Προς το περιεχόμενο

Προβληματα Με Antivirus

Dimitris22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το antivirius. Eίχα τον norton που μου έληξε και έβαλα τον ashampo Antivirious που είναι δωρεάν για 1 μήνα. ξέρετε αν είναι αξιόπιστο αυτό το πρόγραμμα;;; (είναι και στα ελληνικά το μενού του....) Το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο και γενικά να αξίζει να το αγοράσω σε λίγες μέρες...;;;;; Τον νόρτον τον παλιό δεν τον έχω βγάλει και μου κάνει πολλά τρελά μιας και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση του νόρτον αφού 'έχει λήξει....!!! Τι μου συμβουλεύεται να κάνω;;;;; Βασικά με ενδιαφέρει ένα καλό αξιόπιστο πρόγραμμα!!

Σας ευχαριστώ φίλοι μου και συγνώμη αν σας κούρασα

Δημοσ.

vasika tha sou protina to nod32 an theleis kati gia na agoraseis...kostizei 2-3e parapanw apo to ashampo kai einai poly pio apotelesmatiko k poly poly elafry. twra an theleis kati free anepifilakta avira antivirus...gia mena axizei parapanw apo to nod32. apo tin alli iparxei kai to kaspersky xefeugei stin timi girw sta 10e parapanw apo ta alla vary gia to sistima.einai apotelesmatiko alla nomizw pws nod32 k avira einai kalytera...auta apo mena...twra an kaneis ena search sto insomnia tha vreis para para polla lymata na pareis idees

Δημοσ.

κάποιος ρώτησε για το panda και απάντηση δεν πήρε.θέλω να ρωτήσω κι εγώ μια και το βρήκα από magazine για 6μηνο και θέλω να το βάλω σε ένα pc που έχει τρελαθεί από τα διαφημιστικά μηνύματα.critical system errors!δεν είναι ο blaster και έχω απενεργοποιήσει messenger service.scan με s&d adware εχει γίνει και βγάλαν αρκετό πράγμα αλλά το εικονιδιο με το θαυμαστικό στο system tray εκεί.ανοιγμα σελίδων στο internet κ.ο.κ.help.εχω βάλει στοίχημα ότι θα το βγάλω χωρίς format(όχι σε λεφτά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...