Προς το περιεχόμενο

psiksi chipset gia dfi lanparty sli (s939)

bloodram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo minei yper-apolita oikanopoieimenos apo tin matherboard ! kanei papades . To mono pou me pirazei einai oti anevazei poli thermokrasia to chipset tis , milame gia thermokrasies ano ton 50 vathmon kelsiou. To alo kako einai oti to chipset tis einai anamesa sta 2 gpu kai den yparxei xoros gia patenta.

Exei vrei kaneis psiksi (extos ydropsiksis ) gia to sigkekrimeno chipset?

Δημοσ.

Φίλε πολύ κρίμα που δεν σε πρόλαβα να σε ενημερώσω διότι και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και σήμερα το πρωϊ αγόρασα την coolermaster blue ice pro. Χρησιμοποιώ και πάστα την arctic silver 5 και ζήτημα να είδα 2-3 βαθμούς πιο κάτω. Ασε που εκλεισε και η θέση για sli. Τζάμπα τα 12 ευρώ!

Δημοσ.

Στα multirama Θεσ/νικη αυτή μου φάνηκε πιο βολική,είναι και copper. Είχε και μια της thermaltake στα 17 ευρώ αλλά μου φάνηκε υπερβολική για chipset.

Πάντως το ανεμιστήρι της ψύκτρας τωρα δουλεύει στις 2500 στροφές ενώ πριν το μανίσιο δούλευε στις 4100. Υπαρχει τρόπος να αυξηθουν οι στροφές του ανεμιστήρα?

Δημοσ.

Οκ το βρήκα απο bios. Τώρα είναι στις 4900 αλλά η θερμοκρασία πάλι ψηλά 46 βαθμοί σε idlε. Mήπως τελικά αυτή είναι η θερμοκρασία που δουλεύει το συγκεκριμένο chipset.

Δημοσ.

Κανένας άλλος που έχει την ίδια μητρική ? Γιατι το κουτι είναι πολύ τακτοποιημένο Thermaltake soprano με δυο 120ηδες και τροφοδοτικο hiper μόνο με τις απαραίτητες συνδέσεις, ένα σκληρό και ένα drive. Και εμένα περίργο μου φαίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...