panagis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Έχει παρατηρήσει κανείς απο εσάς τελευταίο καιρό αύξηση σε corrupted κατεβασμένα rar απο το rapidshare.com?? Έχω premium account και ό,τι πάω να κατεβάσω που αποτελείται από 8 part και πάνω κατεβαίνει με τουάχιστον 2-3 corrupt. Έχω δοκιμάσει να τα ξανακατεβάσω με flashget, firefox, IE but nothing! Παλιότερα δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι γενικότερο φαινόμενο
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Εγω παλι εχω σταματησει να διαμρτυρομαι..Πριν απο αρκετους μηνες μου βγαιναν πολλα corrupted...(μα πολλα!)Ιδιατερα οταν κατεβαζα με rapidget.Και τωρα τελευταια(φτου φτου)δεν μου χει κατσει τιποτα τετοιο.Weird..
wild__king Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Na simeioso oti me to Radpidget kathe fora pou kaneis pause ena dowload tote automata auto tha parousiasei provlima tou stil corrupt!
akiss Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 kanena problima me to flashget poy katebazo ego.
mikaha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Με rapget ποτέ δε μου έτυχε χαλασμένο κομμάτι και έχω κατεβάσει άπειρα GB. Ακόμα και μετά από διακοπές ρεύματος. To rapidget όντως είναι προβληματικό όταν σταματάτε και ξεκινάτε ένα download.
npapagri_xtra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Na simeioso oti me to Radpidget kathe fora pou kaneis pause ena dowload tote automata auto tha parousiasei provlima tou stil corrupt! οντως το Rapidget για μενα ειναι μαπα. kanena problima me to flashget poy katebazo ego. +1 κι απο εμενα. αν και με την 1.70κατι εκδοση ειχα κατι προβληματα corrupt παρεμεινα στην καλη 1.65. που που μπορει να εχω κανα corrupt αρχειο χωρις να ειναι κατι εντονο.
Dimis_350z Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Να σου πω παλικαρι panagis το προβλημα σου θα λυθει αν προσπαθησεις να ξανακατεβασεις το corrupt rar αρχειο σου. Τουλαχιστον εγω αυτο κανω και δεν εχω κανενα προβλημα
tonypapadovic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ε, καλά το θέμα είναι να μην χάνουμε τόσο χρόνο!
akiss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 +1 κι απο εμενα. αν και με την 1.70κατι εκδοση ειχα κατι προβληματα corrupt παρεμεινα στην καλη 1.65. που που μπορει να εχω κανα corrupt αρχειο χωρις να ειναι κατι εντονο. H ekdosi 1.70 opos kai i 1.80 to eixe ayto to probli.me tin 1,81 kanena problima.
accipio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Με Flashget 1.73 και USDownloader κανένα πρόβλημα με corrupt files.
Fredie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Και γώ με flashget 1.8.1.1002 κανένα πρόβλημα απολύτως
angelus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Geia sas. Kainourgios sto forum. Mia erwtisi : Epeidi akousa oti auto to rapidshare einai poli pio grigoro apo torrent ktl pws to xrisimopoioume? Yparxei kapoio set up pou prepei na ektelesw ?
accipio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Όχι, κατεβάζεις μέσω browser (Internet Explorer, Firefox, Opera) βάζοντας το λινκ του αρχείου στη μπάρα διευθύνσεων και ακολουθώντας τις οδηγίες. Βασικά δηλαδή χρειάζεσαι τις διευθύνσεις (λινκς) των αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.