Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γέλα το, αλλά κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό. Δν ήξερα ότι μετριέται και το ποσοστό παρουσίας του Θεού, να δεις που θα πηγαίνει ανάλογα με την ασφαλιστική σου.
lucky_strike Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 μαγειες-ευχελαια-αγιασμοι-ματιασματα-εξορκισμοι κλπ κλπ = ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε καποιοι και ελευθερωθειτε απ τα δεσμα τοσο το καλυτερο για σας! Απορω παντως, πως καταδεχεστε εν ετει 2007 να ειστε ακομα εξαρτημενοι απο αυτες τις ηλιθιοτητες που σας τρωνε τη ζωη.....................
Harkon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ...και βέβαια εσύ γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς και είσαι σίγουρος πως είναι μπούρδες κράτα και μια πισινή.. just in case. άποψή σου και καλά κάνεις και την λες... αλλά όπως είπα.. μια πισινή..
maggle Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 καντε ενα λιβανισμα που και που...ειναι και καλο φενγκ-σουϊ!
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γέλα το, αλλά κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό. Δν ήξερα ότι μετριέται και το ποσοστό παρουσίας του Θεού, να δεις που θα πηγαίνει ανάλογα με την ασφαλιστική σου. Ελάτε τώρα... Άλλο ο αγιασμός κι άλλο το ευχέλαιο. Και τα 2 είναι 2 διαφορετικές διαδικασίες. Όλοι ξέρετε πως είναι ο αγιασμός... έρχετε ο παπάς, διαβάζει ευχές, διαβάζει ένα απόσπασμα απ'το ευαγγέλιο, μας ραντίζει με το ευλογημένο νερό καθώς και όλο το σπίτι μας ώστε να φύγει η αρνητική ενέργεια. Το δε ευχέλαιο έχει σκοπό να εξευμενίσει την ψυχή και το πνεύμα και χρειάζεται να ακολουθηθεί άλλη διαδικασία: να φτιάξεις πρόσφορο, να εξομολογηθείς, να πας στην εκκλησία κλπ, κλπ.. Κάντε αναζήτηση στον γούγλη και διαβάστε σχετικά, αν είστε περίεργοι!
kx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ο αγιασμός ενίοτε είναι κακό πράγμα. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις λύσει δύο υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους χύμα στο γραφείο και σκάει μύτη γιαγιά με αγιασμό που ραντίζει όλο το δωμάτιο (και το hardware).
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ο αγιασμός ενίοτε είναι κακό πράγμα. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις λύσει δύο υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους χύμα στο γραφείο και σκάει μύτη γιαγιά με αγιασμό που ραντίζει όλο το δωμάτιο (και το hardware). Χμμ! Κάτι πρέπει να σκεφτούμε για την γιαγιά πάντως! Μ'έκανες και γέλασα να'σαι καλά!!!
kx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μετά στέγνωνα τις πλακέτες με το σεσουάρ. Δε μιλάμε για σταγονίτσες. Βούταγε τα δάκτυλα μέσα στο ποτήρι με τον αγιασμό και σπλατσ-σπλατσ έβρεχε παντού... Α ναι! Στο τέλος αφού την κοιτούσα με γουρλωμένα μάτια μου λέει: Πιες τρεις φορές για το καλό.
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ο αγιασμός ενίοτε είναι κακό πράγμα. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις λύσει δύο υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους χύμα στο γραφείο και σκάει μύτη γιαγιά με αγιασμό που ραντίζει όλο το δωμάτιο (και το hardware). Τι να την κάνεις την εγγύηση αν έχεις τον αγιασμό. Το hardware σου δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ!!!
lucky_strike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγω παντως πιστευω οτι εχει μπει ο σατανας μεσα μου. Μηπως λετε γιαυτο να εχω την οψη που βλεπετε στο avatar μου?.........
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ό αγιασμός δεν βραχυκυκλώνει τις πλακέτες (όπως δεν "χαλάει" όσο καιρό και αν τον έχεις κλπ)
lucky_strike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 ε καλα, και οι φακιρηδες οταν καθονται στα καρφια δεν τρυπιουνται.
kx5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ό αγιασμός δεν βραχυκυκλώνει τις πλακέτες (όπως δεν "χαλάει" όσο καιρό και αν τον έχεις κλπ) Γιαυτό και οι καλύτεροι overclockers στον πλανήτη τον χρησιμοποιούν σε watercooling συστήματα. Δε χαλάει, δε μαυρίζει τους σωλήνες και τα μπλοκ. Αξιοπιστία! Edit: Πλάκα στην πλάκα είναι ιδανικός για watercooling. Δε χαλάει και πάνω απ΄όλα το pc έχει την ευλογία του Θεού (ούτε κολλήματα, ούτε ιοί κτλ κτλ)
The_Judas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα και σε μορφή θερμοαγώγιμης πάστας:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.