felikas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Χαιρετώ. Βρέθηκε στα χέρια μου ένας WD hdd 20GB IDE. Ενώ στο ΒΙΟS το "βλέπει" κανονικά, στο my computer δεν υπάρχει! Απ' ότι μου είπε ο "δωρητής", πρέπει να έχει καεί, αλλά επειδή δεν είναι ιδιαίτερα σχετικός, λέω να το ψάξω! Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Υπάρχει κανα software για εξέταση ενός σκληρου; Καμιά πρόταση για να μην πάει χαμένος; Ευχαριστώ.
talikra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Για έλεγξε λίγο τον τρόπο με τον οποίο τον έχεις βάλέι-συνδέσει π.χ τον έχεις με άλλη συσκευή IDE μαζί έλεγξε τότε για master-slave
felikas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε disk managment, ούτε τίποτα! Κ master τον έχω βάλει k slave, και μάλιστα πάντα μόνο του κ στο primary k sto secondary κανάλι! Σας λέω, τα έχω δοκιμάσει όλα. Στο Βιοs φαίνεται, σε όλα τα άλλα, όχι! Τhanx για τις απαντήσεις.
kx5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε να τον βάλεις μόνο του να κάνει boot. Μετά με μια δισκέτα εκκίνησης των win98 (ή κάτι παρόμοιο) με το fdisk δες αν υπάρχει partition. Ή μπες με Hiren's Boot CD και δοκίμαζε διαγνωστικά.
talikra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε να τον βάλεις μόνο του να κάνει boot. Μετά με μια δισκέτα εκκίνησης των win98 (ή κάτι παρόμοιο) με το fdisk δες αν υπάρχει partition. Ή μπες με Hiren's Boot CD και δοκίμαζε διαγνωστικά. Μπραβο και σε μενα δεν τον έβλεπε έναν IDE και μόλις τον έβαλα μόνο του με ένα cd των XP και bootara από το cd drive τότε όλα τζιτζι και τα windows μπηκαν και όλα κομπλέ. Στην συνέχεια bootare πάλι από τον άλλο δίσκο σου λογικά θα δει τον νέο κάντου κι ένα format σε NTFS Και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα. Υ.Γ Πες μας στο τέλος τι κατάφερες.
felikas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Τίποτα! Ο σκληρός μας άφησε χρόνους... μικρό το κακό, θα τον κρατήσω για το "αρχείο". Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.