Προς το περιεχόμενο

Αργη Εκκινηση Των Windows Vista

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι σε pc δεν εχω δοκιμασει, τι εννοεις οτι επανερχονται ολα ?

Φιλε μου συγνωμη κιολας που παρεμβαινω,αλλα και full format να εχεις κανει,εαν δεν γραφτει κατι επανω στον δισκο μπορεις να επαναφερεις τα παντα!!!Ακομα και να εχει γραφει δηλαδη τα 'απειραχτα' κομματια του δισκου μετα το format μπορεις να επαναφερεις οτι προυπηρχε!!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωπα ρε φιλε & τι σκατα φορματ κανει. Πιο παλια σε Pc που επαιζε τον ρολο server το καναμε με το core formater & δεν υπηρχε περιπτωση να επανελθει κατι πιστευα οτι το ιδιο συμβαινει & με τον default formater των ΧΡ. Αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα

Δημοσ.
Δεν ξερω ρε φιλε τι λετε 10 & 20 εγω αυτο ξερω αλλωστε αποδειξη αυτου ειναι οτι απο γρηγορο φορμαρισμα επανερχονται αρχεια ενω απο αργο οχι γιατι ? μπορεις να μου απαντησεις ?

Ποιός σου είπε ότι δεν επανέρχονται; Ακόμα και destructive read-write test να κάνει για bad sectors, με το κατάλληλο software επανέρχονται μια χαρά. Αν σε καίει η ασφάλεια των διεγραμμένων αρχείων, τότε πρέπει να κάτσεις να κάνεις shred το δίσκο και να γράψεις καμιά 15αριά φορές από πάνω για να είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν ανατκώνται τα δεδομένα. Ο ρόλος του full format δεν είναι να σβήσει καλύτερα τα αρχεία σου, αλλά να κοιτάξει για bad sectors. Από 'κει και πέρα, όποιο λειτουργικό και να περάσεις από πάνω - ξαναλέω - δεν του κάνει διαφορά αν έχεις κάνει quick, ή full format.

Δημοσ.
Σωπα ρε φιλε & τι σκατα φορματ κανει. Πιο παλια σε Pc που επαιζε τον ρολο server το καναμε με το core formater & δεν υπηρχε περιπτωση να επανελθει κατι πιστευα οτι το ιδιο συμβαινει & με τον default formater των ΧΡ. Αν ειναι ετσι υπαρχει προβλημα

Υπαρχουν προγραμματα που κανουν δουλεια format χρησιμοποιωντας ισχυρους αλγοριθμους, ωστε να τροποποιησουν τα αρχεια ωστε σε πιθανο recovery να μην επανερχονται τα αρχεια...Ωστοσο εαν ξερεις τον αλγοριθμο επανερχονται,αλλα το φορματ των windows δεν χρησιμοποιει αλγοριθμους..

Δημοσ.
Υπαρχουν προγραμματα που κανουν δουλεια format χρησιμοποιωντας ισχυρους αλγοριθμους, ωστε να τροποποιησουν τα αρχεια ωστε σε πιθανο recovery να μην επανερχονται τα αρχεια...Ωστοσο εαν ξερεις τον αλγοριθμο επανερχονται,αλλα το φορματ των windows δεν χρησιμοποιει αλγοριθμους..

esy prepei na vlepeis 24 sigoura, ctu mou mirizei: -D :-D :-D

Δημοσ.
esy prepei na vlepeis 24 sigoura, ctu mou mirizei: -D :-D :-D

Οχι κανεις λαθος,24 δεν εχω δει ποτε!!αλλα πιο παλια ειχα ασχοληθει με το 'αθλημα' του format!!!:D

Δημοσ.

Πιστευα οτι το αργο αν μη τι αλλο θα ηταν κανονικο φορμαρισμα & ουτε θα δοκιμαζα να επαναφερω καποιο αρχειο. Αυτο ομως γενικα ειναι σοβαρο προβλημα σε περιπτωση malware.

Δημοσ.
[...] Αυτο ομως γενικα ειναι σοβαρο προβλημα σε περιπτωση malware.

Για πιο λογο? Το αρχειο δεν ειναι προσπελασιμο αμεσα απο το λειτουργικο, ουτε μπορει να το επηρρεασει με καποιο τροπο. Απλα μπορει να ανακτηθει με ειδικα εργαλεια τιποτα περισσοτερο.

Επισης δε νομιζω πως ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση ενος ιου/spyware/hijack κλπ το format. Υπαρχουν αρκετοι και αποτελεσματικοι τροποι να αντιμετωπιστουν και χωρις format, το οποιο, κατα την γνωμη μου, ειναι η πιο απλοικη αντιμωτωπιση...

Δημοσ.

Προγραμματα το ξερω υπαρχουν πολλα βεβαια εγω εμπιστευομαι μονο τον νορτονα καθοτι εχει προϊστορια μεγαλη. Να σου πω την αληθεια ιο δεν εχω κολλησει ποτε περα απο κανενα adware spyware τιποτα αλλο αλλα εχω ακουσει κατι ιστοριες για 60 ιους & κατι τετοια τοτε τι να κανεις περα απο φορματ

Καληνυχτα παω γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος, ξεχασα να πω χαρηκα που ταπαμε. Γεια χαρα

Δημοσ.

Φιλε μου σε βρισκω αρκετα πισω... Νορτονα? Κανε μια αναζητηση, μονο εδω στο Insomnia αν θες, με την λεξη Norton και δε θα βρεις ουτε ενα θετικο σχολιο. Το 98-99 ισως ηταν το καλυτερο αλλα απο το 2002 και μετα, εχει παρει την κατρακυλα. Τοσο στην ασφαλεια του συστηματος απο ιους οσο και στην σημαντικη επιβαρυνση που προκαλει.

Δοκιμασε το Kaspersky ή το NOD32 και δε ξαναγυρισεις πισω, εγγυημενα πραγματα ;-)

Δημοσ.
Ποιός σου είπε ότι δεν επανέρχονται; Ακόμα και destructive read-write test να κάνει για bad sectors, με το κατάλληλο software επανέρχονται μια χαρά. Αν σε καίει η ασφάλεια των διεγραμμένων αρχείων, τότε πρέπει να κάτσεις να κάνεις shred το δίσκο και να γράψεις καμιά 15αριά φορές από πάνω για να είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν ανατκώνται τα δεδομένα. Ο ρόλος του full format δεν είναι να σβήσει καλύτερα τα αρχεία σου, αλλά να κοιτάξει για bad sectors. Από 'κει και πέρα, όποιο λειτουργικό και να περάσεις από πάνω - ξαναλέω - δεν του κάνει διαφορά αν έχεις κάνει quick, ή full format.

opos polu sosta eipe o apoikos, kai sumfona me to upourgeio amunis ton amerikanon, dedomena mporoun na anaktithoun akoma kai an exei ginei eggrafi-diagrafi sto simeio tou diskou mexri kai 12 fores.oti mustika exete na kratisete... mhn ta apothikeuete ston disko.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...