Voorhees Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Από ότι φαίνεται δεν λες να καταλάβεις. Το παλικάρι κατάλαβε ότι ψάχνω κάτι φθηνό και αφού είδε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά μου το είπε. Και για να τελειώνουμε το PC το παρέλαβε σήμερα ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη και από ότι μου είπε είναι μια χαρά(για τις ανάγκες μου μιλάω πάντα). arxaggelos κάτσε και γράφε αφού τακτοποιήθηκε το θέμα δεν νομίζω να σου δώσει σημασία κανένας. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkr41 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Απαντάω κάπως αργά, μιας και έχεις πάρει ήδη την απόφασή σου αλλά ίσως να φανεί χρήσιμο σε κάποιους που ενδιαφέρονται. Σήμερα κλείνω μια εβδομάδα με το εν λόγω μηχάνημα και μεχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επιγραμματικά αναφέρω συν και πλην με τη μέτρια χρήση που του έχω κάνει μέχρι στιγμής: + Φυσικά η τιμή Αρκετά μικρό και ελαφρύ Γρηγορότερο απ' οτι το περίμενα. Μέχρι και HDTV h.264 (1280x720) που θέλει δυνατή CPU για να παίξει, δοκίμασα. Ήμουν επιφυλακτικός, όμως ο Celeron το έπαιξε τελικά σχεδόν καλύτερα κι από το desktop μου (AMD [email protected], 1.5 GB RAM, Vista). Overall, πολύ καλό εμφανισιακά - Όχι τόσο καλη μπαταρία. Με 5 πλήρεις αποφορτισεις-φορτίσεις (κλειστό), μου βγάζει γύρω στις 2 ώρες και 15 λεπτά. Ίσως να στρώσει στη συνέχεια, αν και δεν το νομίζω... Εμφανισιακά χάνει σε μερικά σημεία Είναι ACER με ότι συνεπάγεται αυτό όταν (και αν) χαλάσει τελικά Μέτρια οθόνη (semi-bright θα την χαρακτήριζα) Συνοψίζοντας, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύω πως είναι μια πολύ τίμια αγορά για τα λεφτά του (και σίγουρα κάνει περισσότερα πράγματα από ένα calculator όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν κάτι "ψαγμένοι" ), ειδικά αν ψάχνει κάποιος σε 14άρι (όπου και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές) ή για συμπλήρωμα του desktop. Αυτά... Αν θυμηθώ κι άλλα θα τα προσθέσω στη συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voorhees Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έτσι είναι. Λίγο καιρό που το έχω και μου είναι μια χαρά. Εντάξει για ταινίες δεν θα έλεγα πως είναι ΟΚ αλλά πείρα μια παλιά CRT 17" που είχα απο το 2ο PC μου και όλα είναι Super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.