bloodram Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 enai mia nea eteria tora pou leei oti dinei 10Mbit tilefono kai tv me 35 euro to mina ! ( ontelecoms.gr ) . An tin exei dokimasei kapoios as mou pei pos tou fanike parakalo! Diorthoste me an ekana kati lathos sto post !
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Σοβαρή εταιρία να σου πετύχει...βγάζει αέρα πατέρα διαφήμηση για μια υπηρεσία που είναι στα σπάργανα ακόμα.(Οχι πώς η Tellas πάει πίσω,αλλά λέμε τώρα.) Υποπτεύομαι πάντως οτι οι πρώτοι που θα "απολαύσουν" τα κολασμένα 10Μbit θα είναι κάτοικοι απο Καλιθέα μεριά,καθώς πολλά πιλοτικά προγράμματα ξεκινούν απο εκεί.Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστό.Κάτσε πρώτα να σκάψουν για να περάσουν τις οπτικές ίνες και βλέπουμε...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Σοβαρή εταιρία να σου πετύχει...βγάζει αέρα πατέρα διαφήμηση για μια υπηρεσία που είναι στα σπάργανα ακόμα.(Οχι πώς η Tellas πάει πίσω,αλλά λέμε τώρα.)Υποπτεύομαι πάντως οτι οι πρώτοι που θα "απολαύσουν" τα κολασμένα 10Μbit θα είναι κάτοικοι απο Καλιθέα μεριά,καθώς πολλά πιλοτικά προγράμματα ξεκινούν απο εκεί.Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστό.Κάτσε πρώτα να σκάψουν για να περάσουν τις οπτικές ίνες και βλέπουμε... Μου φαίνεται φίλε μου πως δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Σε πολλές περιοχές της αττικής έχουν ήδη περαστεί οι ίνες από την on (και από άλλες εταιρείες, δεν λέω). Εγώ που μένω στον πειραιά, ας πούμε, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και το δίκτυο είναι έτοιμο. Μπες στο site http://91.132.4.132/on/ για να δεις πότε θα έχεις διαθεσιμότητα στην περιοχή σου. Τώρα για την ποιότητα των υπηρεσιών, ας αφήσουμε άλλους τώρα στην αρχή να τις τεστάρουν!!!!
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Your phone number is associated to the Central Office: AIGALEO of the wider Area: AIGALEO. Your area will be covered by February 2007 Επίσημα δηλαδή (αν μπορέσω να το εκλάβω έτσι) θα έχω σίγουρα πλήρη κάλυψη σε 20 μέρες απο τώρα....μάλιστα. Είδε κανείς να σκάβουνε στο Αιγάλεω; Είναι πολλά τα κεράσια Αλέξη,εγώ θα κρατάω πολύ μικρό καλάθι όμως...
Dimitris22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Your phone number is associated to the Central Office: AIGALEO of the wider Area: AIGALEO. Your area will be covered by February 2007 Επίσημα δηλαδή (αν μπορέσω να το εκλάβω έτσι) θα έχω σίγουρα πλήρη κάλυψη σε 20 μέρες απο τώρα....μάλιστα. Είδε κανείς να σκάβουνε στο Αιγάλεω; Είναι πολλά τα κεράσια Αλέξη,εγώ θα κρατάω πολύ μικρό καλάθι όμως... paidia aplos enimerono gia osous den to gnorizoun oti o nin dieuthinon simvoulos tis on telecom eixe diatelesi gia megalo xroniko diastima dieuthinon simvoulos kai ston OTE den ksero an leei kati auto alla isos na simeni kai para polla.....to afino stin krisi sas opos to les krata mikro kalathi giati.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.