spiteo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σε ολους Οταν δουλευεις iframe εχεις αντιστοιχα αρχεια με τα ονοματα των αρχειων που πρεπει να φορτωθουν, ενω με τα frame σπαει ο κεντρικος κωδικας σε υποαρχεια. Γι' αυτο εδωσα απαντηση για τα iframe, δηλαδη να μπορει να εχει ολον τον κωδικα σε ενα αρχειο στην οθονη. Κατα καιρους , οπως και σημερα διαβαζω γνωμες για ξεπερασμενα iframe κ.τ.λ. Δηλαδη οποιος δεν γνωριζει php κ.τ.λ. ΔΕΝ πρεπει να εχει ιστοσελιδα!!!! Μπορειτε να μου πειτε πως θα μπορουσα να εχω αρχεια,( htm, php κ.τ.λ.), στην οθονη δουλευοντας σε html;Δεν εχω βρει ακομη τροπο. Περιμενω απαντησεις και την αλλη μερα καταργω τα iframe απο την ιστοσελιδα μου. ____________________________________ http://www.betgr.gr
vasilis78 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 μια ερώτηση.. Πώς μπορώ να βάλω ένα background image να είναι center ή stretch ??? κάνοντας χρήση το macromedia ??? ??? ??? ???
vasilis78 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 κάνοντας χρήση css δεν μπορώ να τοποθετήσω όλη την εικόνα στο κέντρο. Τοποθετείται μόνο ένα μέρος όλης της εικόνας.... ~~~~
spiteo Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Για κανε δοκιμες με τα επομενα: <style type="text/css"> body { background: url('εικονα.gif') no-repeat fixed center; } </style> <style type="text/css"> body { background-image: url('εικονα.gif'); background-repeat: no-repeat; background-position: center; } </style> ____________________________________ http://www.betgr.gr
vasilis78 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 πως γίνεται να μην υπάρχει υπογράμιση για όποια ενεργά Links? ? > ? > ? > ? > ?
Maniakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 πως γίνεται να μην υπάρχει υπογράμιση για όποια ενεργά Links? ? > ? > ? > ? > ? > <style type="text/css"> a:active { text-decoration: none; } </style>
vasilis78 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 > <style type="text/css"> a:active { text-decoration: none; } </style> Που πρέπει να μπεί ο παραπάνω κώδικας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.