Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Βασικα λειπει στο χωριο του τωρα αλλα οταν ερθει μια φωτο θα τον βγαλω.Το παρατσουκλι του ειναι κοκα κολας.Και σκεφτητε το παιδια ουτε 13 χρονων δεν ειναι. :lol::lol::lol::lol: Rε φίλε έχω σκάσει στα γέλια, και μόνο που το σκέφτομαι. Στα νετ καφέ υπάρχουν απίστευτοι τύποι. Μερικοί είναι τελείως ''καλωδιωμένοι''. Τρελή πόρωση, χτυπάνε 12ωρα:lol::lol:
filtrohouana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Στα νετ καφέ υπάρχουν απίστευτοι τύποι. Μερικοί είναι τελείως ''καλωδιωμένοι''. Τρελή πόρωση, χτυπάνε 12ωρα:lol::lol: Καλά.. δεν έχεις δει τίποτα... παλικάρια στα κοντινά μου net χτυπάνε 12ωρα και 6ωρα στο καπάκι:shock: ...και μόνο για να παίζουν l2...
red7genius Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 εχει παρατηρησει κανεις πως η zero περισσοτερο κ η light λιγοτερο οταν την ριχνεις σε ποτηρι βγαζει πολυ αφρο σε συγκριση με την απλη? ακριβως την ιδια απορια ειχα...οντως ο αφρος ειναι περισσοτερος..γιατι ομως? btw και εγω μολις βγηκε η zero μονο απο αυτη πινω
fireflies Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ^Πολύ καλύτερη από τη light που έπινα πριν. Πιο κοντά στην κανονική, χωρίς να είναι τόσο thick και γλυκιά
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Λοιπόν, είμαι cocacolalcolic, η light έχει πολύ περισσότερο ανθρακικό από την κανονική ή zero βρωμάει ασπαρτάμη ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης. Ειλικρινά τις βρίσκω και τις δύο απαίσιες, ειδικά η zero λόγω της ουσίας που προανέφερα ίσως είναι πιο επικίνδυνη (έχει κατηγορηθεί για αύξηση της πιθανότητας καρκίνου) και από την classic. Επίσης διαφορά υπάρχει και σε ποια συσκευασία την αγοράζεις. Όλοι έχουμε νιώσει τη διαφορά μεταξύ κουτάκι και μπουκάλι, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω πως υπάρχει και διαφορά μεταξύ μπουκαλιού του μισού λίτρου και του 1.5 και αυτό οφείλεται στις διαφορετικές εγκαταστάσεις όπου παρασκευάζεται το τελικό μείγμα και στις συνθήκες συσκευασίας του. Αυτά...
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ποια συσκευασία λέτε είναι η καλύτερη; Να βάλουμε ένα πολ; Να δούμε και ποιά κόκα κόλα προτιμούν οι insomniacs?
fireflies Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Λοιπόν, είμαι cocacolalcolic, η light έχει πολύ περισσότερο ανθρακικό από την κανονική ή zero βρωμάει ασπαρτάμη ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης. Ειλικρινά τις βρίσκω και τις δύο απαίσιες, ειδικά η zero λόγω της ουσίας που προανέφερα ίσως είναι πιο επικίνδυνη (έχει κατηγορηθεί για αύξηση της πιθανότητας καρκίνου) και από την classic.. Και η zero και η light έχουν ασπαρτάμη.
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ποια συσκευασία λέτε είναι η καλύτερη; Να βάλουμε ένα πολ; Να δούμε και ποιά κόκα κόλα προτιμούν οι insomniacs? Αν και την έχω ψιλοκόψει, νομίζω ότι το κουτάκι είναι μακράν καλύτερο. Μεγάλος μου καημός είναι που δεν έχω δοκιμάσει την κρέτα κόλα, μιας και έχω ακούσει ότι είναι καλύτερη. Από τους ίδιους που λένε ότι ήταν καλύτερος ο Γκαού Ταρζάν από τον αμερικάνο Ταρζάν.
-nick- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Επίσης διαφορά υπάρχει και σε ποια συσκευασία την αγοράζεις. Όλοι έχουμε νιώσει τη διαφορά μεταξύ κουτάκι και μπουκάλι, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω πως υπάρχει και διαφορά μεταξύ μπουκαλιού του μισού λίτρου και του 1.5 και αυτό οφείλεται στις διαφορετικές εγκαταστάσεις όπου παρασκευάζεται το τελικό μείγμα και στις συνθήκες συσκευασίας του. Αυτό ισχυει γενικά, π.χ αλλιώς η μπύρα σε γυάλινο μπουκάλι αλλιώς σε κουτακί. (Μπουκάλι rulez).
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 δε μου άρεσε ποτέ το συγκεκριμένο καραμελόζουμο, θα προτιμήσω να φάω κάτι πιο ανθυγιηνό ή να πιω ένα milk shake που θα μεγενθύνει τα οπίσθιά μου παρά αυτό το ανθρακούχο μαύρο καραμελόπραμα. ευχαριστιέσαι πολύ λίγη γεύση και ρεύεσαι και σαν π***της. και όσο για τισ συσκευασίες την αλλαγή γεύσης την έχω παρατηρήσει μόνο στο milko, ναι το γνωστό σαπισμένο γάλα με κακάο. :lol::lol::lol: να το ρίξουμε στα milk shake λοιπόν? μπα...κι αν μεγενθύνει και τα βυζιά μας ????:lol::lol::lol:
DIMITRISG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 και γω light πινω. Παιρνω του dia την παμφθηνη γιατι δεν βρωμαει ασπαρταμη οπως της coca cola. Για κατι καλυτερο ισως η zero αλλα θα δοκιμασω pepsi max που καποιος εδω ειπε οτι ειναι κλασεις ανωτερη της cclight
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 και γω light πινω. Παιρνω του dia την παμφθηνη γιατι δεν βρωμαει ασπαρταμη οπως της coca cola. Για κατι καλυτερο ισως η zero αλλα θα δοκιμασω pepsi max που καποιος εδω ειπε οτι ειναι κλασεις ανωτερη της cclight σα να πίνεις κανονική coca. καλά που ζεις?:lol::lol:
wizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Από τους ίδιους που λένε ότι ήταν καλύτερος ο Γκαού Ταρζάν από τον αμερικάνο Ταρζάν. [/offtopic mode on] Δεν ξέρω αν ο Γκαού Ταρζάν είναι καλύτερος του Αμερικανού Ταρζάν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ποκοπίκος - ο κοντοπίθαρος αραπάκος που συνοδεύει τον Γκαού Ταρζάν στις περιπέτειές του - είναι μακράν ο πιο cult συμπρωταγωνιστής σε comic, ever !!!! [/offtopic mode off] Coca cola και γενικά οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό το αποφεύγω, με πειράζουν στο στομάχι. Άσε που πέραν εφήμερης απόλαυσης δεν προσφέρει και κάτι παραπάνω - όπως πολλά καταναλωτικά αγαθά, απλά τα υπόλοιπα έχουν κατηγορηθεί λιγότερο! :-P
DIMITRISG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ι pepsi max τα ρειχνει της cclight στ αυτια. παντως μου ειχε μεινει λιγη στο ποτηρι κανα 2-3 ωρες και πηγα να την πιω και ειναι αισχος , σαν ξινή αντιβίωση, μαλλον ειναι η ασπρταμη και τα λοιπα
mxpert Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 για τα περι ζάχαρης.... έχετε ποτέ προσπαθήσει να λιώσετε-διαλύσετε ΤΕΣΣΕΡΑ κουτάλια ζάχαρη σε 330ml ??? μην τρελαθούμε τελείως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.