Προς το περιεχόμενο

Rapidshare & Corrupt files

panagis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς απο εσάς τελευταίο καιρό αύξηση σε corrupted κατεβασμένα rar απο το rapidshare.com??

Έχω premium account και ό,τι πάω να κατεβάσω που αποτελείται από 8 part και πάνω κατεβαίνει με τουάχιστον 2-3 corrupt.

Έχω δοκιμάσει να τα ξανακατεβάσω με flashget, firefox, IE but nothing!

Παλιότερα δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι γενικότερο φαινόμενο

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι εχω σταματησει να διαμρτυρομαι..Πριν απο αρκετους μηνες μου βγαιναν πολλα corrupted...(μα πολλα!)Ιδιατερα οταν κατεβαζα με rapidget.Και τωρα τελευταια(φτου φτου)δεν μου χει κατσει τιποτα τετοιο.Weird..

Δημοσ.

Με rapget ποτέ δε μου έτυχε χαλασμένο κομμάτι και έχω κατεβάσει άπειρα GB.

Ακόμα και μετά από διακοπές ρεύματος.

To rapidget όντως είναι προβληματικό όταν σταματάτε και ξεκινάτε ένα download.

Δημοσ.
Na simeioso oti me to Radpidget kathe fora pou kaneis pause ena dowload tote automata auto tha parousiasei provlima tou stil corrupt!

οντως το Rapidget για μενα ειναι μαπα.

kanena problima me to flashget poy katebazo ego.

+1 κι απο εμενα. αν και με την 1.70κατι εκδοση ειχα κατι προβληματα corrupt παρεμεινα στην καλη 1.65.

που που μπορει να εχω κανα corrupt αρχειο χωρις να ειναι κατι εντονο.

Δημοσ.

Να σου πω παλικαρι panagis το προβλημα σου θα λυθει αν προσπαθησεις να ξανακατεβασεις το corrupt rar αρχειο σου. Τουλαχιστον εγω αυτο κανω και δεν εχω κανενα προβλημα

Δημοσ.

+1 κι απο εμενα. αν και με την 1.70κατι εκδοση ειχα κατι προβληματα corrupt παρεμεινα στην καλη 1.65.

που που μπορει να εχω κανα corrupt αρχειο χωρις να ειναι κατι εντονο.

H ekdosi 1.70 opos kai i 1.80 to eixe ayto to probli.me tin 1,81 kanena problima.

Δημοσ.

Όχι, κατεβάζεις μέσω browser (Internet Explorer, Firefox, Opera) βάζοντας το λινκ του αρχείου στη μπάρα διευθύνσεων και ακολουθώντας τις οδηγίες. Βασικά δηλαδή χρειάζεσαι τις διευθύνσεις (λινκς) των αρχείων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...