Προς το περιεχόμενο

Plextor ή NEC?

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άσε μας ρε φίλε με τις εγγυήσεις του Πλαισίου και τους τεχνικούς του...

-Ξέρετε δε μου διαβάζει τα DVD

- (μετά τον έλεγχο) Σε μας διαβάζει κανονικά. Ξέρετε υπάρχει και κάποια χρέωση για το "service"!

Καλα φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τι λες ή εισαι προκατελλειμενος!!!!

Μαλλον σε χαλαει οτι το nec εχει 1 χρονο εγγυηση παραπανω απο το plextor!!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ώπα, να προσέχουμε τι λέμε. Δεν χρειάζονται οι προσβολές.

Και φτάνει πια να λέμε ότι το Πλέξτορ είναι καλό επειδή ήταν καλή στα cd-r. Ναι κορυφαία ήταν, στα dvd-r όμως δεν ξεχωρίζει παρά μόνο στην τιμή.

Με το να το πληρώσω 3 φορές πιο ακριβά, αυτό έλειπε, να μην έχουν καλή εξυπηρέτηση στην εγγύηση.

Καλύτερα να πάρω άλλα 2 με αυτά τα χρήματα όταν χρειαστεί, που θα είναι και πιο καινούρια τότε. Και δεν θα περιμένω πότε θα μου το φέρουν.

Όλοι οι κατασκευαστές βγάζουν ελαττωματικά κομμάτια, οπότε δεν μπορούμε να λέμε αφού χάλασε το δικό μου η τάδε εταιρία είναι σκάρτη (ή το αντίθετο), κυρίως τώρα που μόνο με 30 ευρώ αγοράζουμε ένα εργαλείο τόσο υψηλής τεχνολογίας.

Η Πλέξτορ όμως που χρεώνει 80+ ευρώ, είναι απαράδεκτη να έχει τόσο πολλά ελαττωματικά κομμάτια, όχι σύμφωνα με την δική μου κρίση εμπειρία, αλλά από μαρτυρίες χρηστών σε φόρουμ.

Αυτά από έναν αγράμματο.

Δημοσ.

πες τα ρε talos το λεω και γω για τριτη φορα σε αυτο το topic και δεν καταλαβαινω γιατι πλακωνονται...εκτος αν τους πληρωνει η nec ή η plextor να τα λενε.... Λοιπον ξαναλεμε αλλο plextor cdr (εχω ενα εδω και 4 χρονια και το αλλαξα για να βαλω dvdrw δουλευει ακομη τελεια και δεν σκοπευω να το αφησω στην αχρηστεια) και αλλο plextor dvdrw. Ειναι σαν να συγκρινεις το σωβρακο με την σωβρακοφανελλα..... πωςνα το κανουμε.....απλα η plextor εχτισε το ονομα και τωρα δεν καταφερνει να το υπερασπισει....Τωρα για οσους πουν για τις τεχνολογιες που αναπτυσσει η εν λογω εταιρεια...δεν με ενδιαφερουν καθολου οπως προειπα μιας και ειναι συμβατες με λιγα μοντελα της αγορας και επισης επιτυγχανονται καποιες απο αυτες και με αλλα λογισμικα του χωρου.....

Δημοσ.
Μάθε πρώτα πώς γράφεται το "προκατειλημμένος" αγράμματε και μετά κάνε μου μαθήματα περί προκατάληψης...

Προφανως 'καταλαβες ' οτι λογω βιασυνης γραφηκε ετσι γραμματιζομενε μου εσυ....Εαν το καταλαβες!!!

Δημοσ.

Μια πληροφορία να δώσω γιατι το ειδα προχθες, στα Mediamarkt εδω στην Αθηνα:

* το Plextor 760A το έχει 69ε (το πλαισιο το δίνει 89!!!),

* το LG το 18αρι (δεν θυμαμαι ακριβως μοντέλο σορι) , χωρις lightscribe αλλα με μαυρη προσοψη , στα 35ε

* το ιδιο LG με lightscribe σε ασπρο , στα 37.50ε

ολα retail σφραγισμένα -εντυπωσιακό για ελλ. κατάστημα- πηρα λοιπον το lg το μαυρο να το βαλω ετσι προχειρα στη δουλεια αλλα τελικά βγηκε καλυτερο κι απο το plextor 712 που εχω εδω. Τι να πεις, αλλαξαν τα πράγματα...

Δημοσ.

Boys & Girls.

Για να βοηθήσουμε τον κόσμο ερχόμαστε εδώ ή για να βγάλουμε τα απωθημένα μας;

Μην χαρακτηριζόμαστε ιδίως για συμφέροντα άλλων doc1000, μια παρέα είμαστε.

user post deleted

/sc

Δημοσ.

Καλα, για να επανελθουμε, σας ειπα οτι θα επαιρνα το ΝEC 7173A των 32?,

σαν δεύτερο dvd έτσι και από περιέργεια.

