Προς το περιεχόμενο

Εξουδετέρωση - τύφλωση κάμερας παρακολούθησης εξωτερικού χώρου?

nikos_thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς τι συσκευή θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για την εξουδετέρωση κάμερας παρακολούθησης εξωτερικού χώρου από απόσταση περίπου 6-7 μέτρων? Δεν ξέρω κάτι π.χ. που θα μπορούσε να την τυφλώνει τοποθετώντας το απέναντι της?

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

προβολεις υπερυθρων υπαρχουν αλλα ειναι σχερικα ακριβοι, και το κακο ειναι οτι δεν βλεπεις που χτυπας, οποτε δεν ξερεις αν τυφλωσες την καμερα.

ενας πιο απλος και φτηνος τροπος ειναι με πηγη laser.

παλι η αυτοματη ιριδα της καμερας θα κλεισει και θα σκοτεινιασει η εικονα παρα πολυ.

Θέλω να τυφλώσω κάποια κάμερα απέναντι από το μαγαζί μου και δεν ξέρω πως?

Με προβολέα υπέρυθρων θα έχω αποτέλεσμα και ξέρει κανείς πόσο κοστίζει περίπου?

Εγώ θα ήθελα να μου πείτε πως να απενεργοποιήσω 1 συναγερμό...:)

Για την κάμερα πάντως μια δυνατή πηγή φωτός συνήθως αρκεί. Με υπέρυθρο προβολέα είσαι πιο διακριτικός, υπάρχουν και κιάλια ή γυαλιά υπερύθρων και ορισμένες βιντεοκάμερες για να βλέπεις πού στοχεύεις...

Ελπίζω να θες να εμποδίσεις τον ματάκια γείτονά σου και μόνο...

κυαλια ανιχνευσης υπερυθρων ? προβολεας υπερυθρων ?

ρωτηστε τιμη για αυτα τα δυο πρωτα.

αν η αποσταση ειναι μεγαλη, τοτε χρειαζεται πολυ δυνατος προβολεας υπερυθρων που ειναι και πανακριβος.

οσο για κυαλια υπερυθρων δεν το συζητω,πανακριβα κι αυτα, αν και θα μπορουσε να τα προσπερασει με μια βιντεοκαμερα, αφου απο εκει μπορει να δει τις υπερυθρες.

πιο οικονομικη λυση ειναι μια δυνατη δεσμη laser (ετσι κι αλλιως χτυπα μακρια)

και ενα ζευγαρι κιαλια (αν ειναι πολυ μακρια η εγκατασταση του laser) για να μπορει να δει την κουκιδα του laser να πεσει επανω στο φακο της καμερας.

Τι θέλω να εμποδίσω κάμερα του απέναντι μαγαζιού που παρακολουθεί το δικό μου και μόνο και μη πηγαίνει ο νους σας πάντα στο κακό!

δεν νομιζω οτι ενα καταστημα βαζει εξωτερικη καμερα φια να παρακολουθει ενα αλλο καταστημα.

το κανει για λογους ασφαλειας για το δικο του μαγαζι.

τωρα αν η καμερα του αλλου καταστηματος, φαινεται να κοιτα το μαγαζι σου αυτο μπορει και να μην ισχυει, αυτο αναλογα το φακο που φορα (ευρυγωνιο,οξυγωνιο) μπορει να μην σε βλεπει.

αλλα ακομα κι αν ισχυει αυτο (μπορει να βλεπει και το καταστημα σου), ισως οπως ανεφερα πιο πανω εχει καμερα ασγαλειας για το μαγαζι του για λογους κλοπης κ.τ.λ.

αν εσυ την τυφλωσεις, (που δεν εχεις το δικαιωμα) τοτε καταργεις και την ασφαλεια του.

εισαι σιγουρος οτι αυτο θελεις ?

Μη με παρεξηγείτε. Δούλευα παλιά σε εταιρία συστημάτων ασφαλείας και σε μια τέτοια ερώτηση το μυαλό μου πάει στο κακό.

+1...

ki egw exw mia aporia... re paidia pws na "anoiiksw" ena cayenne xwris na xtyphsei o synagermos?????:-D :-D loool

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...