Προς το περιεχόμενο

Plextor ή NEC?

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πέστα ρε dterzakis γιατί έπεσαν να με φάνε όλοι οι ΝΕCάκηδες... lol

O φίλος ρώτησε γιατί το τελευταίο μοντέλο της NEC. Δε ρώτησε γενικά για τη NEC σα μάρκα, ούτε αν είστε ευχαριστημένοι με παλιότερα μοντέλα.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πέστα ρε dterzakis γιατί έπεσαν να με φάνε όλοι οι ΝΕCάκηδες... lol

O φίλος ρώτησε γιατί το τελευταίο μοντέλο της NEC. Δε ρώτησε γενικά για τη NEC σα μάρκα, ούτε αν είστε ευχαριστημένοι με παλιότερα μοντέλα.

kanena scan yparxei na doyme?

Mia fora phra NEC kai mou bghke KINEZIKO.

Dhladh: ta'pai3e liges meres meta thn egguhsh... (pro hmerwn)

LG pleon. Ligo fasarioziko, alla fthno kai grhgoro.

Na rotiso poio montelo? giath skeftome na epistrepso piso to 42l poy exw, mipos kai bro kanena poio kalo.

Δημοσ.
Na rotiso poio montelo? giath skeftome na epistrepso piso to 42l poy exw, mipos kai bro kanena poio kalo.

NEC ND-4550A

3ekinhse me power calibration error, kai meta diafora alla.

mapa...

Δημοσ.
NEC ND-4550A

3ekinhse me power calibration error, kai meta diafora alla.

mapa...

Oxi re c egw rotaw giath den exw mini eyxaristimenos me to 42l, dld elews, 8x-r TY na grafonte sta 6x? otan to ola ta ala dvd-rw poy exw ta grafoyn sta 12x.

Δημοσ.

palaiotera..eixa polles markes se CDROM propantos, kamia ma kamia marka den eftase tin poiotita & tin statherotita tis PLEXTOR apo thema kataskeuis & ylikon apla de sygkrinete me tipota apo ta perissotera emporika writers.

osa palia PLEXTOR eixa.. ola ma..ola douleuoun akoma..milame gia pampalaia modela apo CDROM 4X eows 48X .

DVD den aksiothika akoma na paro se PLEXTOR alla pisteuo oti tha eine oti kalytero se thema piotitas kai auta.

gia DVD exo ena Pionner WR 110D me to opio eime oikanopiimenos se ola ta epipeda mexri tora.. ektos ap tis arxis pou to evala epano kai den douleue..NE ne.. eixe faei sfaliares sti metafora fenete.. kai to anoiksa evala tis kalodiotainies sti thesi tous.. kai apo tote douleuei xoris na me prodosei pouthena..

apo NEC & PLEXTOR tha dialega PLEXTOR me kleista matia..

Δημοσ.

h plextor htan kapote korifi (sta cd-rw) alla pleon kai h idia h etairia paradextike oti den mporei na akoloy8isi thn e3eli3i ton alon etairion, kalos h kakos, ayto dixni kati.

Egw eixa ena pioneer 106d kai meta apo poli agona kataferna na to xalaso(babaia eixe kai ena meionektima, mia fora ton xrono h8ele ka8arisma).

Δημοσ.

na pw kai egw thn gnwmh mou gia ta plextor apo onoma mia xara ta pane

sthn praksh einai aparadekta exw parei 5-6 plextor duo reader kai 3-4 recorder kai ola mou xalasan lete na etuxe se mena mono

pantos kai edw mesa den einai ligoi autou pou lene oti tous xalasan ta plextor

mporei na einai kai auto tuxh gia ta nec den kserw alla twra pou mou xalase

kai to plextor 716A dvd recorder 8a dokimasw thn tuxh mou sta nec

8a h8ela o filos mou pou proteinei plextor na sxoliasei auta pou egrapsa

egw eimai fanatikos sta plextor giati sta sugkritika tosa xronia bgainoun prwta

apo pleuras apodosewn opote den ti8ete 8ema kontras sta plextor apla

milaw realistika

Δημοσ.

Φίλε μου webkazer αν αναφέρεσαι σε μένα (μιας και υποστήριξα κι εγώ τα Plextor) έχω να πω το εξής:

Eγώ έχω ένα scsii Plextor cdrecorder 8/2/20 9ετίας που έχει γράψει τα άπειρα cds και είναι ακόμα σαν καινούριο.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάθε Plextor έχει εγγύηση 2 χρόνια μέσα στα οποία σου φέρνουν νέο στο σπίτι σου αν πάθει κάτι, θες 8χρόνια για να πετάξεις τα 4recorder που λες, με το σκεπτικό ότι το καθένα σου χάλασε μια μέρα μετά τα 2 χρόνια χρήσης του και αγόρασες καπάκι νέο.

Αν μάλιστα πιθανολογήσει κανείς ότι κάποια σου χάλασαν και μέσα στην εγγύηση πρέπει να έχεις αλλάξει (αν έστειλες κάποια στο Βέλγιο) γύρω στα 8recorders στην 8ετία.

Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο, ή είσαι εξαιρετικά γκαντέμης... Τί άλλο να πω...

