liakos356 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Είναι λίγο περίεργο αυτό που θα σας γράψω, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω... Μαζί με το Mac-mini πήρα αυτή την οθόνη, και μου βγήκε απίστευτη!!! Μήπως κάποιος από εσάς έχει περισσότερες πληροφορίες? Αν, π.χ. είναι οι δευτεροκλασάτες Apple Monitor ή αν χρησιμοποιούν μέρη από άλλες γνωστές εταιρίες; Μέχρι τώρα, με όσες την έχω συγκρίνει, πραγματικά στέκεται πολύ καλά για τα χρήματά της, πράγμα που μου κάνει εντύπωση.:?
rebel2000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Πραγματικά φένεται μια χαρά μόνιτορ και με mva panel μάλιστα! Εσύ απο που την πήρες και πόσο?
tvagge Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 'Νταξει ρε παιδες, δεν ειναι και λιγα τα έουρα που ζηταει, για formac...
liakos356 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Την πήρα από rainbow, πακέτο με τον mac-mini. Από τιμή, κοντά στα 400 πριν από 8 μήνες. Καλά είναι, και τελικά μου βγήκε πολύ καλή! Το θέμα είναι ότι πριν δεν είχα ακούσει πουθενά για αυτά τα monitor... Υπάρχει κανένα background check για αυτή την εταιρία?
Delirium Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Rotise xristes Mac kai tha sou epivevaiosoun, oti einai pretty ok! Tis parakoloutho (!) edo kai 3-4 xronia, an oi times pesoun ...:evil:
liakos356 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Από τιμή, πιστεύω ότι είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας. Τις αντίστοιχες LG και Samung τις θεωρώ κατώτερες από την συγκεκριμένη, πάντα με προσωπική εμπειρία. Απλά ρε παιδιά, πολλά από τα μέρη που χρησημοποιούν οι οθόνες, τα πέρνουν από μεγάλες εταιρίες. Π.χ. οι οθόνες turbo-X του πλαισίου, μπορεί να χρησημοποιούν κρύσταλλο από τη Sony (λέμε τώρα...). Την Formac δεν την ήξερα σαν εταιρία, και μου κάνει κάτι σαν spin-off της ίδιας της Apple, με υλικά, τα δευτεροκλασάτα την μαμά εταιρίας. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?
Angeldust Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ...οι οθόνες turbo-X του πλαισίου, μπορεί να χρησημοποιούν κρύσταλλο από τη Sony (λέμε τώρα...). Ενημερωτικά, οι TurboX είναι στην ουσία Samsung. Η καινούργια η 19 με PVA panel είναι απίστευτα καλή και σε καλή τιμή και μάλιστα και με 0-pixel εγγύηση. Να είχε και λίγο καλύτερο design, θα την είχα χτυπήσει...
seventh_son Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 H kainouria seira Turbo X den exei panel samsung. H proigoumeni seira eixe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.