georgeuk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 paidia egkatestisa ta linux suse 10.1 se vmware server. antimetopizo to eksis problima stin egkatastasi tis xgl http://www.novell.com/coolsolutions/feature/17174.html otan katebaso ta driver tis nvidia kai paei na ta kanei compile to kernel mu bgazei error. ti mporei na ftaei. mipos ftaiei oti sta yast mu deixnei mia eikoniki karta grafikon vmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALekzUnder Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το προβλημα το αντιμετωπισα και εγω με μια fx5200,τελικα δεν το εβαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 θέλεις να τρέξεις xgl μέσα απο vmware;;; οκ, αρκετά αρρωστημένο μου ακούγεται... μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δεν γίνεται να το κάνεις αυτό απ' ότι νομίζω!! Και αυτό συμβαίνει γιατί στο vmware δεν χρησιμοποιείς την "πραγματική" κάρτα γραφικών σου αλλά μια virtual κάρτα.. Χωρίς 3D accelaration που είναι απαραίτητο για το xgl.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 nai to katalaba. xrisimopoiei mia karta vmware kati. tha ta egkatastiso lipon se kapio partition san deytero logismiko. ginetai? exo perasmena ta windows idi. an peraso ta linux se allo partition tora pirazei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 an peraso ta linux se allo partition tora pirazei? Αν ξέρεις πως να το κάνεις δεν πειράζει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ayti ti stigmi to partition einai se ntfs. tha kano reboot na balo to cd tis suse kai meta tha kano kanonika install sto partition. iparxei tpt na prosekso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.