Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Προς τον αντιστοιχο mod και φυσικα τον admin μας Μηπως στην κατηγορια Windows θα μπορουσε να μπει μια υποκατηγορια για τα vista για να μην χασουμε τον ...μπουσουλα ???? Καλο θα ηταν και για την κατηγορια Software... Ευχαριστω πολυ .
spirosta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μπα εγώ καλό το βρίσκω.. Αλλά όχι υποκατηγορία....Αλλά ξεχωριστή. Δηλαδή η κατηγορία windows να μετονομαστεί σε Windows XP και να βγει μια νέα Windows sVista...εμ.. Vista ήθελα να πω. Για το software ναι το βρίσκω πολύ...
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως στην κατηγορια Windows θα μπορουσε να μπει μια υποκατηγορια για τα vista για να μην χασουμε τον ...μπουσουλα ???? Μπα εγώ καλό το βρίσκω.. Αλλά όχι υποκατηγορία....Αλλά ξεχωριστή. Δηλαδή η κατηγορία windows να μετονομαστεί σε Windows XP και να βγει μια νέα Windows sVista...εμ.. Vista ήθελα να πω. Για το software ναι το βρίσκω πολύ... kales oi ksepseis sas. mexri tora pou den eixan vgei final ekdoseis den itan aparaitito, alla tora vlepo oti xreiazetai. e oxi kai sVista... ego prosopika apo tote pou evala tis beta ekdoseis kai tora me tin final, eimai katenthousiasmenos.
lefi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνω και εγώ να γίνει κάποιου είδους ταξινόμηση τουλάχιστον για κάνα δύο χρόνια μέχρι η χρήση των vista καθιερωθεί, περιμένουμε και την απάντηση των αρμοδίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.