Προς το περιεχόμενο

Εαν είστε κάτοχος Wii...

SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αναρωτιόμουνα πόση ώρα θα κρατήσει το τόπικ, πρίν αρχίζει να ξεχ*^0&ζεται.

Και πάλι πολύ ώρα κράτησε...:-|

χ*^0& = "έ"

Δημοσ.

εεεεε στα 100 ατομα παντα οι 1 - 2 θα την κανουν την μ*****α κλασσικα πραγματα... anyway δεν μασαμε!!!! Παμε παρακατω!!!!

Δημοσ.

Ρε πάνθηρα και sexbox, είμαι IT Consultant :oops:

Γράφονται τέτοια πράγματα;;

Επίσης, έχασα τη στιγμή κατά την οποία οριστήκατε αποκλειστικοί υπεύθυνοι της συνοχής του topic.

Χαλαρώστε.

Δημοσ.

Επίσης, έχασα τη στιγμή κατά την οποία οριστήκατε αποκλειστικοί υπεύθυνοι της συνοχής του topic.

Χαλαρώστε.

..... :?

Δημοσ.

Χαλαρώστε.

Σόρρι ρε συ.

Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Το πόστ μου δεν ήταν κάν 100% σοβαρό.

Απλώς το θέμα του τόπικ είναι εύκολο να μαμηθεί και περίμενα να δώ ποιός θα κάνει την αρχή...

Δημοσ.
το θέμα του τόπικ είναι εύκολο να μαμηθεί...

Πρίν γίνει αυτό, εύκολα και γρήγορα, ο επόμενος κάτοχος αν μπορεί ας γράψει και το τελικό κόστος του πακέτου, για τους υποψήφιους αγοραστές Wii. Δηλ, κονσόλα + παιχνίδι + τί άλλο θέλω για να είμαι καλά = ????.Με δυό λόγια. Δεν θέλωνα το εκτρέψω αλλού, σαν παρενθεσούλα...

Δημοσ.

249? η κονσολα + 39? ενα δευτερο Wiimote + 19? ενα δευτερο Nunchuck + μετα απο 49-59? o καθε τιτλος της κονσολας.

Αν θες με το Wii Play στα 49?, παιρνεις εναν τιτλο που εχει 9 mini-games αρκετα ευχαριστα που σου μαθαινουν και το wiimote καλυτερα και εχει μεσα του ενα εξτρα wiimote.

Μετα, αν δεν εχεις, καλο ειναι να υπολογισεις το κοστος μερικων επαναφορτιζομενων μπαταριων μαζι με ενα ταχυφορτιστη, ειναι επενδυση και θα ψαχνεις συνεχεια για μπαταριες...

Δημοσ.

proteinw k scart i component analoga pou tha to sindeseis gia kaliteri apeikonisei.ama paizeis kai classic games thes kai kati parapanw.basika ti thes esy einai.emena to wii pigw 400e gia paradeigma.esena mporei 300.analoga tis anagkes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...