Προς το περιεχόμενο

Plextor ή NEC?

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω πάντως ότι συνέκρινα εγγραφή απ' το Pionner σε ίδια δισκάκια Taiyo Yuden ceramic και έβγαζαν πολύ περισσότερα PIE (χωρις ευτυχώς να βγάζουν POF) απ' ότι οι εγγραφές με το νέο μου Plextor.

Επίσης δεν ξέρω γιατί το προγραμματάκι CD/DVD speed στο test "ποιότητα δίσκου" μου βγάζει γκριζαρισμένο το start.

Δεν είναι συμβατό με plextor? Eιλικρινά δεν ξέρω. Εκτός και θέλει κάποια ρύθμιση.

Δεν ξέρω επίσης αν τα test του cd/dvd speed είναι άμεσα συγκρίσιμα με τα test των plextools. (τα οποία περιλαμβάνουν για DVDs: PI/PO test σε SUM8, SUM1, basic και burst mode, FE/TE test, beta/jitter test, q-check T-test και για CDs: C1/C2, FE/TE, beta jitter και audio test)

1)An bgazan POF den 8a mporoyses na ta diabasis se kanena mhxanima.

2)ma mia korifaia etairia opos h plextor, einai logiko na mhn afini kanena alon na mporei na kaneis test me ta ergaleia ths, giayto aloste exei ta plextools, komena kai ramena gia ta drive ths,kapote prospa8isan kapoia atoma na dimioyrgisoun kati paromio me ta plextools gia linux (den lew thn sinexeia).

3)nai einai amesa sigkrisima, idika me liteon, 280 max pie 4 max pif kai 0 pof

4)ma an kapoios exei idia poiotitas engrafes apo ena benq giath na mhn to leei? an mporeis na pareis to ido apotelesma meta misa xrhmata poy einai to kako?

Δημοσ.

blackstar δεν είναι κακό να έχει το benq ίδιας ποιότητας εγγραφές με το Plextor.

Kαι εν πάσει περιπτώσει επαναλαμβάνω ότι ούτε δικηγόρος είμαι της Plextor, oύτε ποσοστά παίρνω ούτε μ' ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.

Απλά με το πνεύμα αντιλογίας εκνευρίζομαι.

-Έχουν 2 χρόνια εγγύηση

- Και τ' αλλα έχουν.

-Βρε δεν έχουν! (με στοιχεία)

- Ναι αλλα απ' το άλλο παιρνεις άλλο ένα αμα σου χαλάσει με λιγότερα λεφτά.

- Έχουν άμεση αντικατάσταση

- Δε μ΄ ενδιαφέρει γιατί αγοράζω άλλο με 30euro

- Tα μεταφορικά τα επιβαρύνεται η Plextor

- Nαι αλλα έκλεισε (ή θα κλείσει) σαν εταιρεία και θα τα στέλνεις στην ελληνική αντιπροσωπεία με δικά σου εξοδα αν χαλάσει.

- Είναι αξιόπιστα

- ΔΕΝ ειναι αξιόπιστα. Εμένα μου χάλασαν 6.

- Εχουν τα πιο πλήρη media quality tests

- Δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τον μέσο χρήστη.

- Ειναι πιο αθόρυβα

- Εγώ λατρεύω τον θόρυβο

- Είναι πιο προσεγμένα κάτι που το βλέπεις και απ' τη συσκευασία σε σχέση με τα υπόλοιπα bulk

- Δεν μ' ενδιαφέρουν τα χαρτόκουτα και οι extra προσόψεις.

Και εν τέλει αν και τα υπόλοιπα recorders δεν έκαναν σωστές εγγραφές δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Aπλά εγώ προτίμησα το plextor όπως προτιμησα και επώνυμο tower άσχετα αν θα έκανα τη δουλειά μου και με ένα tower των 30euro.

Kαι στο επώνυμο tower αντιμετώπισα ενα προβληματάκι με ένα λαμπάκι που δεν άναβε και μου στέλουν αύριο από Ολλανδία ολόκληρη τη νέα πρόσοψη με δικά τους έξοδα για ένα λαμπάκι.

