Προς το περιεχόμενο

Vanguard : Saga of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι όντως πολύ καλό παιχνίδι, έπαιξα στην τελευταία open beta και παίζω και τώρα (χαλαρά όμως).

Τα frames ήδη έχουν βελτιωθεί αισθητά από την beta και ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν optimize.

Buggs υπάρχουνε αλλά σχεδόν όλα τα mmorpg είχανε buggs στην αρχή απλά αυτό λίγο περισσότερα από π.χ. το WoW.

...και μια ερώτηση σε όσους έχουν ασχολιθεί με το παιχνίδι...έχω έναν goblin σαμανό 12 level...και δεν βρίσκω ούτε ένα μέρος με quest για το level μου στην μεσαία ήπειρο....που σκατά να πάω...?? έχετε καμιά καλή ιδέα?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

goblin shammie e? wraios ! zhlevw thn panoplia pou tha foras, ta grafika ta exoun proskeksei poly. ara ksekinhses sthn kojan... den exw idea, egw xtypiemai sthn qualia ws dark elf sorc.

To kako einai oti den yparxei ena vghead.com re gmt na doume pou na pame kai ti questakia na kanoume. Opote ta anakalyptoume monoi ! alla mhpws gia auto to goustarw kiolas ?! :)

Δημοσ.

Server: Gelenia ( EU )

Race: Mordebi human

Adventure level: 9

Class: Sorcerer

Character name:Juglans Regia

και το φιλαράκι μου έχει:

Server: Gelenia ( EU )

Adventure level: 9

Race: Kurashasa

Class: Psionist

Character name:Panthro Catpower

Το ξεκίνησα εδώ και τρείς μέρες χαλαρά και έχω αρχίσει να κολάω. Το παίζω σε χαμηλά FPS ( 10 - 30 ) με ( Pentium4 2.66GHz, 1Gb ram, AGP 256ram ATI 9600series ). Όταν μπαίνω σε πόλη το παιχνίδι φρικάρει και τρώει τρελά κολλήματα. Πιστεύω ότι με λίγο ακόμα optimization το παιχνίδι απλά θα δώσει ρέστα.

Για community το καλύτερο και πιο ενημερωμένο Site αυτή τη στιγμή είναι το http://www.silkyvenom.com/

Τα λέμε μέσααααααααααααααααα

α και κάτι άκυρο ... Είμαι παλιός παίκτης του WoW ( 2 years έχασα απο τη ζωή μου εκεί. ) και το παράτησα γιατί πλέον το game δεν είχε τίποτα να δώσει. To expansion ήταν αποτυχία κατά την άποψη μου. Ακατάπαυστο grinding για να ανέβεις lvl ... Not for me anymore . Άσε που το Community πλεόν είχε μέσο όρο ηλικίας τα 10 ... οπότε καταλαβαίνεις τα επακόλουθα ...

• 8 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ξεθάβω αυτό το θέμα. Στο steam το game έχει 10€ και σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα από τον κόσμο του έτσι για να το δώ. Υπάρχει κανείς που ασχολείτε με το game? Αν και χλωμό το βλέπω.... :P

Δημοσ.

Το δοκίμασα πριν 2-3ις μήνες. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, αν και υπάρχει βελτίωση σε σχέση με το launch. Πάντως παραμένει μία πολύ βαριά μηχανή χωρίς ιδιαίτερη οπτική (πλέον) ανταπόκριση.

Δημοσ.

+

*ο κόσμος

*το mature community

*το pve

* το rp

*οι διαφορετικές σφαίρες δραστηριοτήτων με μεγάλο βάθος ανάπτυξης (adventuring, diplomacy, crafting)

-

*η απουσία pvp . Βάλανε arena αλλα gg qq. το pvp στο vg ειναι broken

*η απουσία παικτών , ο κόσμος είναι άδειος.

με λίγα λόγια : έχει πολλά καλά , αλλά τα δύο κακά είναι πολύ σοβαρά...

Δημοσ.

Καλά το pvp δεν με ενοχλεί γιατί παίζω το warhammer που εκεί έχει άφθονο pvp μην σου πω ότι είναι μόνο pvp :P

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια time card για το game. Για τις αγορές πάντα και για λόγους ασφαλείας χρησιμοποιώ visa electron. Δυστηχώς η soe φένετε ότι δεν δέχετε τέτοιες κάρτες αλλά πρέπει να έχεις πιστωτική. Τα site που προσφέρουν time card δεν κάνουν προσφορές εκτός Αμερικής. Με λίγα λόγια που σκα.. θα βρω μια time card γμτ. Και το steam πουλάνε οι απαράδεκτοι το game και δεν πουλάνε game card..:P

Δημοσ.

