Bakxos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Τοσα χρονια χρησιμοποιω σαν mail το gmail και ειμαι μια χαρα. Αλλα επειδη στη δουλεια χρησημοποιουμε outlook προσπαθησα να ασχοληθω λιγο με το outlook. Ετσι φτιαχνω ενα mail και το στέλνω ώστοσο αυτο δεν παει στο παραληπτη και μου βγάζει το εξης λαθος. "Δεν ηταν δυνατη η ευρεση του κεντρικου υπολογιστη SMTP.Βεβαιωθητε οτι πληκτρολογησατε σωστα το ονομα του διακομιστη.Λογαριασμος POP3.Διακομιστης SMTP.Θυρα 25 Ασφαλής θύρα (SSL) Οχι, Σφάλμα υποδοχης 11001, Αριθμος σφαλαματος 0χ800ccc0D" Τι ειναι αυτο το σφαλμα? και γιατι δεν μπορω να στειλω mail. Επίσης ποια ειναι η δικη μου διευθηνση? Πως μπορω να συνδεσω το outlook με το gmail και να βλέπω τα μηνυματα μου μεσα απο το outlook. Διαβαζω στο help για πληροφοριες που πρεπει να παρω απο τον διακομιστη πως μπορω να τα παρω αυτα. (POP3, IMAP,HTTP) και ονομα διακομιστη. τι ειναι αυτα? Ευχαριστω πολυ.
Exiled2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Για να δεις ποια είναι η διευθυνσή σου πήγαινε εργαλεία-> λογαριασμοί χρηστών-> αλληλογραφία και εκεί θα δεις τον λογαριασμό που έχεις. Εκεί επίσης θα βάλεις και τον λογαριασμό του gmail. Πάτα προσθήκη-> αλληλογραφία. Ακολούθα τον οδηγό και εκεί που θα σου ζητά pop3 και smtp βάζεις pop.gmail.com και smtp.gmail.com αντίστοιχα. Επίσης μέσα από την σελίδα του gmail πρέπει να πας ρυθμίσεις->προώθηση και pop και να ενεργοποιήσεις την pop λήψη μηνυμάτων.
Freakster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα παλι μου βγαζει σφαλμα οτι το ο διακομιστης gmail δεν υποστηριζει ασφαλεις συνδεσεις λεει, στο gmail με outook 2003. Τι στο καλο; Αφου το gmail λεει να ενεργοποιησουμε το ssl και στο εξερχομενα μηνυματα!
Japan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα παλι μου βγαζει σφαλμα οτι το ο διακομιστης gmail δεν υποστηριζει ασφαλεις συνδεσεις λεει, στο gmail με outook 2003. Τι στο καλο; Αφου το gmail λεει να ενεργοποιησουμε το ssl και στο εξερχομενα μηνυματα! Πρέπει να αλλάξεις και την πόρτα.
Freakster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πρέπει να αλλάξεις και την πόρτα. Πραγματι.. 465 προτεινει..:-? Και παλι.. Μηπως ξερω εγω, τα κανει λογω του ρουτερ που εχω; Παντως ανοιξα τις πορτες αλλα τζιφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.