thanos182 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιει κανεις "Vista Inspirat 1.1" Παιζει να κολλαει αυτο το Pc μου???Ειναι γρηγορο και καινουργιο PC (διπυρηνο)
gagarin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιει κανεις "Vista Inspirat 1.1"Παιζει να κολλαει αυτο το Pc μου???Ειναι γρηγορο και καινουργιο PC (διπυρηνο) Φανταζομαι οτι το Vista Inspirat ειναι ενα προγραμματακι που κανει τα xp να εχουν interface Vista αν ναι τοτε δοκιμασε να το βγαλεις γιατι αυτα τα προγραμματα %*^$@# τον υπολογιστη
bluesattack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ego to eixa valei se ena ena pc filou moy kai oxi kainourgio opos to diko sou (px 256 ram) kai epaize ok xoris kolimata klp..alla ontos merikes fores kati tetoia mporei na sou g....n to pc .pantos koitakse kai mipos ftaiei tipota allo poy sou kolaei to pc...thermokrasia..kana spyware i alles paromies p...ies.
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Φαντάζομαι είναι ένα από τα brico packs. Εγώ έχω εδώ και έναν χρόνο το crystalXP από τα brico packs και όλα ΟΚ. Δεν έχω δει κάποια καθυστέρηση οπουδήποτε.
Goacore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 to eixa ki egw gia arketo kairo xwris kanena problhma sthn leitoyrgeia tou. tous teleytaious mhnes to exw antikatasthsei me to Transformation pack v6 pou einai sigoura kalytero mias kai periexei sources apo thn RTM twn vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.