DIMITRISG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Λοιπον τα δοκιμασα ολα η καλυτερη φαινεται να ειναι η zero
Socratis_g Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Πωπω για προπαγάνδα κατά της κοκας το άνοιξα το θέμα, σε διαφήμιση καταλήγει!! χαχαχαχα
silverthan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η κόκα-κόλα ήταν το νέκταρ των Θεών του Ολύμπου, ΤΕΛΟΣ!
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λοιπόν, το λέω έχοντας πιει λιγότερα από 10 λίτρα κοκακόλας στη ζωή μου, πως η ζήρο είναι ΚΑΑΑΑΑΛΗ φάση.
mandate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δε ξέρω...προτιμώ ένα φραπέ χωρίς ζάχαρη παρά την κόκα
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Η κόκα-κόλα ήταν το νέκταρ των Θεών του Ολύμπου, ΤΕΛΟΣ! ^^^ νοπ ....
panagos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Κάντε το topic αυτό sticky ως αυτού με την περισσότερη ραδιοαρβύλα στην ιστορία.. omg..
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Η κόκα-κόλα ήταν το νέκταρ των Θεών του Ολύμπου, ΤΕΛΟΣ! νταξ! Είπαμε να λέμε καμιά λαλακία να περνάει η ώρα αλλά, αυτό τώρα είναι υπερβολή...
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δε βαρέσαμε κύριε ! Την άποψή μας εκφράσαμε μέσω της αντιδιαμετρικότητας (σε σχέση με τη δική σας) !
red7genius Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λοιπόν, το λέω έχοντας πιει λιγότερα από 10 λίτρα κοκακόλας στη ζωή μου, πως η ζήρο είναι ΚΑΑΑΑΑΛΗ φάση. οντως ειναι το καλυτερο προιον ως τωρα σε σχεση με την κανονικη απο κατι αλλα σαν εκεινη την κοκα κολα βανιλια...τι μ@λ@κι@ ηταν αυτη...
red7genius Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τελειο αρωμα ειχε η βανιλια ... .... ναι μονο αρωμα!
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τη βανίλια γιατί την καταργήσανε? Δε νομίζω να μην πουλαγε σαν προοιόν. Ουτε η κοκακόλα είναι κανένα μικρομάγαζο να μην μπορουσε να τη διατηρίσει στην αγορα. Κάποιος λόγος μάρκετινγκ προφανώς θα υπήρχε...
fireflies Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γενικώς δεν έχει καταργηθεί (ακόμα τουλάχιστον). Νομίζω στην Ευρώπη δεν πήγε ιδιαίτερα καλά. Εγώ πάλι έχω κολλήσει με το Mountain Dew τώρα τελευταία. Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς. Έχει στον Θανόπουλο. Είναι κάτι ανάμεσα σε sprite και γλυκιά λεμονάδα και είναι της Pepsi, όχι της coca-cola.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.