Η δωροκάρτα της Κύπρου είναι Visa και όχι Visa Electron. Άμα ανοίξεις και ένα λογαριασμό εκεί (τυπικά πράματα) μπορείς να τη συνδέσεις σε αυτόν και δουλεύει και με e-banking οπότε ούτε στη τράπεζα δε θα πηγαίνεις.

Δημοσ.

Σπύρο βγάλε μια prepaid καικάνε λογαριασμό στο Paypal και ασφάλεια και λογικά θα δέχεται paypal

Δημοσ.

Γ.. την soe τους μέσα. Με αυτήν την κάρτα έχω παίξει dnd,l2,eve,aoc,lotro και αυτοί εδώ μου λένε ότι δεν περνάει. Και ακόμα δεν έχουν δυνατότητα paypal, δεν έχουν retail time card σε κανένα ευρωπαικό gaming site και τέλος δεν έχουν ούτε καν την δυνατότητα να πάρεις χρόνο μέσω steam αφού πουλάνε το game από εκεί. Οι ανθρωποί είναι για τα πανηγύρια. Με prepaid κάρτες πληρώνω και δεν ποτέ δεν βάζω πιστωτικές φόρα παρτίδα στο net αλλά αυτοι μόνο πιστωτικές δέχονται :(

Δημοσ.

Χθές αφού πρώτα τους έστειλα ένα email κλάψας και διαμαρτυρίας για το πόσο απαράδεκτοι είναι που δεν πουλάνε πουθενά στην Ευρώπη κάποια retail time card η και για ότι δεν μου δέχονται την κάρτα που με αυτήν πληρώνω όλα τα mmorpg που έχω παίξει τελικά μου δώσανε 10 μέρες free χρόνου και μπόρεσα και μπήκα στο game.

Πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Νομίζω ότι μαζί με το aoc έχουν τα πιο όμορφα γραφικά που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε mmorpg.Αν και είμαι ακόμα στο πρώτο island είναι απίστευτα τα τοπία που υπάρχουν και πανέμορφα χρώματα στις εναλαγές ημέρας νύχτας. Η μηχανή του όμως είναι φοβερά βαριά και φένετε ακόμα και στο δικό μου σύστημα θηρίο.

Χοντροκομμένα είναι κάπως τα μοντέλα των χαρακτήρων. Τα quest μέχρι στιγμής είναι τα κλασικά που βρίσκεις στα mmorpg δλδ πήγαινε σκότωσε τόσα mob κτλ.

Από κόσμο συνάντησα αρκετό καθώς έπαιζε στο πιο γεμάτο από τους τέσσερις server που υπάρχουν στο game.

καλό game για pve και από τι φένετε έχει περιεχόμενο να ασχοληθείς.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Vanguard going free-to-play this summer, beefs up dev team

With Sony Online Entertainment's heavy free-to-play push these past couple of years, Vanguard players hoped that they would not be overlooked by their digital overlord. Breathe easier, heroes, for this summer will bring thee and thine a F2P Vanguard -- and a big push for further game development!

While specifics about the F2P conversion are hazy at the moment, SOE says that players should look to its work with previous MMO F2P adaptations (such as the recently relaunched EverQuest) for an idea how things will go down in Vanguard town.

It's not just going to be a token change for this mostly forgotten title; SOE says that it has assembled a new team of Vanguard-loving devs to generate more frequent updates, including "general improvements and new content." The game's previous update was this past December. Coming on board to shape the future of the game are Director of Development Andy Sites, Creative Director Salim Grant, and Technical Director Todd Schmidt.

The announcement concludes with a promise for team spotlights, more information on F2P, and development discussion to come in the near future.

Δημοσ.

Το πιο καλό open world ΜΜΟ (με τα τότε δεδομένα), αλλά, έπεσε στα χέρια της Sony... 20gb retail version με κόσμο τεραστίων διαστάσεων... Είχα φτιάξει και σπιτάκι.

Άργησε να γίνει F2P όμως έπρεπε να γίνει πριν 2-3 χρόνια μπας και αναπνεύσει.

Κρίμα είναι από τα λίγα παιχνίδια που βλέπω πάνω στην βιβλιοθήκη μου και στεναχωριέμαι για την κατάληξή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...