Προς το περιεχόμενο

Help gia modem

trelaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα τί σύστημα έχεις. Αν έχεις σχετικά παλιό υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα να μην το σηκώνει το modem το σύστημά σου. Το λέω αυτό γιατί προσπάθησα να δουλέψω με ένα Tornado modem σε έναν πολύ παλιό cyrix στα 133MHz και όταν κοίταξα καλύτερα το κουτί έλεγε ότι θέλει τουλάχιστον έναν στα 266ΜΗz.

Δεύτερον, τα USB modem είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχει κυκλοφορήσει. Έχω ακούσει δεκάδες να λένε τα χειρότερα γι'αυτά. Φίλος μου μάλιστα, δοκίμασε να βάλει στο σύστημά του και αναγκάστηκε να κάνει format για να επανέλθει στα ίσια του. Πότε δεν το αναγνώριζε καθόλου, πότε δεν έβρισκε τους drivers, πότε η γραμμή έπεφτε και άλλα τέτοια. Το πρόβλημα μάλλον είναι στο γεγονός ότι δεν έχουν τα περισόττερα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να πέρνουν ρεύμα από το ίδιο το USB καλώδιο. Εκεί πρέπει να δημιουργείται το πρόβλημα.

Συμφωνώ και εγώ με την επιλογή του σειριακού, αλλά είναι λίγο ακριβά τα άτιμα. Καλό εσωτερικό είναι το US Robotics που χρησιμοποιώ, αλλά έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.

Αυτά από εμένα.

Δημοσ.

A re pedia makria apo usb akomi na to mathete?Exo faei trela pedemata me to supra pou eixa...tespa an exeis enan 200 pentioum kai ano den nomizo na fteei to hardware....Isos ftene oi drivers sou gia psaxe ligo to site tis zoom. www.zoom.com kai katevase tous teleutaious drivers.Isos sou lisei to provlima.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...