aggelosd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 pws mporo na kanw log on se pc poy exei kwdiko ston admin twn windows??pantws me safe mode den ginetai
lefi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Εννοείς να "σπάσεις" τον κωδικό; είσαι εσύ ο admin η άλλος και θέλεις να δεις τα αρχεία του; υπάρχει τρόπος θα το δοκιμάσω (επί την ευκαιρία) στον δικό μου υπολογιστή και αν βρω σίγουρο τρόπο θα τον γράψω, γιατί windows μιλάμε όμως;
masteripper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Λίγες περισσότερες πληροφορίες δώσε και απο τροπους οτι θές .....
stefanos1234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 mporeis na katebaseis apo kapoio torrent to erd commander poy einai boot cd, na bootareis apo ayto kai exei mesa tool gia spasimo toy password
JoKo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει και το δωρεάν πρόγραμμα Offline NT Password Changer.
Bspus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Na ksereis pantos oti an exei encrypted arxeia o xristis tou pc kai tou allaxeis ton kodiko tha xaseis gia panta ta arxeia
palawiaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 >http://ophcrack.sourceforge.net/ Katebase ena live cd apo edo
xpapias Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 >http://ophcrack.sourceforge.net/ Katebase ena live cd apo edo Να μην ανησυχώ που το antivir μου πετάει ιό, έτσι;
palawiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Σώθηκες με το antivir,εμένα πριν κανα μήνα αρχεία του windows μου τα έβγαζε με ιό.Με έκανες και το κατέβασα το αντιβιωτικό και ξανακατεβάζω το αρχείο και δεν μου βγάζει τίποτα.Ας επιβεβαιώσει και άλλος άμα είναι ΟΚ.
xpapias Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Οκ σ'ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πειραματιζόμουν με τα recovery tools του Hiren's boot CD και μηδένισα το password του administrator. Ουσιαστικά αυτό που έκανε το πρόγραμμα ήταν να δημιουργήσει έναν λογαριασμό administrator. O παλιός λογαριασμός του administrator παραμένει με το όνομα που είχε. Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό του Administrator από τον 2ο administrator λογαριασμό; (Από το local users and groups δεν μου επιτρέπει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.