Αυτή είναι η υποστήριξη στο εξωτερικό και γι' αυτό θέλω να έχω πάρε-δώσε με τους ξένους και όχι με τους ελληναράδες τεχνικάριους...

Δημοσ.

Πάντως όσον αφορά το service πρέπει να απαγορευθεί η πώληση οτιδήποτε για το οποίο δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα service εδώ. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια είχα ένα πρόβλημα με το xbox και πήρα τηλέφωνο εδώ, και μου είπαν να καλέσω κάπου στο εξωτερικό και να μιλήσω και Αγγλικά!!! Και μιλάμε για Microsoft έτσι, που ο Βασιλάκης δεν ξέρει τι έχει...

Δημοσ.
blackstar δεν είναι κακό να έχει το benq ίδιας ποιότητας εγγραφές με το Plextor.

Kαι εν πάσει περιπτώσει επαναλαμβάνω ότι ούτε δικηγόρος είμαι της Plextor, oύτε ποσοστά παίρνω ούτε μ' ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.

Απλά με το πνεύμα αντιλογίας εκνευρίζομαι.

-Έχουν 2 χρόνια εγγύηση

- Και τ' αλλα έχουν.

-Βρε δεν έχουν! (με στοιχεία)

- Ναι αλλα απ' το άλλο παιρνεις άλλο ένα αμα σου χαλάσει με λιγότερα λεφτά.

- Έχουν άμεση αντικατάσταση

- Δε μ΄ ενδιαφέρει γιατί αγοράζω άλλο με 30euro

- Tα μεταφορικά τα επιβαρύνεται η Plextor

- Nαι αλλα έκλεισε (ή θα κλείσει) σαν εταιρεία και θα τα στέλνεις στην ελληνική αντιπροσωπεία με δικά σου εξοδα αν χαλάσει.

- Είναι αξιόπιστα

- ΔΕΝ ειναι αξιόπιστα. Εμένα μου χάλασαν 6.

- Εχουν τα πιο πλήρη media quality tests

- Δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τον μέσο χρήστη.

- Ειναι πιο αθόρυβα

- Εγώ λατρεύω τον θόρυβο

- Είναι πιο προσεγμένα κάτι που το βλέπεις και απ' τη συσκευασία σε σχέση με τα υπόλοιπα bulk

- Δεν μ' ενδιαφέρουν τα χαρτόκουτα και οι extra προσόψεις.

Και εν τέλει αν και τα υπόλοιπα recorders δεν έκαναν σωστές εγγραφές δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Aπλά εγώ προτίμησα το plextor όπως προτιμησα και επώνυμο tower άσχετα αν θα έκανα τη δουλειά μου και με ένα tower των 30euro.

Kαι στο επώνυμο tower αντιμετώπισα ενα προβληματάκι με ένα λαμπάκι που δεν άναβε και μου στέλουν αύριο από Ολλανδία ολόκληρη τη νέα πρόσοψη με δικά τους έξοδα για ένα λαμπάκι.

Αυτή είναι η υποστήριξη στο εξωτερικό και γι' αυτό θέλω να έχω πάρε-δώσε με τους ξένους και όχι με τους ελληναράδες τεχνικάριους...

Doc eisai wraios, apantas me ena tropo monadiko, kai eytixos oxi monopleyro, :) psilo astoxos (prosopiki apopsi) alla bolikos gia oloys osoys xreiazonte epegnosmena ena led apo thn germania, kai dystyxos pleon otan kati einai toso f8ino den a3izi na asxolise, to petas kai perneis kainoyrgio, telos an h plextor mporoyse na sinagonisti oles ths ales etairies h eixe thn korifai poiotita poy diafimizi (se tomeis poy exei a3ia, opos engrafi) pisteyeis oti 8a meione thn paragosi ODD? h oti 8a eperne to medeiatek ths liteon?

