myst77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδιά... έβαλα τα VISTA και αργουν να μπουν στο desktop. Συγκεκριμένα ενω φορτωνουν και ειναι μαυρη η εικονα εμφανιζεται το βελακι και δεν δειχνει την επιφανεια εργασιας. μενει 2-3 λεπτα τουλαχιστον ετσι και μετά μπαινει στα win έχει τύχει σε κανέναν σας; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! ΥΓ το μηχάνημά μου είναι πολύ δυνατό (core2duo-2gb ram), όπότε κάτι άλλο θα έκανε τη ζημιά!
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 kapoio programma isos na ta kathusterei. anoikse to start menu kai sto search grapse msconfig. anoikse to programmataki pou tha sou vgalei kai sto tab startup kserikarise kapoia programmata pou evales (na na ksereis omos, exoun description apo dipla, min kaneis kanena lathos kai apenergopoiiseis zotisis simasias leitourgies) oste na min fortonontai kata tin ekkinisi.
vags Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εκανες "καθαρη εγκατασταση" σε φορμαρισμενο (οχι γρηγορο φορμαρισμα ) δισκο ?
myst77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 καθαρη εγκατασταση αλλα quick format. οσες φορες εκανα quick format sta xp δεν ειχα προβλημα
vags Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το γρηγορο φορμαρισμα δεν φορμαρει απλως σβηνει τον "φακελο γραφειου" & δεν εχεις προσβαση στα αρχεια που ομως υπαρχουν, το κανονικο τα σβηνει & διαμορφωνει τον δισκο εξ αρχης. Ριξε μια ματια πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση στα error reports να δεις μηπως υπαρχει προβλημα με καποια συσκευη η κατι αλλο & καθυστερει να εκιννησει. Δωσε κανενα παραπανω στοιχειο για τον υπολογιστη σου μητρικη bios κλπ.
vags Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Σημ. τα error reports τα βλεπεις απο all programs/administrative tools/event viewer & ενα αλλο που μετραει τη σταθεροτητα του συστηματος ειναι all programs/administrative tools/reliability & permomance monitor/monitoring tools/reliability monitor.
tolis86 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 φιλε νομιζω εχεις λαθος. νομιζω πως το γρηγορο φορμαρισμα γραφει μηδενικα στον μηδενικο σεκτορ ενω το κανονικο σε ολοκληρο το δισκο. δεν παιζει ρολο το φορματ. φιλε αργει τοσο εξαρχεις ή μετα απο εγκατασταση καποιου προγραμματος?
vags Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Για να τα εχουμε λιγο ξεκαθαρα στο γρηγορο φορμαρισμα τα αρχεια παραμενουν ενω στο αργο οχι. Αλλωστε μετα απο γρηγ. φορμαρισμα επαναφερεις αρχεια & 2ον οταν αλλαζεις λειτουργεικο συστημα ειναι νομος το αργο φορμαρισμα το ιδιο & αν υπαρχει προβλημα malware. Ελπιζω βεβαια & εγω να ειναι κανενας οδηγος συσκευης , για προγραμμα δεν πιστευω γιατι πρωτα μπουταρουν τα windows & μετα τα προγραμματα & η καθυστερηση ειναι στο μπουταρισμα των windows.
antonl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 [offtopic] Η διαφορά του ("full") format ένταντι του quick είναι πως στο πρώτο ο δίσκος ελέγχεται για bad sectors. source [/offtopic]
random Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το γρηγορο φορμαρισμα δεν φορμαρει απλως σβηνει τον "φακελο γραφειου"... "φακελος γραφειου" :mrgreen: ??? wtf is that? ...2ον οταν αλλαζεις λειτουργεικο συστημα ειναι νομος το αργο φορμαρισμα το ιδιο & αν υπαρχει προβλημα malware λάθος κανεις και παρασύρεις και τον κόσμο. ----------- @myst77 ψάξε οπου νομίζεις για το πρόβλημα, εκτος απο το είδος του φόρματ. αυτο σιγουρα δεν φταίει. Αν ο δισκος σου ειναι χαλασμένος, θα επρεπε να σέρνεται συνέχεια το OS, μεχρι καποια στιγμή να κολλήσει εντελώς, δεν θα ειχες πρόβλημα μόνο στο boot.
myst77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά τη ψιλιάζομαι πως είναι το TV tuner. Είναι ένα crypto 3ετίας δεν έχω βάλει τους drivers, το άφησα σαν uknown device γιατι δεν θα το χρησιμοποιήσω και πιστεύω αυτό το κάνει. τώρα έβαλα τους drivers για XP και δεν αναγνωρίζει όλες τις "υποσυσκευές" της κάρτας. Δηλαδή αναγνώρισε τα 2 από τα 3 unknown devices. Aργει πάλι να μπει Μάλλον αύριο θα αφαιρέσω τη κάρτα και νομίζω πως μετά θα είναι όλα OK
vags Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 "φακελος γραφειου" :mrgreen: ??? wtf is that? λάθος κανεις και παρασύρεις και τον κόσμο. ----------- @myst77 ψάξε οπου νομίζεις για το πρόβλημα, εκτος απο το είδος του φόρματ. αυτο σιγουρα δεν φταίει. Αν ο δισκος σου ειναι χαλασμένος, θα επρεπε να σέρνεται συνέχεια το OS, μεχρι καποια στιγμή να κολλήσει εντελώς, δεν θα ειχες πρόβλημα μόνο στο boot. Φακελος γραφειου αγαπητε φιλε ονομαζεται το σημειο του δισκου που αναγραφεται το σημειο που βρισκετε καθε αρχειο σεκτορα κυλινδρο κλπ ενημερωσου & λιγο πριν εκφερεις αποψη καλο για σενα ειναι, οσο για το οτι παρασυρω τον κοσμο, σε τι ρε φιλε τον παρασυρω να καταλαβω στο οτι προσπαθω να τον βοηθησω αφιλοκερδως μοιραζοντας την γνωση μου & την εμπειρια μου, για να καταλαβω δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις το νοημα αυτων που γραφεις γιατι δυστυχως δεν σε καταλαβαινω.
dimitris74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Φακελος γραφειου αγαπητε φιλε ονομαζεται το σημειο του δισκου που αναγραφεται το σημειο που βρισκετε καθε αρχειο σεκτορα κυλινδρο κλπ ενημερωσου & λιγο πριν εκφερεις αποψη καλο για σενα ειναι, οσο για το οτι παρασυρω τον κοσμο, σε τι ρε φιλε τον παρασυρω να καταλαβω στο οτι προσπαθω να τον βοηθησω αφιλοκερδως μοιραζοντας την γνωση μου & την εμπειρια μου, για να καταλαβω δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις το νοημα αυτων που γραφεις γιατι δυστυχως δεν σε καταλαβαινω. mporeis na mou peis pos legete o fakelos grafeiou sta agglika?
antonl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον το M(aster)F(ile)T(able) εννοεί αλλά δεν ξέρω από πώς καταλήγει να λέγεται «φάκελος γραφείου». Προφανώς ήθελες και να βοηθήσεις, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σ' αυτό, απλά καμιά φορά (σχεδόν ) όλοι κάνουμε λάθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.