Προς το περιεχόμενο

μπορεί κάποιος να με βοηθειση

ELENA1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Χρειάζομαι την βοήθεια σας

Έχω την TFT οθόνη SAMSUNG SyncMaster 713BM και Χρειάζομαι τους drivers

ξέρετε μήπως που μπορώ να τους βρω έκανα εγκατάσταση στο pc το Microsoft xp professional service pack 2 και μου παρουσιάζει πρόβλημα με την οθόνη μου λέει Ελεγκτής βίντεο συμβατός VGA και δεν μπορώ να βρω τους drivers πουθενά μπορεί κάποιος να με βοηθειση?

Δημοσ.

Αφού σου λέει για ελεγκτή βίντεο τότε το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών.Ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας γραφικών και θα διορθωθεί το πρόβλημα.

EDIT:για την οθόνη σου θα βρεις εδώ drivers http://www.samsung.com/support/productsupport/download/Model_Select.aspx?type=Monitor&typecode=2&subtype=LCD+Monitor&cmssubtypecode=202&model=713BM&filetype=DR&language=

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα

Χρειάζομαι την βοήθεια σας

Έχω την TFT οθόνη SAMSUNG SyncMaster 713BM και Χρειάζομαι τους drivers

ξέρετε μήπως που μπορώ να τους βρω έκανα εγκατάσταση στο pc το Microsoft xp professional service pack 2 και μου παρουσιάζει πρόβλημα με την οθόνη μου λέει Ελεγκτής βίντεο συμβατός VGA και δεν μπορώ να βρω τους drivers πουθενά μπορεί κάποιος να με βοηθειση?

To problima den estiazete stin othoni sou, alla stin karta grafikon sou i opia den exei odigous.

Pes mas pia karta grafikon exeis na sou poume ti drivers xriazese...

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν ξερό πια κάρτα γραφικών έχω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω

otan ksekinas to PC stin othoni anagrafete o typos tis VGA sou ,tin stigmi pou tha fanei pata Pause kai grapsto se ena xartaki kai meta postare edo.

Δημοσ.
otan ksekinas to PC stin othoni anagrafete o typos tis VGA sou ,tin stigmi pou tha fanei pata Pause kai grapsto se ena xartaki kai meta postare edo.

Αυτό δεν ισχύει πάντα άλλες το αναφέρουν και άλλες όχι για παράδειγμα η 6600gt της gigabyte που έχω δεν μου εμφανίζει τις πληροφορίες απο το bios της κάρτας όταν κάνει boot οπότε.....:(

Δημοσ.

Δες στον device manager. Είναι πολύ πιθανόν να το γράφει (εξαρτάται από το bios της κάρτας), απλώς θα έχει ένα Χ δίπλα που υποδουλώνει ότι δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Κατέβασε απο το ιντερνετ κάποιο πρόγραμμα, όπως το sisoft sandra, που σου δίνει πληροφορίες για το υλικό που έχεις στον υπολογιστή σου. Εκεί θα βρείς τον τύπο της κάρτας γραφικών που έχεις. Μετά κατέβασε τους αντίστοιχους drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...