Καλή τύχη με την επόμενη μάρκα. Δεν έχω κέρδος ούτε να υπερασπιστώ την Plextor ούτε καμία άλλη.

Κι εγώ δεν πρόκειται να ξανα-αγοράσω Pionner ακόμα κι αν πολλοί υποστηρίξουν το αντίθετο.

Kοίτα πάντως το νέο σου recorder να έχει εγγύηση 2 χρόνων γιατί έτσι όπως τα έχουν σκαρτέψει με τα κινέζικα υλικά και τις εξευτελιστικές τιμές να μη σου κάνει εντύπωση αν και το επόμενο χαλάσει στον χρόνο πάνω...

Δημοσ.

Και το δικό μου 16/10/40 ζει και βασιλεύει, άσχετα αν γράφει 10 CD το χρόνο (ίσως επειδή βιάζομαι).

Θα πρέπει να του δώσω περισσότερη σημασία το 2007

Δημοσ.

Εγώ προτείνω nec για 2 λόγους

1ον) έχω στην κατοχή μου 2χ nec 3500. Έχουνε γράψει πάνω από 500dvd το καθένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

2ον)Διαφορά τιμής

*Το μόνο αρνητικό τους είναι ο θόρυβος που κάνουν όταν διαβάζουν/αναπαράγουν ένα dvd.

**Έχω χρησιμοποιήσει μόνο δισκάκια Taiyo Yuden Dvd-R

Δημοσ.

με τρελλαίνουν αυτά τα Plextools!

Μέχρι και την ταχύτητα ανοιγοκλεισίματος του tray μπορείς να ελέγξεις!

Ειδικά το silent mode είναι ονειρο!

Δημοσ.

xm! endiaferon, ayto me to tray, eytixos poy mazi me to silent mode einai kai ta poio simantika kritiria agoras enos dvd-/+rw.

Giath nomizo pleon oti ola (h sxedon ola) ta dvd-rw exoyn 2 xronnia eggyhsi?

re doc1000, 8a mas dosis kanena screenshot apo ta plextools? na doyme kai emeis poiotita engrafis(kata protimisi pie/pif/jitter)? na moy fygi kai emena h periergia? h tis kratas gia prosopiki xrisi?

Tespa, me to kostos poy exoun simera ta dvd-/+rw den a3izi na koyrazese me eggyhsis, xalaei to petas, perneis alo (30 euro = 5 kafedes).

Δημοσ.

Είχα σχεδόν πάντα PLEXTOR....

αλλά έχω να τονίσω κάτι πολύ απλό...

η PLEXTOR κλείνει το τμήμα των οπτικών συσκευών...

έχει βγει σχετική ανακοίνωση και κάπου έχω και το

link αλλά όχι πρόχειρο αυτή τη στιγμή...

συνεπώς... λάβε και αυτό υπόψιν...

τέλος, όσον αφορά στην ποιότητα...την υποστήριξη...

την επιτόπου αντικατάσταση χωρίς κανένα κόστος...

την παραλαβή νέας μονάδας σε περίπτωση βλάβης

εντός 2-3 ημερών...

ε ναι... σίγουρα δεν παίζουν (έπαιζαν)...κανένα ρόλο...

Cheers...

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι σχεδόν όλες οι μάρκες δίνουν 1 χρόνο?...

NEC

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331662

Asus

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330055

Pioneer

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326696

Sony

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333137

Liteon

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.346609

Eν ολίγοις μόνο LG ,Plextor και Samsung είδα να δίνουν 2χρόνια...

Τα tests δεν τα "κρατάω για προσωπική χρήση"...

Απλά γιατί να κάνω τον κόπο απ' τη στιγμή που είστε οι περισσότεροι προκατειλημμένοι κατά της Plextor?

Για να σας πείσω να αγοράσετε Plextor? Δεν μ' ενδιαφέρει και ούτε θα το κάνατε.

Άσε που θα βγει ο ένας και ο άλλος για σπάσιμο να λέει ότι το δικό μου με το 1/3 των χρημάτων βγάζει καλύτερο test.

Oπότε ας καμαρώνει ο καθένας το δικό του.

Να πω πάντως ότι συνέκρινα εγγραφή απ' το Pionner σε ίδια δισκάκια Taiyo Yuden ceramic και έβγαζαν πολύ περισσότερα PIE (χωρις ευτυχώς να βγάζουν POF) απ' ότι οι εγγραφές με το νέο μου Plextor.

Επίσης δεν ξέρω γιατί το προγραμματάκι CD/DVD speed στο test "ποιότητα δίσκου" μου βγάζει γκριζαρισμένο το start.

Δεν είναι συμβατό με plextor? Eιλικρινά δεν ξέρω. Εκτός και θέλει κάποια ρύθμιση.

Δεν ξέρω επίσης αν τα test του cd/dvd speed είναι άμεσα συγκρίσιμα με τα test των plextools. (τα οποία περιλαμβάνουν για DVDs: PI/PO test σε SUM8, SUM1, basic και burst mode, FE/TE test, beta/jitter test, q-check T-test και για CDs: C1/C2, FE/TE, beta jitter και audio test)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...