Προς το περιεχόμενο

Μετα απο μεταμοσχευση Motherboard...

vazelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...τα παντα πανε στραβα.

Λοιπον ειχα(εχω?) το εξης συστημα: amd2000+,mobo Chaintech 7jvldeluxe,512mb ram,2hd-drives,geforce ti4200 Κλπ.

Ηθελα,λογω καποιου μικροπορβληματος να βαλω μια αλλη παλια motherboard που εχω η οποιο ειναι μια albatron KX18D pro πακετο με τον επεξεραστη που ειχε πανω εναν amd2400+.

Δεν δουλεψε ομως: Κατα την εκκινηση των χρ το συστημα εκανε reboot μονο του. Μετα απο αρκετο κοπο και διαολους, εβαλα ξανα την παλια chaintech αλλα.... τιποτα! Το συστημα πλεον κολλαει στην οθονη που κανει Loading τα windows.

Επειδη ηταν η πρωτη(και η τελευταια μαλλον) φορα που εκανα τετοιου ειδους μεγαλη παρεμβαση στο εσωτερικο του υπολογιστη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ή κατι δεν εκανα καλα, ή ακομα χειροτερα οτι εκαψα κατι.

Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ?? Στο BIOS στα jumperακια??

ΥΓ Να σημειωσω οτι ουτε το ledaki του σκληρου αναβει αν κ ακουγεται(ο σκληρος) αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι δε θα εχω συνδεσει σωστα το βυσματακι.

Ευχαριστω

Δημοσ.

φιλε μου απο οτι καταλαβα ειχες μηχανημα στημενο με XP και απλα αλλαξες motherboard...

Τα XP δεν λειτουργουν αν αλλαξεις βασικο hardware.

Η λυση ειναι επανεγκατασταση.

Ισως υπαρχει τροπος να ξεκινησεις τα xp απο το σημειο 1stboot αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει.

εαν καποιος εχει τροπο εκκινησης ηδη εγκατεστημενων xp στην φαση ελεγχου συσκευων ας πει κατι..

Δημοσ.

είχαμε κάνει μια συζήτηση τέτοια γιατί ήθελα να αλλάξω μητρική χωρίς format και τα παιδιά μου είχαν πει τρόπους που έπρεπε να κανεις πριν αλλάξεις hardware τώρα λογικά η registry μπέρδεψε τα μπούτια τις δοκίμασε με recovery και αν δεν τα καταφέρεις format τώρα δεν νομίζω να έκαψες κάτι εκτος αν ήσουν πολύ απρόσεχτος ;)

Δημοσ.

Δεν θα τρέξουν ούτε σε safe mode. Το δοκίμασα σαν λύση ανάγκης, προσπαθώντας να λύσω ένα κόολημα σε ένα δίσκο SATA στον "καλό" μου υπολογιστή, βάζοντας έναν IDE με έτοιμα τα windows, που έχω πάντα αποσυνδεδεμένο, για ώρα ανάγκης. Απο όσο ξέρω (το έψαξα στο internet, αλλά λίγο) δεν γίνεται να τρέξουν.

Δημοσ.

ψαξε τις εντολες στο recovery console (κονσολα αποκαταστασης) καπου ειχα βρει μια η οποια σε γυριζει σε 1st boot κατασταση .. και ξαναρχιζουν τα xp να ψαχνουν τις συσκευες απο την αρχη.

ισως να ειναι πιο επιπονο να βρεις τον τροπο αποκαταστασης παρα να ξαναπερασεις το λειτουργικο απο την αρχη

Εαν εισαι και εσυ "μαμουνι" και δεν το βαζεις κατω ευκολα , οπως πολλοι απο εμας και θες να δοκιμασεις την τυχη σου, ξεκινα απο κονσολα αποκαταστασης και αρχισε το ψαξιμο :-)

εαν βγαλεις ακρη παντως ενημερωσε το θεμα. Ειναι ενδιαφερον για πολλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...