Προς το περιεχόμενο

Πιείτε Coca Cola!!

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτος απο αυτο:razz: ξερω ατομο που κατεληξε να βγαλει σπυρακια με πυον στην πλατη του απο την πολλη βιταμινη C. Αφου ο γιατρος του ειπε να κοψει την πορτοκαλαδα:razz:

Τρομερό λάθος!!!!

Και 10 λίτρα να πιείς αποκλείεται να πάρεις μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C..

Ένα πορτοκάλι έχει ~50mg Βιτ C..

Υπάρχουν άνθρωποι που πέρνουν σε συμπλήρωμα 10.000mg-30.000mg για χρόνια χωρίς καμία παρενέργεια.Με το χυμό άντε να πάρεις 500mg..

Το πιο πιθανό είναι να ανέβηκαν τα επίπεδα ισταμίνης καθώς το ο χυμός πορτοκαλιού προκαλεί αύξηση τους και λόγω της ισταμίνης βγήκαν τα σπυράκια...

Άλλη εξήγηση είναι να έγινε αποτοξίνωση του οργανισμού και λόγω των τοξινών που βγήκαν,ερεθίστηκε το δέρμα και έβγαλε σπυράκια..

Αλλά αυτό με τη βιταμίνη C είναι γελοίο..

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τρια πραγματα βλαπτουν στον κοσμο αυτο!

η καταχρηση η αγνοια και η τρομολαγνεια!

ολα τα αλλα ειναι επακολουθα...

thats all , so simple, LOL ! ;)

Δημοσ.

Eγω στα νετ που παιζω ξερω ενα παιδι που καιγεται ολη μερα στα pc και πινει καθε μερα 10-15 κουτακια την ημερα εχει και ρεκορ ε 17 κουτακια.Τι γινει αυτος θα λιωσει καποια μερα?:shock:Πρεπει να σας στειλω καποια φωτο με τα κουτακια μαζεμενα γυρω του.:-P

Δημοσ.
Eγω στα νετ που παιζω ξερω ενα παιδι που καιγεται ολη μερα στα pc και πινει καθε μερα 10-15 κουτακια την ημερα εχει και ρεκορ ε 17 κουτακια.Τι γινει αυτος θα λιωσει καποια μερα?:shock:Πρεπει να σας στειλω καποια φωτο με τα κουτακια μαζεμενα γυρω του.:-P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

στείλε στείλε, πολύ φάση θα έχει ο τύπος:lol:

Δημοσ.

Η πρώην κοπέλα μου, ήταν εθισμένη με τη κοκα-κόλα.

Όταν μιλάμε για εθισμό, τον εννοώ με όλη την ένοια της λέξης.

Στο κρεβάτι όταν κοιμόμασταν, αντί για ένα ποτήρι νερό δίπλα στο κρεβάτι, είχε το μπουκαλάκι της κόκα κόλας.

Το πρωί, το πρώτο πράγμα που έκανα και κάνω εγώ είναι να ανάψω τσιγάρο και εκείνη να πιεί ένα ποτήρι κοκα κόλα.

Βασικά η λέξη νερό δεν υπήρχε στη ζωή της. Μόνο κόκα κόλα πάντα. Μιλάμε για 2 λίτρα την ημέρα τουλάχιστον.

Εν πάση περιπτώση, εκδήλωσε πόνους στο στομάχι και εγώ ήμουν σίγουρος ότι έπαθε έλκος από την υπερκατανάλωση κόκα κόλας.

Πήγαμε στο γαστρεντερολόγο και της έκανε γαστρεντεροσκόπιση. Ένα μικρό έλκος εντοπίστηκε στο στομάχι της.

Τον ρώτησα το γιατρό αν αυτό οφείλεται στη κόκα κόλα και ο γιατρός δεν μπορούσε να απαντήσει με σιγουριά.

Αυτό όμως που με αυστηρότητα είπε, ήταν η απαγόρευση της κόκα κόλας από το διαιτολόγιο της κοπέλας, διότι όπως είπε ο ίδιος, η κοκα κόλα έχει την ιδιότητα να καταστρέφει τα νεκρά κύτταρα, οπότε και εμποδίζει την επούλωση του έλκους.

Τώρα πώς η κοκα κόλα με pH 3.4 καταστρέφει τα κύταρρα και το γαστρικό υγρό με ph 1.6 δεν τα καταστρέφει μή με ρωτάτε δεν ξέρω.

Αυτά που είπε ο γαστρεντερολόγος σας λέω.

Δημοσ.
Τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε Coca Cola

....Στην υγειά σας...

Πιείτε κόκα κόλα λαΐτ και το πρόβλημα λύθηκε.

(ή μήπως όχι; )

Panther, εννοείται ότι το έλκος στο στομάχι απο ότι έχω διαβάσει, μόνο να χειροτερέψει μπορεί λόγω του οξέος. Με τα φάρμακα ίσως μειώνεται η οξύτητα, αυξάνεται το ph ορ σαμθινγκ και με το να ρίχνεις κόκα κόλα, σίγουρα δε βοηθά.

Δημοσ.
Η zero ειναι αρκετα καλη (σαν γευση). Στην light με ενοχλει οτι νοιωθεις πολυ το ανθρακικο.

pepsi max αξεπέραστη

Δημοσ.

Εκτός των άλλων να αναφέρουμε και την καφεΐνη που έχει η Coca Cola και δημιουργεί πρόβλημα σε νεύρα και καρδιά...

Δημοσ.
Εκτός των άλλων να αναφέρουμε και την καφεΐνη που έχει η Coca Cola και δημιουργεί πρόβλημα σε νεύρα και καρδιά...

Η καφεΐνη της Coca Cola όλα αυτά???

Τότε ο καφές τι κάνει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...