vickytz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 kserei kaneis ti ginete me to dreamweaver mx otan thelo na apothikeyso na min mou apothikeyei ksexorista kathe frame kai na to apothikeyei olo mazi????:???:
Darkman_dd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μα αυτή είναι η δουλειά του frame. Δείχνει το περιεχόμενο μίας ξεχωριστής σελίδας.
spiteo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 kserei kaneis ti ginete me to dreamweaver mx otan thelo na apothikeyso na min mou apothikeyei ksexorista kathe frame kai na to apothikeyei olo mazi????:???: χρησιμοποιησε iframe _______________________________________________ http://www.betgr.gr
Darkman_dd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 χρησιμοποιησε iframe Και το iframe ως ξεχωριστή σελίδα θα του το αποθηκεύσει (φαντάζομαι) μια και αυτό ακριβώς είναι!
doucaniggia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Κάθε frame είναι μια σελίδα και όλα μαζί ανήκουν σε ένα frameset. (δλδ μια σελίδα με 2 frames = 3 σελίδες.) Πάτα shift+F2 Στο παράθυρο μπορείς να επιλέξεις: frame = Πατώντας μέσα στην περιοχή του κάθε frame frameset = Πατώντας στο περίγραμμα των δύο(θέλει λίγη ακρίβεια στο ποντίκι) Αφού επιλέξεις το frameset πάτα αποθήκευση και θα σου γράφει Save Frameset as. Πρωτα όμως αποθήκευσε τα frames.
spiteo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Εαν δουλευεις IFRAME ειναι ΟΛΑ ΕΝΑ αρχειο (μια σελιδα κωδικα και ενα αρχειο.html ή .php) Για τα FRAME σωστα τα λετε _____________________________________________ http://www.betgr.gr
Darkman_dd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Εαν δουλευεις IFRAME ειναι ΟΛΑ ΕΝΑ αρχειο(μια σελιδα κωδικα και ενα αρχειο.html ή .php) !? Είναι αυτό που λέει και η λέξη του. Ενα Inline Frame! Δε διαφέρει σε τίποτα από τα κανονικά frames, απλά μπορεί να μπει στο εσωτερικό μιας άλλης σελίδας. HTML <iframe> tagDefinition and Usage The iframe element creates an inline frame that contains another document. από εδώ
doucaniggia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά μην τον μπερδεύτε τον άνθρωπο. (Αν το παρακολουθεί ακόμα) Δεν ζήτησε iframe. αλλά και το Iframe πάλι σε άλλο αρχείο βλέπει.απλά μπαίνει και μεσα σε πίνακα ή div. Το λεέι και ο Εγλέζος παραπάνω. είναι ανεξάρτητο frame.
spiteo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 δεν νομιζω οτι ρωτησε να κανουμε αναλυση των ιδιοτητων. ρωτησε εαν μπορει να τα βλεπει σαν ενα αρχειο, (για επεξεργασια και αποθηκευση,υποθετω) εαν δουλευει 3 frame θα πρεπει να εχει 3 ανεξαρτητα αρχεια ενω εαν βαλει 3 iframe θα εχει ενα αρχειο που ειναι το προβλημα εαν τα βαλει μεσα σε <div>
Darkman_dd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 δεν νομιζω οτι ρωτησε να κανουμε αναλυση των ιδιοτητων. ρωτησε εαν μπορει να τα βλεπει σαν ενα αρχειο, (για επεξεργασια και αποθηκευση,υποθετω) εαν δουλευει 3 frame θα πρεπει να εχει 3 ανεξαρτητα αρχεια ενω εαν βαλει 3 iframe θα εχει ενα αρχειο που ειναι το προβλημα εαν τα βαλει μεσα σε <div> Αντε πάλι. Ε, αυτό σου λέμε. Πως και το iframe, σε ΑΛΛΟ αρχείο βλέπει. ΔΕΝ θα έχει ένα αρχείο.. Θα έχει 1 το κεντρικό αρχείο (που θα περιέχει τα 3 iframes) & 3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ αρχεία που θα φαίνονται μέσα στα iframes που περιέχονται στο πρώτο!
spiteo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Για να λεμε τα ιδια ...............με διαφορετικα λογια δεν το νομιζω. Εγω διαφορετικα εχω καταλαβει το ερωτημα, αλλα οπως σωστα εγραψε και οdoucaniggia , αφου δεν εκανε καμια παρεμβαση ο vickytz που εθεσε το ερωτημα δεν υπαρχει ο λογος να συνεχισουμε με νεα post
Darkman_dd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Για να λεμε τα ιδια ...............με διαφορετικα λογια δεν το νομιζω.Εγω διαφορετικα εχω καταλαβει το ερωτημα, αλλα οπως σωστα εγραψε και οdoucaniggia , αφου δεν εκανε καμια παρεμβαση ο vickytz που εθεσε το ερωτημα δεν υπαρχει ο λογος να συνεχισουμε με νεα post Anyway, αφού έτσι θέλετε ας είναι! Αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση και ψάξει frames και διαβάσει αυτά που γράψαμε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόημα... Τα forums δεν είναι ερωταπαντήσεις μόνο σ'αυτόν που έθεσε το θέμα. Αφού έχουμε κάτι να λύσουμε να μη το κάνουμε επειδή αυτός που έριξε την ερώτηση δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά; Εγω διαφορετικα εχω καταλαβει το ερωτημα Πάντως αν θες, έστω με pm, θα ήθελα να μου πεις τι κατάλαβες κι επέμεινες τόσο πολύ!
doucaniggia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Να πω την αλήθεια ενώ έχω κάνει πάνω από 50 sites με frame ή iframe, χθες έψαχνα το Dreamweaver και τα αρχεία μου μήπως και κάνω λάθος... Τέτοια σύγχυση το τοπικ..... Λοιπόν Δεν Κανω Λάθος. Συμφωνώ με τον Darkman_dd και λέω να το κλείσουμε με έναν τελικό λόγο Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ FRAMES 'Η IFRAMES ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ FRAMES ΣΥΝ 1(ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ) βέβαια όλα αυτά υπάγονται στο γενικότερο κεφάλαιο "Ξεπερασμένοι τρόποι σχεδιασμού ιστοσελίδων" :twisted:
Darkman_dd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ FRAMES 'Η IFRAMES ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ FRAMES ΣΥΝ 1(ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ) Agree βέβαια όλα αυτά υπάγονται στο γενικότερο κεφάλαιο "Ξεπερασμένοι τρόποι σχεδιασμού ιστοσελίδων" Εδώ να δεις πόσο agree! (αν και τώρα μαθαίνω css)
Hatman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 css rulzzzz telos telos ta mpakalistika frames
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.