Tespa, meta meriki einai kolimeni me nec, kai den blepoyn ta pragmata antikimenika.

Δημοσ.

paidia..as afisoume ta misoi & as piasoume to....

mpas kai vroume ton aksio antikatastati tou PLEXTOR (tis kalis epoxis)..

na anakalipsoume me tis empiries tou kathenos to kalytero dynato DVD na mi tin patame ksana & ksana..(ayto eine kai ligo tyxi vevea afou kai to kalytero hardware mporei na tyxi patata..)

any way as synexisoume pio irema.

Δημοσ.
Mia fora phra NEC kai mou bghke KINEZIKO.

Dhladh: ta'pai3e liges meres meta thn egguhsh... (pro hmerwn)

LG pleon. Ligo fasarioziko, alla fthno kai grhgoro.

Μηπως το πηρες απο το e-shop? Η απο αλλο ηλεκτροκνικο καταστημα? Γιται δεν με πειθει η τροπος που μεταφερουν τα προιοντα τους που εχουν μηχανικα μερη...οσον αφορα τα lg φτιαχναν ψυγεια και φτιαχνουν dvd players....βγαλε ακρη

Φίλε μου webkazer αν αναφέρεσαι σε μένα (μιας και υποστήριξα κι εγώ τα Plextor) έχω να πω το εξής:

Eγώ έχω ένα scsii Plextor cdrecorder 8/2/20 9ετίας που έχει γράψει τα άπειρα cds και είναι ακόμα σαν καινούριο.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάθε Plextor έχει εγγύηση 2 χρόνια μέσα στα οποία σου φέρνουν νέο στο σπίτι σου αν πάθει κάτι, θες 8χρόνια για να πετάξεις τα 4recorder που λες, με το σκεπτικό ότι το καθένα σου χάλασε μια μέρα μετά τα 2 χρόνια χρήσης του και αγόρασες καπάκι νέο.

Αν μάλιστα πιθανολογήσει κανείς ότι κάποια σου χάλασαν και μέσα στην εγγύηση πρέπει να έχεις αλλάξει (αν έστειλες κάποια στο Βέλγιο) γύρω στα 8recorders στην 8ετία.

Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο, ή είσαι εξαιρετικά γκαντέμης... Τί άλλο να πω...

Καλή τύχη με την επόμενη μάρκα. Δεν έχω κέρδος ούτε να υπερασπιστώ την Plextor ούτε καμία άλλη.

Κι εγώ δεν πρόκειται να ξανα-αγοράσω Pionner ακόμα κι αν πολλοί υποστηρίξουν το αντίθετο.

Kοίτα πάντως το νέο σου recorder να έχει εγγύηση 2 χρόνων γιατί έτσι όπως τα έχουν σκαρτέψει με τα κινέζικα υλικά και τις εξευτελιστικές τιμές να μη σου κάνει εντύπωση αν και το επόμενο χαλάσει στον χρόνο πάνω...

Την υποστηριξη σου στην Plextor την βασιζεις στο cdreacorder που εχεις? Γιατι τοτε εισαι εκτος θεματος...μιλαμε για dvdrecorder ....ειναι δεδομενο απο ολους μας οτι στα cd recorder η plextor ειναι η καλυτερη...

Δημοσ.
paidia..as afisoume ta misoi & as piasoume to....

mpas kai vroume ton aksio antikatastati tou PLEXTOR (tis kalis epoxis)..

na anakalipsoume me tis empiries tou kathenos to kalytero dynato DVD na mi tin patame ksana & ksana..(ayto eine kai ligo tyxi vevea afou kai to kalytero hardware mporei na tyxi patata..)

any way as synexisoume pio irema.

