καρτών (λίγο πριν κολλήσει το σύστημα) εννοούσα αλλά καλύτερα δες πρώτα αν υπάρχει καμιά βελτίωση με τους άλλους drivers.
elapse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 για παραδειγμα splinter cell doule agent εγκατασταση full κανει το τεστ για το pc ολα οκ και μολις το τρεχω μια μου βγαζει μπλε οθονη με κινεζικα μια κολαει το ΕΧΕ του Στα κινέζικα πρέπει να είναι μια μεριά που γράφει αγγλικά πχ stop 0x0...
vags Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν το εστησες μονος σου δωστο πισω εκει που το πηρες να το φτιαξουν & γρηγορα πες τους, τοσα λεφτα συστημα & να κολαει στα παιχνιδια που ακουστηκε. Αληθεια απο περιεργεια ποσο πηγε αν επιτρεπεται ?
panoskk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν το εστησες μονος σου δωστο πισω εκει που το πηρες να το φτιαξουν & γρηγορα πες τους, τοσα λεφτα συστημα & να κολαει στα παιχνιδια που ακουστηκε. Αληθεια απο περιεργεια ποσο πηγε αν επιτρεπεται ? 4000 ? μονο το κουτι εχθες που πειραματιζομουνα εκανα απενεργοποιηση το sli της καρτας γραφικων και δουλεψε ευτυχως ισως στην πορεια με τα vista και τα νεα παιχνιδια που θα υποστηριζουν dx10 να μην εχω προβλημα
vags Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 4000 ? μονο το κουτι εχθες που πειραματιζομουνα εκανα απενεργοποιηση το sli της καρτας γραφικων και δουλεψε ευτυχως ισως στην πορεια με τα vista και τα νεα παιχνιδια που θα υποστηριζουν dx10 να μην εχω προβλημα Kαλοριζικο, δες στο forum της asus μηπως υπαρχουν τιποτα ιδιαιτεροτητες επισης ειναι & ενα forum http://www.xtremesystems.org/forums/index.php δυνατο μηπως βρεις κανενα στοιχειο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.