GOMI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Γνωρίζει μήπως κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί...? Έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι αγορασμένο από το πλαίσιο..και όλα μια χαρά.. Προσπαθώ με ένα φιλαράκι να του το γράψω να παίζουμε μαζί σε τοπικό LAN.. Το πρόβλημα είναι πως, αφού του γράψω το dvd, το κάνει εγκατάσταση κανονικά και μόλις πάει να το τρέξει, του ζητάει να βάλει το dvd μέσα... Αφού το βάλει..του βγάζει το εξής μήνυμα.. "Cannot locate the DVD-ROM" Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart appllication:( Έχουμε κάψει 4 διαφορετικά dvd...Τι φταίει?
ninos30 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δεν αντιγράφονται έτσι "εύκολα" τα παιχνίδια. Μάλλον πρέπει να ψάξεις μήπως και στο στείλει ο θείος. Επειδή όμως έχεις το original και "θέλεις να κάνεις ένα backup" μήπως και χαλάσει δες μήπως κάποιο crack από γνωστά site σου λύσει το πρόβλημα
tommy_angelo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 "θέλεις να κάνεις ένα backup" χαααχχχαχαχαχα
GOMI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 χαααχχχαχαχαχα αν μπορούσες να δώσεις καμιά λύση..θα το εκτιμούσα περισσότερο πάντως... Η έστω κανένα καλό λινκ για αυτό που πε το παλικάρι...
kostasplak1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 link de nomizo na mporei...alla googlise to...nfsmw no-cd *****...
tommy_angelo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 GOMI αφου στην είπε πριν τη λύση τι να πώ εγω?
GOMI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 απλά τις περισσότερες φορές που έψαχνα γι αυτή την λύση..το μετάνιωνα..καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι...anyway..thanks..
SALIN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 δες μήπως κάποιο crack από γνωστά site σου λύσει το πρόβλημα Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, αν βρεθεί κάτι, θέλω και γω....μόνη μου δεν έχω και πολύ μεγάλη τύχη στο συγκεκριμένο "ψαξιμο":mrgreen:
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 opios exei problima me to patch 1.3 mpori na to katebasi eukola kai nomimotata apo tin etairia. exete pm...
^DiMioN^ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Πάμε στο google και γραφουμε "Need for speed Gamecopy world" χωρις τα "". Χτυπαμε στο δευτερο link που μας βγάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.