ELENA1982 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά καλησπέρα Χρειάζομαι την βοήθεια σας Έχω την TFT οθόνη SAMSUNG SyncMaster 713BM και Χρειάζομαι τους drivers ξέρετε μήπως που μπορώ να τους βρω έκανα εγκατάσταση στο pc το Microsoft xp professional service pack 2 και μου παρουσιάζει πρόβλημα με την οθόνη μου λέει Ελεγκτής βίντεο συμβατός VGA και δεν μπορώ να βρω τους drivers πουθενά μπορεί κάποιος να με βοηθειση?
6600gt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αφού σου λέει για ελεγκτή βίντεο τότε το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών.Ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας γραφικών και θα διορθωθεί το πρόβλημα. EDIT:για την οθόνη σου θα βρεις εδώ drivers http://www.samsung.com/support/productsupport/download/Model_Select.aspx?type=Monitor&typecode=2&subtype=LCD+Monitor&cmssubtypecode=202&model=713BM&filetype=DR&language=
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Tι καρτα γραφικων εχεις? Πες μας ποια εχεις να σου δωσουμε λινκ.
JOHNX2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά καλησπέραΧρειάζομαι την βοήθεια σας Έχω την TFT οθόνη SAMSUNG SyncMaster 713BM και Χρειάζομαι τους drivers ξέρετε μήπως που μπορώ να τους βρω έκανα εγκατάσταση στο pc το Microsoft xp professional service pack 2 και μου παρουσιάζει πρόβλημα με την οθόνη μου λέει Ελεγκτής βίντεο συμβατός VGA και δεν μπορώ να βρω τους drivers πουθενά μπορεί κάποιος να με βοηθειση? To problima den estiazete stin othoni sou, alla stin karta grafikon sou i opia den exei odigous. Pes mas pia karta grafikon exeis na sou poume ti drivers xriazese...
ELENA1982 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς δεν ξερό πια κάρτα γραφικών έχω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω
Dreamchaser Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 phgaine run k grapse : dxdiag meta phgene sthn kartela display k pes mas ti leei sto name.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αμα δεν εχει βαλει drivers, θα λεει -μη διαθεσιμο-.
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς δεν ξερό πια κάρτα γραφικών έχω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω otan ksekinas to PC stin othoni anagrafete o typos tis VGA sou ,tin stigmi pou tha fanei pata Pause kai grapsto se ena xartaki kai meta postare edo.
6600gt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 otan ksekinas to PC stin othoni anagrafete o typos tis VGA sou ,tin stigmi pou tha fanei pata Pause kai grapsto se ena xartaki kai meta postare edo. Αυτό δεν ισχύει πάντα άλλες το αναφέρουν και άλλες όχι για παράδειγμα η 6600gt της gigabyte που έχω δεν μου εμφανίζει τις πληροφορίες απο το bios της κάρτας όταν κάνει boot οπότε.....
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 den eixes kapoio cd egkatastasis tis kartas grafikon mazi me ta upoloipa cd tou upologisti sou?, isos kai me tin apodeiksi agoras tou upologisti sou na vreis poia karta einai.
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δες στον device manager. Είναι πολύ πιθανόν να το γράφει (εξαρτάται από το bios της κάρτας), απλώς θα έχει ένα Χ δίπλα που υποδουλώνει ότι δεν δουλεύει.
Powerline Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Κατέβασε απο το ιντερνετ κάποιο πρόγραμμα, όπως το sisoft sandra, που σου δίνει πληροφορίες για το υλικό που έχεις στον υπολογιστή σου. Εκεί θα βρείς τον τύπο της κάρτας γραφικών που έχεις. Μετά κατέβασε τους αντίστοιχους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.