mentoras99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Με ποιο προγραμμα μπορω να γραφω multisession dvd με κανονικα αρχεια, και σε iso μορφη ωστε να διαβαζονται και σε pc, οπως εκανα με το nero στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασα με burnxfree και burnagain και μου λεει οτι τα δισκακια μου ειναι unsupportable! Μιλαμε για δισκακια Tayo Yuden! Αλλα και tdk που δοκιμασα το ιδιο μου λεει! Ειναι φυσιολογικο? Ειναι αναγκη να μπορω να καιω multisession δισκακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 χωρίς να είμαι 1000% σιγουρος νομίζω ότι το toast της roxio θα σου κανει τη δουλειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Εχει μια επιλογη για multisession αλλα ομως ειναι μονιμα γκριζαρισμενη και δεν μπορω να την επιλεξω ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 To BurnAgain DVD λέει πως μπορεί να κάνει multisession εγγραφες ΜΟΝΟ σε δισκάκια DVD+RW, όχι σε απλά εγγράψιμα DVD. Μάλλον θα περιμένουμε λίγο ακόμα για full support σε multissesion DVD writing. Ελπίζω με το Leopard να λυθεί αυτό το θέμα μία και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη το tiger δεν υποστηριζει? Δοκιμασα και το toast και το burnxfree και το burnagain που υποτιθεται οτι γραφουν sessions. Στην πραξη κανενα δεν με αφησε να γραψω sessions.Γκριζες-μη ενεργες επιλογες. Ξερει κανεις γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.