Προς το περιεχόμενο

Geforce 2 GTS kai SUSE Linux 7.0

R_Barrichello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τις κάρτες τι chip έχει η geforce ? tnt2 ? νομίζω ότι άμα το σετάρεις με το χέρι και του πεις να παίξει και με μια παλαιότερη κάρτα και τους ορίσεις χρώματα και refresh δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα, αν και έχω ακούσει ότι το suse έχει μια ιδιαιτερότητα με τις κάρτες γραφικών. Πάντως στο redhat που δουλεύω είχα μια savage s3 και όπως και να την έβαζα έπαιζε. Το μυστικό πάντως είναι να δεις τι chip έχει και να βάλεις μια κάρτα με το ίδιο έστω και να είναι μια άλλη μάρκα π.χ. asus.<BR>Πάντως ενημέρωσέ με τι έκανες με ενδιαφέρει αυτό το πρόβλημα...<p>[This message has been edited by Ksefloudo (edited 09-04-2001).]

Δημοσ.

otan prospatho na th dhloso san aplh geforce(NV10)oxi apla den douleyei alla dialyei olo to systhma kai meta thelei reset...dokimasa kai tous drivers ths nvidia alla oute aytoi douleyoun<P>------------------<BR>FERRARI FOR EVER!

Δημοσ.

Μπράβο, αυτό δεν σκέφτηκα να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση του XFREE86 και να το δοκιμάσεις,πιθανόν να κάνεις δουλειά σου έτσι.<p>[This message has been edited by Ksefloudo (edited 10-04-2001).]

Δημοσ.

thanks! pantws to suse de douleyei me tous kainourious drivers kai to xfree86 4 den mpainei...kai me to mandrake thn kano th douleia mou, mia xara einai! mporei na mhn exei ayth th xlidh paketwn pou exei to suse alla kalo einai<P>------------------<BR>FERRARI FOR EVER!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...