indoli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο που τον χρησιμοποιω σαν αποθηκη για ολα τα αρχεια που χρειαζομαι. Για να ειμαι ομως σιγουρος θα ηθελα να εχω και ενα βαψκθπ.Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω; Δεν εχω κανει ποτε αλλοτε back up και μαλιστα σε τετοιο μεγεθος (περιπου 150 gb). Ευχαριστω
mamouxalos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 βαψκθπ=BackUp. Δηλαδή θέλεις να κάνεις BackUp (αν κατάλαβα)των δεδομένων του εξωτερικού; Είναι σαν να κλειδώνεις ένα χρηματοκιβώτιο μέσα σε ένα άλλο χρηματοκιβώτιο για να μην χάσεις το πρώτο.
activex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 profanos thelis kapia lisi tipou ghost. auto ginete me diafora programata opos to acronis h to norton ghost arki oi diskoi na exoun idio megethos. allios mporis an den kanw lathos na dimiourgisis kai image.bebea ola auta exoun basi an thes na sosis tautoxrona sto backup sou kai to litourgiko mazi me ta egatestimena programata. alios kai to copy paste einai arketo kai pio praktiko
mamouxalos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόγραμμα:αντίγραφα ασφαλείας των XP δεν μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά;
activex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 file mamouxalos den nomizw na kanoun backup tipou ghost. an psaxni tetia lisi prepi na strafi se antistixa programata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.