Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε ένα site

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Έχω μια ερώτηση που δεν νομίζω ξεφεύγει από τους κανόνες του forum αλλιώς ας διαγραφθεί το topic και ζητώ συγγνώμη.

Πάρα πολλές φορές όταν αναζητώ κόπια πράγματα από το goggle και με τα αποτελέσματα που μου βγάζει καταλήγω σε ένα site το οποίο όμως δεν ξέρω τι είναι και πως χρησιμοποιείτε. Το site αυτό είναι το http://www.usenext.com

Για παράδειγμα ήθελα να κατεβάσω ένα προγραμματάκι που ήταν free αλλά η σελίδα του κατασκευαστή δεν υπάρχει ποια.. ενώ η παραπάνω σελίδα έχει το πρόγραμμα που ψάχνω. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια είναι η διαδικασία για να κατεβάσω από αυτό το site. Αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε! Ευχαριστώ πολλή.

Δημοσ.

Απ' ότι είδα (στα γρήγορα) πρέπει να γραφτείς και υπηρεσίες του site, παρέχονται μόνο επι πληρωμή. Λέει για ένα trial κάποιων ημερών, αλλά πρέπει να δώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου πρώτα.

Δημοσ.

Ναι εκεί μπερδεύομαι και εγώ.. λέει ότι είναι ελεύθερο για λίγες μέρες αλλά ζητά την πιστωτική κάρτα! Μάλλον πρέπει να είναι άπατη! Γνωρίζει κανείς τίποτα άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...