Προς το περιεχόμενο

Μου κάνει το Acer Aspire 3682WXCi;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι στα 499 ευρώ από το Πλαίσιο. Εγώ θέλω ένα Laptol για τις μεταφράσεις μου, για κανένα download από το net, Βίντεο και DVD, μουσική, επεξεργασία εικόνων και video. Παιχνίδια για να θέλω κάτι πολύ γρήγορο δεν παίζω. Δείτε τα specs του και ας πείτε μου αν κάνει. Το βασικότερο είναι να μην κολλάει όταν παίζει ταινίες ή μουσική.

01fg5.jpg

Παρακαλώ πείτε γνώμες γι' αυτό. Ξέρω πως υπάρχουν πολύ καλύτερα αλλά θα ήθελα να μάθω αν για τις εργασίες μου κάνει αυτό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

απο που;

πλαίσιο είναι 599.

EDIT: Α άλλη τιμή έχει στο site μέσα και άλλη στον skroutz. Έχει πιο μικρό επεξεργαστή όμως.

Δημοσ.

Με 136e παραπάνω αγοράζεις ένα φορητό με μεγαλύτερη οθόνη,

καλύτερο επεξεργαστή (διπύρηνος), καλύτερη κάρτα γραφικών

μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και πιο ποιοτικό και αξιόπιστο σαν μάρκα.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9&manufacturers_id=19&products_id=4404

Δημοσ.

Να μπω στον κόπο να εξηγήσω για άλλη μια φορά ή άδικος κόπος;

Άντε άλλη μια.

Είναι στα 499 ευρώ από το Πλαίσιο. Εγώ θέλω ένα Laptol για τις μεταφράσεις μου, για κανένα download από το net, Βίντεο και DVD, μουσική, επεξεργασία εικόνων και video. Παιχνίδια για να θέλω κάτι πολύ γρήγορο δεν παίζω. Δείτε τα specs του και ας πείτε μου αν κάνει. Το βασικότερο είναι να μην κολλάει όταν παίζει ταινίες ή μουσική.

Και τώρα η περεταίρω εξήγηση:

Με τα παραπάνω θέλω να μου πει κανείς αν ο υπολογιστής βγάζει τα παραπάνω και δεν κολλάει. Δεν νομίζω να ζητάω αν δεν κάνει αυτό πείτε κάποιο άλλο. Γι' αυτό έχω χρήματα και γι' αυτό ρωτάω, αν ήθελα κάτι Super θα έδινα ένα 2000αρο και δεν θα ρωτούσα καν απλά δεν έχω δουλέψει ποτέ με Celeron και κάνω την ερώτηση.

Παρακαλώ πείτε γνώμες γι' αυτό. Ξέρω πως υπάρχουν πολύ καλύτερα αλλά θα ήθελα να μάθω αν για τις εργασίες μου κάνει αυτό.

Ευχαριστώ

Εδώ τώρα τι να πω...τα λέει όλα. Λέει και τα παραπάνω με λιγότερα λόγια. Από ότι καταλαβαίνεις το post σου είναι τελείως άσκοπο. Να διαβάζουμε τα πρώτα post παρακαλώ και να μην ξυνόμαστε για χψ λόγους.

Δημοσ.

Το ξύσιμο για χψ λόγους παρατηρείται γενικά σε αρκετά threads, οπότε θα μάθουμε να συμβιώνουμε με αυτά.Φίλος μου έχει το συγκεκριμένο laptop και στο μόνο κομμάτι που θα έχεις prob είναι στην επεξεργασία video οπου ο celeron μάλλον κρίνεται λίγος για κάτι τέτοιο.Για όλα τα υπόλοιπα εισαι οκ.

Δημοσ.

Θα αργάει ε;

Δεν με πολυ πειράζει αρκεί που θα τα βγάζει όλα.

Ευχαριστώ φιλαράκι αν είναι θα πάω απο Πλαίσιο σε 3 μέρες που πάω Θεσσαλονίκη για να πάρω ένα.

Δημοσ.

Ego tha epimeino gia to toshiba mias kai tha exeis kalitero service an sou simvei tipota,megaliteri othoni 15 intson,megalitero skliro 60 gb,kai kaliteri karta grafikon on board....

Vevaia einai 100mhz pio argo alla den nomizo na exeis provlima....

Eksallou oi celeron clockaroun kala opote 2-2,5 ghz ta exeis aneta....

I epilogi diki sou..

y.g: H diafora timis skroutz-plaisiou egine giati o skroutz ananeonei mia fora tin mera ta dedomena tou...

Profanos proxthes to plaisio ton eixe 100 eyro parapano..

Simera ola einai ok...

Δημοσ.
Σωστό κι' αυτό...

Το Service όμως δεν είναι απο πλαίσιο;

Oxi tis toshiba einai tis ideal-elaxista parapona exoun akoustei...

Tis acer den thimamai alla exoun akoustei ta xeirotera....

An kaneis mia anazitisi sto forum tha diavaseis fovera pragmata...

Δημοσ.

Ναι το είδα. e-shop.gr ένα πράμα.

Θα πάω και απο κοντά και αν είναι θα πάρω το Toshiba.

Το σκεφτόμουν για Acer γιατί έχω 3 φιλαράκια με laptops της Acer και μέχρι τώρα δεν έχει κανένας πρόβλημα(δεντους έχουν χαλάσει).

Δημοσ.
Oxi tis toshiba einai tis ideal-elaxista parapona exoun akoustei...

Tis acer den thimamai alla exoun akoustei ta xeirotera....

An kaneis mia anazitisi sto forum tha diavaseis fovera pragmata...

re stefan123 mhn anafereis alla onomata (toshiba klp)...to paidi mono gia ayto thelei na akousei...to'pe ksekathara 3 fores kai gia emas pou eimaste periorismenhs antilhpshs...

einai mapa an theleis th gnwmh mou to mhxanhma kai tha sou vgalei to ladi akomh kai gia 500E. oi celeron argoune akomh kai me 2g mnhmh se desktop. vgale ta symperasmata sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...