bloodram Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Exo minei yper-apolita oikanopoieimenos apo tin matherboard ! kanei papades . To mono pou me pirazei einai oti anevazei poli thermokrasia to chipset tis , milame gia thermokrasies ano ton 50 vathmon kelsiou. To alo kako einai oti to chipset tis einai anamesa sta 2 gpu kai den yparxei xoros gia patenta. Exei vrei kaneis psiksi (extos ydropsiksis ) gia to sigkekrimeno chipset?
Strategos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20409 auto ithela na parw egw alla variomoun . Btw: den nomizw na exeis provlima me thermokrasies kai mena mexri 57 vathmous paizei siga.
bloodram Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 lipon piga kai tin pira! den mporo na po oti me kalipse ... gia tin akrivia tora exo max temperature 54 vathmous kelsiou ... kai opou nanai erxetai to kalokairi !
narampa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε πολύ κρίμα που δεν σε πρόλαβα να σε ενημερώσω διότι και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και σήμερα το πρωϊ αγόρασα την coolermaster blue ice pro. Χρησιμοποιώ και πάστα την arctic silver 5 και ζήτημα να είδα 2-3 βαθμούς πιο κάτω. Ασε που εκλεισε και η θέση για sli. Τζάμπα τα 12 ευρώ!
StavrosD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Για την ίδια μητρική πήρα αυτό: Heatsink Chipset Thermalright HR-05 SLi Δεν έχει ανεμιστηράκι οπότε είναι τελείως αθόρυβη, και τοποθετείται έτσι ώστε να μην κλείνει το SLI
narampa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Στα multirama Θεσ/νικη αυτή μου φάνηκε πιο βολική,είναι και copper. Είχε και μια της thermaltake στα 17 ευρώ αλλά μου φάνηκε υπερβολική για chipset. Πάντως το ανεμιστήρι της ψύκτρας τωρα δουλεύει στις 2500 στροφές ενώ πριν το μανίσιο δούλευε στις 4100. Υπαρχει τρόπος να αυξηθουν οι στροφές του ανεμιστήρα?
Strategos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 bios? me emfoleuemenes edoles pou exeis?
narampa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Οκ το βρήκα απο bios. Τώρα είναι στις 4900 αλλά η θερμοκρασία πάλι ψηλά 46 βαθμοί σε idlε. Mήπως τελικά αυτή είναι η θερμοκρασία που δουλεύει το συγκεκριμένο chipset.
Strategos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 egw re pedia se load auti ti thermokrasia logiki ti vlepw se idle poli ektos an exete mpoukomeno kouti
narampa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Κανένας άλλος που έχει την ίδια μητρική ? Γιατι το κουτι είναι πολύ τακτοποιημένο Thermaltake soprano με δυο 120ηδες και τροφοδοτικο hiper μόνο με τις απαραίτητες συνδέσεις, ένα σκληρό και ένα drive. Και εμένα περίργο μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.