Anemos-V diskola 8a breis antikatastati, idika an milame gia kataskeyes opos htan ta scsi ths plextor, pleon olles h etairies (kai plextor) exoyn poli xalaroys poiotikoys elenxoys, kyrios logoy kostoys, ala an 8es kalo hardware pleon yparxoyn 3 lysis(me thn proypo8esi oti h pleon plextor telos h mediatek chip),

lg-(kai merika ths hp) (reneas an 8yamem sosta to chip)

liteon-benq(ta 1650/155htan ta teleytea me philips chip)-hp-samsung (mediatek an 8ymame sosta)

nec-pioneer-asus, twra to poio apo ola 8a sou tixi kalo. einai mia alloi istoria, egw mexri tora den eixa kanena sobaro problima me liteon/benq/nec/sony/pioneer, kai pleon opos eipa 30 euro einai re gmt(5 kafedes), kapote plirosa 215 gia ena pioneer 106d, tote mporeis na peis oti epsaxneis poiotita kai thn apaitis.

Δημοσ.

Aυτό πάλι με τους καφέδες έχω σιχαθεί να το ακούω...

Οσο 5 καφέδες το ένα. Όσο 20καφέδες το αλλο.

Όλα να ανάγονται στον καφέ. Μήπως θα έπρεπε να αναγουμε και τον μισθό μας σε καφέδες? Ή μήπως να μας πληρώνουν με καφέδες.

Κι εγώ που δεν πίνω καφέδες? Ε, τότε να το ανάγουμε σε πακέτα τσιγάρα.

Αλήθεια γιατί πρέπει να το ανάγουμε σε κάτι και μάλιστα υπερκοστολογημένο όπως ο καφές?

Άμα σου το ανάγαγω εγώ σε φρατζόλες ψωμι τα 30euro ειναι 60φρατζόλες. Ψωμί για 2μήνες!

Τα Plextor δεν θεωρούνταν ούτε την εποχή του cdrecorder η καλύτερη επιλογή. Ειχα "μαλώσει" πολλές φορές με Yamahάκηδες προ 6ετιάς εδώ μέσα.

Τότε τα Plextor είχαν 150χιλιάδες (δρχ) και τα Yamaha γυρω στο 90αρι (αν θυμάμαι καλά). Να το βγάλουμε και σε euro? 'H καλύτερα σε καφέδες?

Όποιος δεν έχει ούτε για καφέ δε θα πάρει ούτε Plextor, ούτε nec.

Eίμαι σίγουρος όμως ότι αν σας έλεγε ένας "σου χαρίζω ένα DVDrecorder, ΔΙΑΛΕΞΕ!" ποιό θα διαλέγατε? Το Βenq?

Aν τα αξίζει τα extra χρήματα είναι άλλο θέμα και εξαρτάται απ' τα κριτήρια του καθενός.

Και η BMW μπορεί να είναι πιο αργή και πιο ακριβή απ' την Τoyota Supra, τί θα πει ότι δεν αξίζει?

Δημοσ.

Όλα να ανάγονται στον καφέ. Μήπως θα έπρεπε να αναγουμε και τον μισθό μας σε καφέδες? Ή μήπως να μας πληρώνουν με καφέδες.

Στο χωριο μου στην πλατεια εχει 1 ευρω ο καιφες(φραπα)...:mrgreen:

ΟΥΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ενα μηνα δεν θα πιω καιφε για να μπορεσω να γραψω τον ΤΖΕΙΜΙΣ ΜΟΝΤΙ ΚΑΖΙΝ ΡΟΥΓΙΑΛ:mrgreen:

Περαν της πλακας NEC η PLEXTOR ο καθενας λεει πιο ειναι καλυτερο χωρις να βγαλουμε ακρη....

Αποψη μου αυτη την περιοδο αγοραστε κατι με λιγα ευρωπουλα μιας κ σε λιγο καιρο την θεση στο φατνιο του Dvd-recorder θα την παρει ενα αλλο drive blu....;)

Eκτος αν εχετε Χωωωωωωωωρο στο case κ controlers....:mrgreen:

Δημοσ.

apo ta nec pou xrisimopoio eimai para poly eyxaristimenos! gia ta plextor vlepo oti einai petamena lefta gia kati pou de tha katalaveis tin paramikri diafora! exisou kala einai kai ta piowneer koita p.x to 111d

Δημοσ.

