vasoula78 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας Εχω εγκαταστησει το Media Player 11 την ελληνικη εκδοση. Απο χτες ομως οταν το ανοιγω να παιξει καποιο βιντεο δεν μπορω να το δω γιατι εξαφανιζεται στην δεξια πλευρα της οθονης μου κ δεν μπορω να το μετακινησω να το φερω μπροστα επισης οταν πηγαινω το ποντικι απο την δεξια πλευρα της οθονης δεν σταματα στα ορια της οθονης αλλα χανω τον κερσορα του με την προηγουμενη οθονη CRT δεν ειχα τετοιο προβλημα ειδικα με το ποντικι τωρα εχω μια 19'' TFT LG wide screen ξερει κανεις τι πρεπει να κανω επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις της οθονης αλλα δεν καταφερα τπτ
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δεξί click στο desktop -> properties -> settings. Έχει ένα drop down menu με δύο οθόνες. Επέλεξε τη δεύτερη και βγάλε το «τικ» από το "Extend my windows desktop onto this monitor".
vasoula78 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δεξί click στο desktop -> properties -> settings. Έχει ένα drop down menu με δύο οθόνες. Επέλεξε τη δεύτερη και βγάλε το «τικ» από το "Extend my windows desktop onto this monitor". οκ ευχαριστω πολυ λυθηκε το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.