Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ειχαμε δεν ειχαμε νατα και τα vista μας!!!! Λοιπον...Εβαλα ενα προγραμμα που μπλοκαρει τα αναδυομενα παραθυρα στον ie (υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης του μπλοκ) αλλα αυτο μου μπλοκαρε και το ανοιγμα του ie .Παρολο που το απεγκατεστησα ο ie δεν ανοιγει και ακουγετε ενα χαρακτηριστικο μπιπ που κανει το προγραμμα .Λεγετε pop up stopper για οσους το ξερουν.Υπαρχει θεραπεια να ανοιξει ο ie ???? Ευχαριστω.
realestate Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ειχαμε δεν ειχαμε νατα και τα vista μας!!!! Λοιπον...Εβαλα ενα προγραμμα που μπλοκαρει τα αναδυομενα παραθυρα στον ie (υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης του μπλοκ) αλλα αυτο μου μπλοκαρε και το ανοιγμα του ie .Παρολο που το απεγκατεστησα ο ie δεν ανοιγει και ακουγετε ενα χαρακτηριστικο μπιπ που κανει το προγραμμα .Λεγετε pop up stopper για οσους το ξερουν.Υπαρχει θεραπεια να ανοιξει ο ie ???? Ευχαριστω. Κάνε μια πρώτη προσπάθεια και άνοιξε search>command promt>regedit για να ξηλώσεις τα υπολλείματά του στην registry
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Κάνε μια πρώτη προσπάθεια και άνοιξε search>command promt>regedit για να ξηλώσεις τα υπολλείματά του στην registry Ευχαριστω..Παω... στον αλλο δισκο να το κανω !!!!! :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ενταξει φιλε μου...Πηγα και στην reg και εσβησα το popup stopper και στο program files και ανοιξε ο ie.Ευχαριστω.
realestate Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Να είσαι καλά. Που θα πάει θα τα μάθουμε τα ρημάδια για vista. Απλώς είναι θέμα χρόνου.!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι ειναι ..Και οταν δοκιμαζουμε προγραμματα αμφιβολης συμβατοτηας συμβαινουν αυτα ...και χειροτερα !!!! :???: :???: :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.