Κι εγώ που δεν πίνω καφέδες? Ε, τότε να το ανάγουμε σε πακέτα τσιγάρα.

Αλήθεια γιατί πρέπει να το ανάγουμε σε κάτι και μάλιστα υπερκοστολογημένο όπως ο καφές?

Άμα σου το ανάγαγω εγώ σε φρατζόλες ψωμι τα 30euro ειναι 60φρατζόλες. Ψωμί για 2μήνες!

Τα Plextor δεν θεωρούνταν ούτε την εποχή του cdrecorder η καλύτερη επιλογή. Ειχα "μαλώσει" πολλές φορές με Yamahάκηδες προ 6ετιάς εδώ μέσα.

Τότε τα Plextor είχαν 150χιλιάδες (δρχ) και τα Yamaha γυρω στο 90αρι (αν θυμάμαι καλά). Να το βγάλουμε και σε euro? 'H καλύτερα σε καφέδες?

Όποιος δεν έχει ούτε για καφέ δε θα πάρει ούτε Plextor, ούτε nec.

Eίμαι σίγουρος όμως ότι αν σας έλεγε ένας "σου χαρίζω ένα DVDrecorder, ΔΙΑΛΕΞΕ!" ποιό θα διαλέγατε? Το Βenq?

Aν τα αξίζει τα extra χρήματα είναι άλλο θέμα και εξαρτάται απ' τα κριτήρια του καθενός.

Και η BMW μπορεί να είναι πιο αργή και πιο ακριβή απ' την Τoyota Supra, τί θα πει ότι δεν αξίζει?

A3izi, ala h supra 8a sou dosi thn idia (an oxi kai perisoterei xara) apo thn bmw, kai to 8ema einai oti otan 8a pareis bmw, sxedon pote den 8a exeis na peis tpt arnitiko(klasiko komple3) eno an pareis toyota, asmes 8a deis parapona, kai giath? mipos ftai to gegonos oti oloi exoyn prosmasi se mia toyota, eno ligi bmw? kai to 8ema einai o syndiasmos apodosis/timis esto kai an ayto to metrisis se fratsoles.

Pantos an den se boleyei o kafes, ala3eton, bale psomi, h oti alo se boleyei.

Αλήθεια γιατί πρέπει να το ανάγουμε σε κάτι και μάλιστα υπερκοστολογημένο όπως ο καφές? ma giath yperkostologimeno einai kai to plextor:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Btw, to 740 tis plextor htan to 1640 ths benq :mrgreen: :mrgreen:.

Pantos egw 8a dialega thn supra :) me ta dyo turbo apo mia ftini bmw poy 8a emene piso apo ena fiat punto gt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Δημοσ.
Στην retail συσκευασια του Nec δινει 3χρονια..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=912271&tab=marketing

Άσε μας ρε φίλε με τις εγγυήσεις του Πλαισίου και τους τεχνικούς του...

-Ξέρετε δε μου διαβάζει τα DVD

- (μετά τον έλεγχο) Σε μας διαβάζει κανονικά. Ξέρετε υπάρχει και κάποια χρέωση για το "service"!

apo ta nec pou xrisimopoio eimai para poly eyxaristimenos! gia ta plextor vlepo oti einai petamena lefta gia kati pou de tha katalaveis tin paramikri diafora! exisou kala einai kai ta piowneer koita p.x to 111d

ΜΑΚΡΙΑ!! 1000μέτρα μακριά απ' τα Pioneer!!

Kαι τζάμπα να μου το έδιναν θα τους το πετούσα στο κεφάλι.

ma giath yperkostologimeno einai kai to plextor:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Ας είναι 1000φορές! απ' την τσέπη μου τα έδωσα. Δικαίωμά μου δεν είναι?

Σου ζήτησα εγώ να το αγοράσεις κι εσύ?

Μπα κακό τσιμπούρι! lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...