doc1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 άλλο το eshop! Aπ' το eshop κι εγώ έχω πάρει χρήματα πίσω. Το ΠΛΑΙΣΙΟ δε δίνει χρήματα πίσω όμως και ρώτα όποιον θες.
proton Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Tώρα πώς γίνεται μια εταιρεία στα πρόθυρα λουκέτου να βγάζει απανωτά νέα μοντέλα (ακόμα και Blueray) και να ανακοινώνει και το PX-800 για τέλη Μαρτίου αυτό μόνο μερικοί insomniacs το ξέρουν. Γίνεται μην ανησυχείς. Αύξηση της παραγωγής για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη των επενδύτων προς την εταιρεία, μαζί με μια αύξηση της τιμής της μετοχής = μεγάλο κέρδος. Ξέρεις πόσες τρύπες μπορεί να βουλώσει? Αρκετές!!!!!!!!!
blackstar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 αν και το νέο Plextor που θα βγει βασίζεται στο optiarc θα είμαι ο πρώτος που θα πω μην το προτιμήσετε.Το να λέμε όμως η Plextor βγάζει μούφα DVDrecorders επειδή έτυχε καποιο παλιότερο μοντέλο της να βγάλει αρκετά προβληματικά κομμάτια (η πρωτη σειρά των 708 νομίζω) είναι επίσης παράλογο. Δόξα το Θεό οι πρώτες μου εντυπώσεις απ' το plextor760 ήταν άριστες και ελπίζω να το αλλάξω μόνο με ένα blueray Plextor. Tώρα πώς γίνεται μια εταιρεία στα πρόθυρα λουκέτου να βγάζει απανωτά νέα μοντέλα (ακόμα και Blueray) και να ανακοινώνει και το PX-800 για τέλη Μαρτίου αυτό μόνο μερικοί insomniacs το ξέρουν. Gia to proto, to idio 8a eprepe na ysxiei me oles ths etairies(oloi exoyn to dikaioma tou la8oys). Apanota? oxi kai apanota, ena blue-ray me basimseno se chip panasonic, ta gnisia plextor panta htan se sanyo.
SL9S9 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Από το e-shop το πήρα και θα το αλλάξω. Aυτοί επιστρέφουν και λεφτά! Plextorάδες μου από τα δύο τι προτείνετε; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325605 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325602 Βασικά το ακριβό έχει x18 (σιγά). Επίσης ξέρει κανείς αν τα DVD με σύνδεση SATA που αρχίζουν να βγαίνουν είναι καλύτερα; ή σιγά την διαφορά;
doc1000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα το 18Χ του 760 φίλε SL9S9 είναι το λιγότερο. Εγώ πήρα το 760 όχι τόσο για το 18Χ αλλά κυρίως γιατί -έχει κάποιες βελτιώσεις στην ποιότητα εγγραφής σε σχέση με το 755, -είναι σε retail έκδοση σε αντίθεση με το 755 (αν δεις την προστασία του με τα αφρολέξ θα πάθεις πλάκα, με extra μαύρη πρόσοψη-απαραίτητη αν έχεις μαύρο tower, software, manuals, 3cds με software, jumpers, καλωδιοταινία, μεταλλικό έλασμα για manual άνοιγμα του tray κλπ) -είναι πιο πρόσφατο μοντέλο και άρα πιο μακροπρόθεσμη υποστήριξη σε μελλοντικά firmware updates. Όπως και να χει και με το 755 θα μείνεις πιστεύω απόλυτα ευχαριστημένος αφού είναι ένα μοντέλο δοκιμασμένο για πολύ καιρό και μόνο καλά λόγια έχω ακούσει από άτομα που έχουν κάψει "ντάνες" dvds! Για την ιστορία το 755 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2005 και το 760 τέλος Φλεβάρη2006. Άρα μιλάμε για 2 ώριμα μοντέλα με το 760 να βρίσκεται ηδη στο 6ο του firmware update και το 755 στο 7ο του. Υπ' οψιν ότι η professional έκδοση ΧL των plextools πωλείται ξεχωριστά προς 40euro αν και με λίγο ψάξιμο στο internet είμαι σίγουρος ότι θα τη βρεις τζαμπε. Συνεργάζεται μόνο με plextor drives και είναι ό,τι καλύτερο για dvd quality tests. Σε σχέση με το Nero cd/dvd speed είναι ό,τι είναι τα windows vista σε σχέση με τα windows95 (*) και ένα tip. Aν έχεις nvidia chipset ή intel άσε τους drivers της Microsoft όσον αφορά τον controller. Eμένα ο driver της nvidia μου έκανε κάτι κουλά (παγωνε το σύστημα) και νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με το plextor. Μόλις τον απεγκατέστησα όλα jet!
fwtonio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης ξέρει κανείς αν τα DVD με σύνδεση SATA που αρχίζουν να βγαίνουν είναι καλύτερα; ή σιγά την διαφορά; Η μόνη διαφορά θα είναι (μάλλον) στο ότι τα SATA είναι απαλλαγμένα από τον βραγχα των master και slave που έχουν τα ide. Ετσι θα μπορείς, θεωρητικά, να κάνεις και αντιγραφές on the fly. Τέλος , να ξέρεις οτι οι μητρικές που υποστηρίζουν 2 ide controlers θα γίνονται όλο και λιγότερες.
doc1000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλλα η sata έκδοση του 760 έχει πάνω από 100euro οπότε ξεφεύγει αρκετά πιστεύω. Εξάλλου 2 συσκευές ide δέχονται όλες οι νέες οι μητρικές, ενω μπορεις με ένα extra controller των 20euro να προσθέσεις άλλες 4 συσκευες ide. Eξάλλου μέχρι να καταργηθεί τελείως το ide σε κάποια χρόνια θα μιλάμε πλέον μόνο για blueray πιστεύω recorders. Oπότε το παρόν 760 μόνο συλλεκτική αξία θα έχει ο,τι κι αν ειναι αυτο (ide ή sata)
christarass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 lg fthno kai kanei th douleia tou mia xara.epishs an eisai kai tyxeros opws egw kai kata tuxh pareis montelo pou einai sumbato wste na kopiareis dl gia 360 komple
geolit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Nec λέω κι εγώ, ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...!
SL9S9 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι θα μπορείς, θεωρητικά, να κάνεις και αντιγραφές on the fly. Γιατί με IDE δεν κάνουμε αντιγραφές on the fly; Με CD οκ με DVD έχει πρόβλημα;
blackstar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 @SL9S9 kaneis, apla ta dvd xreiazonte poio pola dedomena opote an 8es peripoy 18mb/sec gia ena dvd sta 16x (anagnosi) 8es ala 18mb peripoy gia engraqfi, dld 30mb/sec sini8os osi 8eloyn ontefly exoyn 3exorista ta drive, gia na mhn pezi poli to buffer (kai aytomatos to dvd-rw meioni taxitita), ala kai gia na mhn "zorizis" to ide kanali, twra ta cd exoyn poli liga mb/sec opote to onthefly den einai kai kati dyskolo, pantos ena kalos logos gia na mhn kaneis onthefly einai oti me to image ston disko, mporeis na eisai sigoyros oti to arxeio diabastike sosta, episis mporeis na deis kai thn taxitita anagnosis poy sini8os leei pola gia thn poiotita engrafis/anagnosis toy dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.