SL9S9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι μεταξύ των δύο: PLEXTOR PX-760A DVDR/RW RETAIL 85? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325602 και NEC DVD+/-R/RW AD-7173A LABELFLASH 18X BULK WHITE DOUBLE LAYER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331665 που έχει και labelflash αλλά δεν υπάρχουν CD αλλά 32? Ποιο προτείνετε; Ενδιαφέρει η πολύ καλή εγγραφή (backup) με διάρκεια στο χρόνο.
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 makran to nec. adikaiologiti i diafora timis gia auta pou prosferei to plextor. ta nec einai poli aksiopista kai den exeis na fovasai kati giauto.
ppetr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να απάντηση η ερώτησή σου. Σαφώς το Plextor αν διαθέτεις τα χρήματα
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ ΝEC ψηφίζω. Η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ οποιουδήποτε σύγχρονου DVDR είναι σχεδόν μηδαμινή με την σημερινή εξέλιξη που υπάρχει, οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις το φθηνότερο. Άσε που το συγκεκριμένο NEC μπορεί να είναι και καλύτερο σε ποιότητα (γιατί σε χαρακτηριστικά είναι σίγουρα) από το Plextor.
arisgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 (πολύ καλή εγγραφή (backup) με διάρκεια στο χρόνο) θα κανεις μονο αν παρεις πολυ καλα ποιοτικα dvdακια και τα γραφεις σε χαμηλη ταχυτητα χωρις να τρεχεις ταυτοχρονα αλλα προγραμματα. ο εγγραφεας οσο καλητερος ποιοτικα και να ειναι δεν θα γραφει ποιο καλα απο αλλους απλα θα κρατιση ποιο πολυ χρονο να κανει σωστα την δουλεια του η θα κανει καποια πραγματα εξτρα πανω απο της δυνατοτητες τον απλων και φτηνων. για μενα παρε NEC δεν θα το μετανοιωσης ποτε.
blackstar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 nec, den yparxei logos na doseis ta diplasia, gia mia ypoti8emeni kaliteri poiotita engrafis.
SL9S9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 nec, den yparxei logos na doseis ta diplasia, gia mia ypoti8emeni kaliteri poiotita engrafis. Σχεδόν τριπλά! Καλα με πείσατε για NEC! Thanks
doc1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Kοίταξε για την τελευταία παρτίδα των Nec δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα μιας και είναι μπασταρδεμένα NEC-Sony. Eγώ μόλις παρέλαβα το δικό μου Plextor760. Aυτοί που λένε για "υποτιθέμενη" διαφορά ποιότητας θα το βούλωναν αν έβλεπαν και μόνο τη retail συσκευασία με τα αφρολέξ κλπ, την ποιότητα κύλισης του tray, τις δυνατότητες των Plextools για ποιοτικό έλεγχο των εγγραφών, το extra μαύρο κάλυμα, τα εγχειρίδια, cds κλπ=κλπ. Αν δεν μπορείς να διαθέσεις τα 85euro άλλο θέμα. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα όμως. Όσα δε φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Είχα Pioneer και τα έφτυσε μέσα σε 2 χρόνια. Σε ποιά τεχνικά χαρακτηριστικά λοιπόν αναγράφεται η αξιοπιστία και η αντοχή στο χρόνο? Για μένα στο MTBF των 60.000 ωρών, στο όνομα Plextor και στην εγγύηση 2 χρόνων collect and return. (Exω ένα Plextor 9ετίας scsii cdrecorder και δουλεύει ακόμα σα καινούριο!) Έχει μεν 2πλασια+ χρήματα αλλα για μένα αξίζει. Τώρα αν θες να πάρεις recorder με 35euro εγώ θα πρότεινα κανα LG. Αν μπορείς να δώσεις 65 πάρε έστω το Plextor755
blackstar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ma poios eipe oti ta eisopedonoyme? ti na thn kanei kapoios thn syskeyasia? dld ti kako exoun ta bulk? poiotia kilisis toy tray? ekei i lg mazi me thn liteon einai apo ths xeiroteres, telos posi 3eroun pragmatika na xreisimopoioyn ta plextools(kai posi antexoyn na kanoyn xorista 2-3 test gia na paroyn ena apotelesma)? kai san prohn xristis cd-rw 48x plextor, mporo na po, oti akoma kai tote den eixe tpt simantiko se sxesi me ena liteon. Dystixos o mithos ths plextor exei pe8anei edw kai poly karo (idika meta to 706 h 708 den 8yame sosta to montelo), btw, kaloriziko to plex sou, ante kai me merika ty kai 8a eisai ok.
