Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι είμαστε κοντά στα 30 τον θυμόμαστε και η εκπομπή του είναι από τις πιο όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις... Άλλωστε, πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε εκείνο το μαγικό πέταγμα που ζηλεύαμε και αναρωτιόμασταν πως στο καλό πετάει... Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, να λέω τα δικά μου, αλλά καλύτερα να μοιραστώ μαζί σας το link που με οδήγησε να κάνω αυτό το topic... http://www.paramithas.gr Ο αγαπημένος μας παραμυθάς, ο συμπαρουσιαστής του Τιμολέωντα και της Ροζαλίας, στη Χιλιοποδαρούσα, είναι εκεί... Όλος δικός μας για ακόμη μια φορά, όπως τότε... Μόνο που τώρα είναι πιο άμεσος, πιο προσεγγίσιμος, έτοιμος να μας πει το μυστικό του... Πώς στο καλό πετούσε...
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 πλάκα κάνεις... μόλις τώρα μου το έδειχναν και είχα μείνει.. πραγματικά απίστευτος όπως και οι αναμνήσεις και όσα μας πρόσφερε σε όσους μεγαλώσαμε με αυτόν
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ, μόλις τώρα σας πρωτογνωρίζω, γιατί τότε ήσαστε μωρά, μικρά κορίτσια κι αγόρια, και δεν συναντιόμαστε στους δρόμους για να σας ξέρω. Όμως, να που ήρθε η ώρα να γνωριστούμε από κοντά(...) Σε 2 χρόνια θα τον βρούνε δίπλα σε 2 μπουκάλια βότκας σπίτι του, αυτοκτονημένο, και το σημείωμα θα γράφει "πως κατάντησαν έτσι".
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 πλάκα κάνεις...μόλις τώρα μου το έδειχναν και είχα μείνει.. πραγματικά απίστευτος όπως και οι αναμνήσεις και όσα μας πρόσφερε σε όσους μεγαλώσαμε με αυτόν Απίστευτο δεν είναι...; Με πήραν τα ζουμιά ρε γμτ...
kx5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δεν τον θυμάμαι καθόλου... ή σχεδόν καθόλου...?!?!? Γράφει στο blog ότι θα ανεβάσει κάποιες εκπομπές. Μακάρι μπας και βλέποντας τες θυμηθώ τίποτα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Σε 2 χρόνια θα τον βρούνε δίπλα σε 2 μπουκάλια βότκας σπίτι του, αυτοκτονημένο, και το σημείωμα θα γράφει "πως κατάντησαν έτσι".LOL,είσαι τόσο κάφρος.No offence!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.