Λοιπόν, χθες για ντεμπουτο του βαζω ενα επανεγραψιμο CD (οχι DVD) και τα έκανε σκατα. Το εσβησε και το εγραψε κανονικα. Το βαζω στο laptop και τα παιξε.... Το βαζω στο LG GSA 4163B κόλλησε...

Μετα το σβηνω το ίδιο CD και το ξαναγραφω με το LG (στο ιδιο PC) και μια χαρά.

Τεστ ταχύτητας:

Αντιγραφω απο CD στο σκληρό:

90MB, 8385 files σε 1360 folders:

LG: 3λεπτά και 33 δευτ.

NEC: 2λεπτά και 44 δευτ. εδώ καλά... (αλλά δηλ. αν ήταν γεμάτο dvd θα τέλειωνε σε 1 ώρα; Με πολλά files τα παίζουν)

Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαρία και copy dvd και αν δεν παει καλά θα το πετάξω στη θάλασσα. Ασε που κανει και θόρυβο σαν να κόβεις ραπανακια :mrgreen: (και το lg Κάνει θόρυβο, λιγότερο)

Δημοσ.

na rotiso ti cd-rw htan? giath egw ena ena 10x cd-rw kai grafete sosta mono sto litey, akoma kai to 48x ths plextor arnite na to grapsi(paroloy poy blepei oti einai cd-rw 10x).

(αλλά δηλ. αν ήταν γεμάτο dvd θα τέλειωνε σε 1 ώρα; Με πολλά files τα παίζουν) to nero thn akoyei stereofonika, idika me tis poio palies ekdosis :cry: mia fora eixa kanei to la8os pola files, mexri na kanei browse stoys fakelos, cache ta arxeia, eixa figi e3w gia kafe (xm!) kai meta apo 2-3 wres brika to cd grameno, opote apo ekeini thn mera kai meta, IMGBurn, kai ola pane sfera.

Pantos ta teleyta xronnia, sini8os otan grafo cd-rw h dvd-/+rw ta kano panta full erase, giath den empisteyome ta dedomena mou se rw, an kaeis mia fora, meta to fisas kai den kryonei..

Δημοσ.

Το δισκακι ήταν Philips επανεγραψιμο με x12,

γρήγορο erase και στο nec και στο lg

το εκαιγα στο x10, den dinei επιλογή x12 και στα δύο

Στο LG το έχω γράψει/γρήγορο-σβήσει(!) πολλές φορές

Δεν βλέπω να είναι κορυφή η NEC :mrgreen:

Δημοσ.
Το δισκακι ήταν Philips επανεγραψιμο με x12,

γρήγορο erase και στο nec και στο lg

το εκαιγα στο x10, den dinei επιλογή x12 και στα δύο

Στο LG το έχω γράψει/γρήγορο-σβήσει(!) πολλές φορές

Δεν βλέπω να είναι κορυφή η NEC :mrgreen:

Philips, dld pi8anotata apo thn infodisc, opos kai to diko mou 10x :mrgreen:, na rotiso, sta ypolia? dvd-/+r pos ta paei(na do an egw eimai mono o tyxeros poy exei kala apotelesmata apo to nec)?

12x (kai merika cd-rw egrafan mexri 16x ta 10x cd-rw) einai overspeed, den nomizo na yparxei pleon etairia se dvd-rw poy na exei 12x h 16x se cd-rw, h taxytites ton cd-rw einai 1-4x/4-10x/16-24x/32x.

Δημοσ.

Aπο μια εγγραφη και μονο μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα...Κανε πρωτα ενα full erase με το nec και βαλτο ξανα να γραψεις

Δημοσ.
Aπο μια εγγραφη και μονο μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα...Κανε πρωτα ενα full erase με το nec και βαλτο ξανα να γραψεις

ναι εντάξει συμφωνώ... Η πρώτη ένδειξη δεν ήταν καλή:mrgreen:

Δημοσ.

SL9S9

pantos mporeis na to pas piso kai na pareis ena alo, an 8yame kala, mesa se 10meres to pernoyn piso xoris na rotane pola.

Apla an exeis kanena verbatim cd-rw dokimaseto, kai pes mas 3ana thn gnomi sou.

8a simfoniso pantos oti to nec kanei 8oribo, yperboliko malista.

Δημοσ.

paidia sto thema mas..plz gia na mathome pio eine to kalytero DVD rec.

protino na ginei ena poll : pio DVD rec exete diapistosei oti eine kalytero..?

Pionner

Plextor

LG

Nec

Asus

ktl..ktl..

mipos etsi bgaloum kapia akri..

Δημοσ.

Πως να βγει ακρη, καθενας θα ψηφίζει το δικό του.

Ας λέμε μάρκα και κάθε πόσα DVD ή CD παρατηρούμε λάθος εγγραφή...

πχ ένα στα 20 βγαίνει αχρηστο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...