doc1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 τί σημαντικό δηλαδή θελεις να έχει δηλαδή βρε blackstar? Nα ψήνει και καφέ? Άμα δε σου φτάνει η ποιότητα κατασκευής, η εγγύηση 2 χρόνων το παίρνω απ' το σπιτι σου τζάμπα και σε μερες έχεις άλλο στο σπίτι σου και όλες οι επαγγελματικές του τεχνολογίες-πατέντες τί να συζητάμε τώρα. Είναι σα να μου λες ότι όλα τα αυτοκίνητα τσουλανε άρα παιρνω το φθηνότερο... Δεν το συνεχίζω γιατί θα καταντήσει flame. Aπλά τσαντίζομαι που εκφέρουν κάποιοι άποψη και δίνουν συμβουλές χωρίς να έχουν δει κάτι ούτε από μακριά... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=74742
blackstar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 kala to link soy einai ola tas lefta, dld egw poy grafo sta 18x ta 8x ty einai gia petama, kai me ena plex 8a htan 8ayatoyrga? Opos eipa, eixa plextor, kai 3ero poli kala ti parapano prosferan, kai telos prosopika den moy leei tpt oti 8a er8oyn na to paroyn apo to spiti mou. Kai an mporeis pes mou poies einai "οι επαγγελματικές του τεχνολογίες-πατέντες" na ma8o kai egw? giath ektos apo to varirec/gigarec ola ta ypolipa ta kano kai me to benq 1650/liteon165p6s, ektos an mou diafeygei to plex eraser , tespa an exeis kamia akoma poy den thn 3ero, pesti na po oti eimoun la8os, kai na pao na paro ena 760 (elptiso to vari rec na exei f8asi sta 8x).
Lemuria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Nec Nec Nec Nec Nec.... Η plextor ηταν εντυπωσιακοτερη οσον αφορα την ποιοτητα στα cdrw στα dvdrw δεν θεωρειται καλυτερη...προσωπικα ειχα plextor σε εναν χρονο χαλασε ......τα φτυσε....πηρα αλλο με εγγυηση.....τωρα αυτο το αλλο δεν διαβαζει cds.....γκρρρρ.... Στο 2ο pc μου εχω εδω και 2 χρονια το nec dvdr 3500 εχω καψει πανω απο 300 δισκακια ...δεν εχει χαλασει κανενα κατα την εγγραφη και το dvdr λειτουργει σαν καινουριο.....
mourlos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 an 8umamai kala..pro oligou kairou..eixe vgei i eidish oti i Plextor ekleise....kai ontws kapote petousan ta plextor..twra pia yparxoun isotima mixanimatakia i kai kalutera.....kai oso gia to filo doc1000....apo thn retail suskeuasia katalavaineis poso kalo einai ena antikeimeno????
Lemuria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 an 8umamai kala..pro oligou kairou..eixe vgei i eidish oti i Plextor ekleise....kai ontws kapote petousan ta plextor..twra pia yparxoun isotima mixanimatakia i kai kalutera.....kai oso gia to filo doc1000....apo thn retail suskeuasia katalavaineis poso kalo einai ena antikeimeno???? Κι οχι μονο αυτο που λες γιατι ηταν ετσι αν δεις την retail συσκευασια του nec optiarc του τελευταιου θα παθεις πλακα.... Το θεμα ειναι οτι ναι ενταξει η plextor εχει πολυ καλες εξτρα δυνατοτητες οπως το gigarec στα cd's καποτε αλλα το προβλημα ειναι οτι πχ τα συγκεκριμενα δισκακια που γραφοντουσαν με την εν λογω τεχνολογια παιζονταν απο ελαχιστα players καποια δεν τα αναγνωριζαν.... Τωρα ολες τις αλλες τεχνολογιες μπορεις να τις πραγματοποιησεις και σε αλλα μηχανηματα με ενα καλο software πχ alcohol....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.